Tuesday, April 12, 2016

според Баба Yanga, 2016 ще бъде годината, в която "Мюсюлманите ще нахлуе Европа".

Тя е погребан в гробище на Saint Petca българската църква в Рупите региона. интерес Вангелия Пандева Димитрова в политиката не е случаен.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Тя е родена на територията на днешна Македония - земята, която е една ябълка на раздора в продължение на години между Турция, Гърция, България и Сърбия. родната си земя с опит двете световни войни, в които българите и сърбите се борят в различни лагери.

 Тя винаги е била призната като един от най-големите визионери на ХХ век се дължи на точността, с която тя очаква предварително много от най-големите световни събития. Тя е известна в региона като "Нострадамус на Балканите".
Ванга български България Свят

Ванга започнал да прави прогнози, когато тя е 16. Тя помогна на баща си намери овца открадната от стадото. Тя е предвидено подробно описание на един двор, където животното е бил скрит от крадците. правомощията й на предвидимото взеха форма, след като тя се обърна 30.

Много държавник посети Ванга. Адолф Хитлер призова й един ден. Той напуснал дома си търси по-скоро разстроен.

Ванга умира през 1996 г. и прогнозира, много от най-големите глобални сътресения, като цунами от 2004 г. или нападението над кулите-близнаци. И сега, един последен поличба изглежда да започнат да се изпълняват:
 според Баба Yanga, 2016 ще бъде годината, в която "Мюсюлманите ще нахлуе Европа".

 Yanga Баба пророкува, че през 2018 г. Китай ще бъде първата "супер сила" в света, като в резултата от вече износени си към САЩ, плюс,

 добави тя, през същата година на космическа сонда ще открият "нова форма на енергия" в планета Венера.

Но това не е краят на историята, на великия ясновидец дори каза, че нещата ще започнат да се влоши за САЩ, и че "афроамериканец" Президентът ще бъде "последната" действащ президент на северната страна. "Афроамериканец" президент ще бъде последният действащ президент на САЩ"Вангелия Пандева Димитрова също прогнозира, атаките срещу кулите-близнаци,

когато през 1989 г. тя каза: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат след като са били нападнати от стоманените птици. Вълците ще се вият в един храст, и невинна кръв ще се бликащ. "(1989) се случи, както се предвиждаше. Световния търговски център и кули в Ню Йорк се сринаха след терористичните атаки на 11 септември 2001 година. СТЦ Towers бяха наречени "близнаци" или Терористите управлявал пътнически самолети "Brothers." - "Стоманените птици" - в кулите. "The храста" явно се отнася до фамилията на настоящия президент на САЩ.


Тя също очаква опустошителното цунами през 2004 г., която се удари в Thai крайбрежие, "Голяма вълна ще обхване голям крайбрежие с хора и села, където всичко изчезва под водата."
резултат на изображението за опустошената земя
 Тя каза още, че през 2023 г. на Земята орбита ще се промени, което ще "стопи полюсите" и подпалиха в "Близкия изток"

Старицата каза: "Great ислямска война" ще започне в Сирия завършва с пълен контрол на Рим, в 2043.

 Той също така заяви, че там ще се определи окончателно халифат и че Европа "ще престане да съществува", за да се превърне в континент "почти празни" и "сметища лишени от всякаква форма на живот. " Един от най-шокиращия прогнозата е направена през 1980 г. сляп старицата каза: ". В началото на века, през август на 1999 г. или 2000 г., Курск ще бъде покрита с вода, и целият свят ще бъде плач над него" предсказанието не прави никакъв смисъл тогава.

Двадесет години по-късно го направи ужасяващо чувство. А руската ядрена подводница загинал при катастрофа през август 2000 г. подводницата е кръстен на град Курск, които по никакъв начин не са могли да бъдат покрити с вода.


Сред многото предсказания, има някои доста екзотични, като се гарантира, че извънземните ще помогнат на човек да живее под водата в 2130,

или евентуална война на Марс през 3005.

И накрая, може би най-фантастичното все още най-апокалиптичен:

Ванга увери, че няма да има оцелели на Земята, около 3797.

Тук ние ще оставим списък на прогнози за следващите години:

 И какво мислите?

Ванга се установява в България в Петрич през 1930 г., когато тя прогнозира в началото на Втората световна война. Нейната слава се разпространява много бързо в цяла България, и един ден тя е била посетена от цар Борис III. Ванга предупреди краля срещу участието на България във войната. Българските политици не слушат: страната се присъедини към Хитлер и след това се озова сред победените. Тя е само на следвоенна патронажа на СССР, който спасява България от териториалното разкъсването. Българските политици, които са посетили Ванга, разпространили новината за пророчицата с техните колеги от други страни. В резултат на Ванга става известна в целия свят.

Списъкът от събития, които тя прогнозира толкова прецизно, е наистина впечатляващо.
 Цар Борис III я посети отново през 1942 г. и 1943 г. сляпа жена (тя беше в тридесетте тогава) казал на царя, че ще умре на 28 Авг 1943.
 През февруари 1943 г. тя каза на царя, че тя можеше да види червен флаг над двореца му. прогнози й се сбъдват. Цар Борис III умира на 28 август, а червеното знаме се издигне над София през есента на 1944.
 България се превръща в социалистическа страна. В социалистическа България, където Ванга прекара по-голямата част от живота си, хората, лекувани ясновидци и мистици най-вече негативно. Комунистите смятат, че Ванга се разпространява суеверия, които отвличат вниманието на хората от строителството на социализма.
 През есента на 1952 г., пророчицата се озова в голяма беда, когато тя каза, че Йосиф Сталин би влязъл в отвъдния свят. Ванга беше вкаран в затвора в резултат на това предсказание, макар и не за дълго. В пророчеството се сбъдна - Съветския генералисимус умира наистина. смъртта на Сталин не спаси пророчицата от политическо преследване, все пак.
Фактът, че Ванга е родом от Македония (Югославия) се преследва съзнанието на българските специални служби. България е с много напрегнати отношения с Йосип Броз Тито Югославия, който е дал български тайни служби причина да вярваме, че пророчицата е бил агент на западния съсед.

През 1970 г., българските специални служби продължават да събира компромати срещу Ванга. Претърсиха дома си веднъж и е установено, 90000 лева, което е огромна сума пари за една социалистическа страна.

 Ванга не е вкаран в затвора, но тя е описана в докладите като недоразвит и дръзка жена. Имаше високопоставени служители в страната, които защитиха Ванга. Мнозина в България все още се помни историята, когато официално загубил куфарчето си с важни документи. Полицията и специалните служби не могат да намерят такъв, така че те трябваше да поиска помощ на Ванга. Случаят е намерено, а пророчицата е награден с писмо на благодарност. Като цяло, може да се каже, че властите на социалистическа България, лекувани Ванга по различен начин.

 От една страна, комунистическата идеология направи властите се борят срещу "вещицата". От друга страна, на местния елит разбра, че те биха могли да направят печалба от Ванга. Специални услуги взеха посетителите си под контрол и започнаха да се събират 10 лв от български и $ 50 - от чуждестранните посетители. Икономистите изчисляват, че Ванга донесе 9 милиона лева на българския хазна. През 1967 г. Ванга е бил нает за несъществуваща позиция като "държавен служител." Животът й взе такъв обрат благодарение на усилията, предприети от дъщерята на тогавашния български лидер Тодор Живков, Людмила Живкова. Людмила се интересува от езотерични учения и посети пророчицата много пъти.

Людмила се радва на голяма популярност в страната. Тя разработи много топло приятелство със себе си Ванга. В началото на 1979 г. Ванга каза, че Людмила Живкова щеше да умре в автомобилна катастрофа. Специални услуги се опитаха да предотвратят трагедията, но това не помогна. Живкова оцеля автомобилна катастрофа, но след това умира две години по-късно. През 1987 г., когато Тодор Живков е бил все още управлява страната,
Ванга предсказва големи промени за нацията, за да дойде. Тя каза, че България скоро ще има друг лидер, виден учен, който не би бил привърженик на учението на Ленин.

 През 1992 г., български философ Желю Желев дойде на власт в страната. Социалистическия режим в България се срина, а страната продължава своето развитие след стандартите на ЕС и НАТО. Ванга предсказва големи политически събития, които се случват в целия свят.
Тя прогнозира, че нахлуването на съветските войски в Чехословакия, убийствата на американския президент Джон Кенеди, индийските премиери Индира и Раджив Ганди, падането на диктатурата Анастасио Сомоса в Никарагуа и много други исторически събития.

 В днешно време, много руснаци се чудят дали пророчеството на Ванга за Русия ще се сбъдне някой ден или не. През 1979 г., по време на срещата си с писател Валентин Сидоров, Ванга казва: "Всичко ще се разтопи, сякаш лед, само един остава непокътната - слава на Владимир, славата на Русия. Твърде много е подадена в жертва.

Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде отстранен от нея от пътя и не само ще се запази, но и става господар на света. "

 Преди смъртта си през 1996 г., Ванга предсказа славно бъдеще за Русия отново. Според българския ясновидецът, Русия ще бъде единствената суперсила в света.

Специалистите изчисляват, че 68 процента от нейните пророчества са се сбъдне. Ние можем само да чакаме и да видим дали други пророчествата й стават реални или не.

Благодаря, че отделихте време да прочетете тази статия. Ако сте намерили полезна тази информация, моля да го споделите с приятелите си и семейството си. Вашата подкрепа в усилията ни за споделяне на безплатна информация ще бъде много оценявам (чрез viralalternativenews.com).
Tya e pogreban v grobishte na Saint Petca bŭlgarskata tsŭrkva v Rupite regiona. interes Vangeliya Pandeva Dimitrova v politikata ne e sluchaen.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Tya e rodena na teritoriyata na dneshna Makedoniya - zemyata, koyato e edna yabŭlka na razdora v prodŭlzhenie na godini mezhdu Turtsiya, Gŭrtsiya, Bŭlgariya i Sŭrbiya. rodnata si zemya s opit dvete svetovni voĭni, v koito bŭlgarite i sŭrbite se boryat v razlichni lageri.

 Tya vinagi e bila priznata kato edin ot naĭ-golemite vizioneri na KHKH vek se dŭlzhi na tochnostta, s koyato tya ochakva predvaritelno mnogo ot naĭ-golemite svetovni sŭbitiya. Tya e izvestna v regiona kato "Nostradamus na Balkanite".
Vanga bŭlgarski Bŭlgariya Svyat

Vanga zapochnal da pravi prognozi, kogato tya e 16. Tya pomogna na bashta si nameri ovtsa otkradnata ot stadoto. Tya e predvideno podrobno opisanie na edin dvor, kŭdeto zhivotnoto e bil skrit ot kradtsite. pravomoshtiyata ĭ na predvidimoto vzekha forma, sled kato tya se obŭrna 30.

Mnogo dŭrzhavnik poseti Vanga. Adolf Khitler prizova ĭ edin den. Toĭ napusnal doma si tŭrsi po-skoro razstroen.

Vanga umira prez 1996 g. i prognozira, mnogo ot naĭ-golemite globalni sŭtreseniya, kato tsunami ot 2004 g. ili napadenieto nad kulite-bliznatsi. I sega, edin posleden polichba izglezhda da zapochnat da se izpŭlnyavat:
 spored Baba Yanga, 2016 shte bŭde godinata, v koyato "Myusyulmanite shte nakhlue Evropa".

 Yanga Baba prorokuva, che prez 2018 g. Kitaĭ shte bŭde pŭrvata "super sila" v sveta, kato v rezultata ot veche iznoseni si kŭm SASHT, plyus,

 dobavi tya, prez sŭshtata godina na kosmicheska sonda shte otkriyat "nova forma na energiya" v planeta Venera.

No tova ne e krayat na istoriyata, na velikiya yasnovidets dori kaza, che neshtata shte zapochnat da se vloshi za SASHT, i che "afroamerikanets" Prezidentŭt shte bŭde "poslednata" deĭstvasht prezident na severnata strana. "Afroamerikanets" prezident shte bŭde posledniyat deĭstvasht prezident na SASHT"Vangeliya Pandeva Dimitrova sŭshto prognozira, atakite sreshtu kulite-bliznatsi,

kogato prez 1989 g. tya kaza: "Uzhas, uzhas! Amerikanskite bratya shte padnat sled kato sa bili napadnati ot stomanenite ptitsi. Vŭltsite shte se viyat v edin khrast, i nevinna krŭv shte se blikasht. "(1989) se sluchi, kakto se predvizhdashe. Svetovniya tŭrgovski tsentŭr i kuli v Nyu Ĭork se srinakha sled teroristichnite ataki na 11 septemvri 2001 godina. STTS Towers byakha narecheni "bliznatsi" ili Teroristite upravlyaval pŭtnicheski samoleti "Brothers." - "Stomanenite ptitsi" - v kulite. "The khrasta" yavno se otnasya do familiyata na nastoyashtiya prezident na SASHT.


Tya sŭshto ochakva opustoshitelnoto tsunami prez 2004 g., koyato se udari v Thai kraĭbrezhie, "Golyama vŭlna shte obkhvane golyam kraĭbrezhie s khora i sela, kŭdeto vsichko izchezva pod vodata."
rezultat na izobrazhenieto za opustoshenata zemya
 Tya kaza oshte, che prez 2023 g. na Zemyata orbita shte se promeni, koeto shte "stopi polyusite" i podpalikha v "Blizkiya iztok"

Staritsata kaza: "Great islyamska voĭna" shte zapochne v Siriya zavŭrshva s pŭlen kontrol na Rim, v 2043.

 Toĭ sŭshto taka zayavi, che tam shte se opredeli okonchatelno khalifat i che Evropa "shte prestane da sŭshtestvuva", za da se prevŭrne v kontinent "pochti prazni" i "smetishta lisheni ot vsyakakva forma na zhivot. " Edin ot naĭ-shokirashtiya prognozata e napravena prez 1980 g. slyap staritsata kaza: ". V nachaloto na veka, prez avgust na 1999 g. ili 2000 g., Kursk shte bŭde pokrita s voda, i tseliyat svyat shte bŭde plach nad nego" predskazanieto ne pravi nikakŭv smisŭl togava.

Dvadeset godini po-kŭsno go napravi uzhasyavashto chuvstvo. A ruskata yadrena podvodnitsa zaginal pri katastrofa prez avgust 2000 g. podvodnitsata e krŭsten na grad Kursk, koito po nikakŭv nachin ne sa mogli da bŭdat pokriti s voda.


Sred mnogoto predskazaniya, ima nyakoi dosta ekzotichni, kato se garantira, che izvŭnzemnite shte pomognat na chovek da zhivee pod vodata v 2130,

ili eventualna voĭna na Mars prez 3005.

I nakraya, mozhe bi naĭ-fantastichnoto vse oshte naĭ-apokaliptichen:

Vanga uveri, che nyama da ima otseleli na Zemyata, okolo 3797.

Tuk nie shte ostavim spisŭk na prognozi za sledvashtite godini:

 I kakvo mislite?

Vanga se ustanovyava v Bŭlgariya v Petrich prez 1930 g., kogato tya prognozira v nachaloto na Vtorata svetovna voĭna. Neĭnata slava se razprostranyava mnogo bŭrzo v tsyala Bŭlgariya, i edin den tya e bila posetena ot tsar Boris III. Vanga predupredi kralya sreshtu uchastieto na Bŭlgariya vŭv voĭnata. Bŭlgarskite polititsi ne slushat: stranata se prisŭedini kŭm Khitler i sled tova se ozova sred pobedenite. Tya e samo na sledvoenna patronazha na SSSR, koĭto spasyava Bŭlgariya ot teritorialnoto razkŭsvaneto. Bŭlgarskite polititsi, koito sa posetili Vanga, razprostranili novinata za prorochitsata s tekhnite kolegi ot drugi strani. V rezultat na Vanga stava izvestna v tseliya svyat.

Spisŭkŭt ot sŭbitiya, koito tya prognozira tolkova pretsizno, e naistina vpechatlyavashto.
 Tsar Boris III ya poseti otnovo prez 1942 g. i 1943 g. slyapa zhena (tya beshe v tridesette togava) kazal na tsarya, che shte umre na 28 Avg 1943.
 Prez fevruari 1943 g. tya kaza na tsarya, che tya mozheshe da vidi cherven flag nad dvoretsa mu. prognozi ĭ se sbŭdvat. Tsar Boris III umira na 28 avgust, a chervenoto zname se izdigne nad Sofiya prez esenta na 1944.
 Bŭlgariya se prevrŭshta v sotsialisticheska strana. V sotsialisticheska Bŭlgariya, kŭdeto Vanga prekara po-golyamata chast ot zhivota si, khorata, lekuvani yasnovidtsi i mistitsi naĭ-veche negativno. Komunistite smyatat, che Vanga se razprostranyava sueveriya, koito otvlichat vnimanieto na khorata ot stroitelstvoto na sotsializma.
 Prez esenta na 1952 g., prorochitsata se ozova v golyama beda, kogato tya kaza, che Ĭosif Stalin bi vlyazŭl v otvŭdniya svyat. Vanga beshe vkaran v zatvora v rezultat na tova predskazanie, makar i ne za dŭlgo. V prorochestvoto se sbŭdna - Sŭvet·skiya generalisimus umira naistina. smŭrtta na Stalin ne spasi prorochitsata ot politichesko presledvane, vse pak.
Faktŭt, che Vanga e rodom ot Makedoniya (Yugoslaviya) se presledva sŭznanieto na bŭlgarskite spetsialni sluzhbi. Bŭlgariya e s mnogo napregnati otnosheniya s Ĭosip Broz Tito Yugoslaviya, koĭto e dal bŭlgarski taĭni sluzhbi prichina da vyarvame, che prorochitsata e bil agent na zapadniya sŭsed.

Prez 1970 g., bŭlgarskite spetsialni sluzhbi prodŭlzhavat da sŭbira kompromati sreshtu Vanga. Pretŭrsikha doma si vednŭzh i e ustanoveno, 90000 leva, koeto e ogromna suma pari za edna sotsialisticheska strana.

 Vanga ne e vkaran v zatvora, no tya e opisana v dokladite kato nedorazvit i drŭzka zhena. Imashe visokopostaveni sluzhiteli v stranata, koito zashtitikha Vanga. Mnozina v Bŭlgariya vse oshte se pomni istoriyata, kogato ofitsialno zagubil kufarcheto si s vazhni dokumenti. Politsiyata i spetsialnite sluzhbi ne mogat da nameryat takŭv, taka che te tryabvashe da poiska pomosht na Vanga. Sluchayat e namereno, a prorochitsata e nagraden s pismo na blagodarnost. Kato tsyalo, mozhe da se kazhe, che vlastite na sotsialisticheska Bŭlgariya, lekuvani Vanga po razlichen nachin.

 Ot edna strana, komunisticheskata ideologiya napravi vlastite se boryat sreshtu "veshtitsata". Ot druga strana, na mestniya elit razbra, che te bikha mogli da napravyat pechalba ot Vanga. Spetsialni uslugi vzekha posetitelite si pod kontrol i zapochnakha da se sŭbirat 10 lv ot bŭlgarski i $ 50 - ot chuzhdestrannite posetiteli. Ikonomistite izchislyavat, che Vanga donese 9 miliona leva na bŭlgarskiya khazna. Prez 1967 g. Vanga e bil naet za nesŭshtestvuvashta pozitsiya kato "dŭrzhaven sluzhitel." Zhivotŭt ĭ vze takŭv obrat blagodarenie na usiliyata, predprieti ot dŭshteryata na togavashniya bŭlgarski lider Todor Zhivkov, Lyudmila Zhivkova. Lyudmila se interesuva ot ezoterichni ucheniya i poseti prorochitsata mnogo pŭti.

Lyudmila se radva na golyama populyarnost v stranata. Tya razraboti mnogo toplo priyatelstvo sŭs sebe si Vanga. V nachaloto na 1979 g. Vanga kaza, che Lyudmila Zhivkova shteshe da umre v avtomobilna katastrofa. Spetsialni uslugi se opitakha da predotvratyat tragediyata, no tova ne pomogna. Zhivkova otselya avtomobilna katastrofa, no sled tova umira dve godini po-kŭsno. Prez 1987 g., kogato Todor Zhivkov e bil vse oshte upravlyava stranata,
Vanga predskazva golemi promeni za natsiyata, za da doĭde. Tya kaza, che Bŭlgariya skoro shte ima drug lider, viden uchen, koĭto ne bi bil privŭrzhenik na uchenieto na Lenin.

 Prez 1992 g., bŭlgarski filosof Zhelyu Zhelev doĭde na vlast v stranata. Sotsialisticheskiya rezhim v Bŭlgariya se srina, a stranata prodŭlzhava svoeto razvitie sled standartite na ES i NATO. Vanga predskazva golemi politicheski sŭbitiya, koito se sluchvat v tseliya svyat.
Tya prognozira, che nakhluvaneto na sŭvet·skite voĭski v Chekhoslovakiya, ubiĭstvata na amerikanskiya prezident Dzhon Kenedi, indiĭskite premieri Indira i Radzhiv Gandi, padaneto na diktaturata Anastasio Somosa v Nikaragua i mnogo drugi istoricheski sŭbitiya.

 V dneshno vreme, mnogo rusnatsi se chudyat dali prorochestvoto na Vanga za Rusiya shte se sbŭdne nyakoĭ den ili ne. Prez 1979 g., po vreme na sreshtata si s pisatel Valentin Sidorov, Vanga kazva: "Vsichko shte se raztopi, syakash led, samo edin ostava nepokŭtnata - slava na Vladimir, slavata na Rusiya. Tvŭrde mnogo e podadena v zhertva.

Nikoĭ ne mozhe da spre Rusiya. Vsichko shte bŭde ot·stranen ot neya ot pŭtya i ne samo shte se zapazi, no i stava gospodar na sveta. "

 Predi smŭrtta si prez 1996 g., Vanga predskaza slavno bŭdeshte za Rusiya otnovo. Spored bŭlgarskiya yasnovidetsŭt, Rusiya shte bŭde edinstvenata supersila v sveta.

Spetsialistite izchislyavat, che 68 protsenta ot neĭnite prorochestva sa se sbŭdne. Nie mozhem samo da chakame i da vidim dali drugi prorochestvata ĭ stavat realni ili ne.

Blagodarya, che otdelikhte vreme da prochetete tazi statiya. Ako ste namerili polezna tazi informatsiya, molya da go spodelite s priyatelite si i semeĭstvoto si. Vashata podkrepa v usiliyata ni za spodelyane na bezplatna informatsiya shte bŭde mnogo otsenyavam (chrez viralalternativenews.com).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

No comments:

Post a Comment