Tuesday, November 13, 2018

Viattoman näköisiä video julkaistaan ​​Internetissä voi tulla tappava myrkky Fabiano Caruana ottelussa maailman mestaruusottelu vastaan ​​Lontoossa mestari, Norja Magnus Carlsen, koska se sisältää tärkeimmät tiedot valmistelusta Yhdysvaltain salaisen. Kun suodatus

Magnus Carlsen tekee yhden ensimmäisistä liikkeistä maailmanmestaruuden neljännestä pelistä
Magnus Carlsen tekee yhden ensimmäisistä liikkeistä L.G: n neljännestä pelistä.
LEONTXO GARCÍA
Lontoo 14.11.2018 - 00:36 CET
Viattoman näköisiä video julkaistaan ​​Internetissä voi tulla tappava myrkky Fabiano Caruana ottelussa maailman mestaruusottelu vastaan ​​Lontoossa mestari, Norja Magnus Carlsen, koska se sisältää tärkeimmät tiedot valmistelusta Yhdysvaltain salaisen. Kun suodatus, Carlsen pelataan tiistai ilman kynsiä peli neljä niistä kahdestatoista odotetusti, vaikka aloite oli valkoinen kappaletta. Sellaista asennetta ei ole selkeästi selitetty. Pisteet on tasoitettu (2-2).

Mestari yritti tiehensä kun häneltä kysyttiin videon, julkaistiin aamulla ja poistaa muutamaa tuntia myöhemmin: "Nähdään tänä iltana," se oli hänen ensimmäinen vastaus. Toimittajien vaatimuksesta hän myönsi: "Olen tietoinen sen olemassaolosta, mutta ei yksityiskohdista." Caruana kieltäytyi vastaamasta tästä asiasta.

Video näyttää kuvia Caruana ja hänen analyysitiimi -The Uzbekistanin Rustam Kasimyánov, Leinier Domínguez, Romanian Cristian Chirila ja Amerikan Alejandro Ramirez aikana pitoisuus ylellinen jättää suojelijoita Rex Sinquefield on Missourin osavaltiossa (USA). Kaikki näyttää hyvin syytön, kunnes yhtäkkiä kuvat Caruana ovat koulutustilaisuus, analysoimalla eri tehtävissä, ja ennen kaikkea, kuvakaappaus tietokoneen luettelon hyvän osan ohjelmistoon aukkojen ja puolustukset (lomakkeet aloittaa pelin), joka on valmistellut tätä Lontoon MM-kisaa. Tämä on juuri suurin salaisuus, jolla voi olla ennen maailmanmestaruuden kaksinkilpailua. Todennäköisesti videosta ja sen julkaisusta vastaavat eivät ole ajatelleet shakkia.

Kuva suodatettua videota: ylhäältä löytyy luettelo Caruanan valmistukseen sisältyvistä aukkoista ja puolustuksista
Videokuva suodatus: yläosassa on luettelo aukkoja ja puolustusta sisältyvät valmistamiseksi L. G. Caruana
Hyvin muutaman tunnin kuluttua vuoto, Carlsen säilytti erittäin outoa asennetta neljännellä pelillä. Hän suostui pääsemään englantilaisen Openin varianttiin tietäen, että Caruana oli soittanut kolme kertaa; normaalia tällaisessa tilanteessa on se, että Norja oli valmistellut terävä ajatus yllätti hänen kilpailijansa. Mutta sen sijaan hän pelasi passiivisesti ilman riskejä. Se olisi ollut loogisempaa pelata hyvin epätavallinen aukko, kuten Carlsen on tehnyt monta kertaa saadakseen vastustajan tunnettujen polkuja ja pakottavat hänet ajattelemaan itse alusta alkaen, eikä muistaa kymmenen tai viisitoista ensimmäistä liikkumista.

Huoneessa oli kaksi ristiriitaisia ​​tulkintoja. Norja toimittajia ei sulkenut pois, että mukaan moraalisia periaatteita vallitseva Skandinaviassa, Carlsen ei halunnut piirtää verta selkeästi epäoikeudenmukainen tilanne hänen kilpailijansa, vaikka normaaliolosuhteissa, mestari on peto kilpailun ja myöntää, että hän nauttii, kun hänen vastustajansa kärsivät. Toisen tulkinnan on paljon vähemmän filosofinen ja tiivistää näillä sanoilla veteraani Australian Grandmaster Ian Rogers: "Carlsen on päättänyt ostaa aikaa eikä ota mitään riskejä tänään, joten sen analyysitiimi voi työskennellä syvästi levossa huomenna [ keskiviikkoon] hyödyntää tätä arvokasta tietoa. "

Seuraukset tapahtuneesta voivat olla hyvin vakavia, koska käytännössä pakottaa Caruana unohtaa paljon siitä, mitä olet valmistellut kuukausia ja improvisoimaan uudesta ohjelmistosta aukkoja ja puolustukset jäljellä kahdeksan peliä. Ja lisäksi hänellä ja hänen tiimillään voi olla tärkeitä psykologisia jatko-osia.

Vuotavat salaisia ​​tietoja World Chess kukoisti aikana Kasparov-Karpov kolmas ottelu vuonna 1986 (Lontoo ja Leningrad). Kasparov ajoi tiimin eri aikoina kolme hänen analyytikot (Timoshenko, Vladimirov ja Dorfman) jälkeen syyttäen heitä ohimennen erittäin herkkiä ihmisiä lähellä Karpov kirjallista materiaalia. Mutta tässä tapauksessa näyttää olevan jonkin verran maanpetoksesta, mutta tietämättömyys teknisistä seikoista shakki ja kurinalaisuuden puutetta valvontaan tietoa.

No comments:

Post a Comment