Tuesday, April 12, 2016

ifølge Baba Yanga, 2016 ville blive året, at "muslimer vil invadere Europa".

Hun blev begravet i en kirkegård i Saint Petca bulgarske kirke i Rupite region. Vangelia Pandeva Dimitrova interesse i politik var ikke tilfældig.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Hun blev født på det område af moderne Makedonien - det land, som var en stridens æble i årevis mellem Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Serbien. Hendes fædreland oplevet to verdenskrige, hvor bulgarerne og serberne kæmpede i forskellige lejre.

 Hun var altid anerkendt som en af ​​de store visionære i det tyvende århundrede som følge af den præcision, som hun forventede på forhånd mange af de store verdensbegivenheder. Hun var kendt i området som "Nostradamus af Balkan".
Vanga Bulgarsk Bulgarien verden

Vanga begyndte at lave forudsigelser, da hun var 16. Hun hjalp sin far med at finde et får stjålet fra flokken. Hun gav en detaljeret beskrivelse af en gård, hvor dyret blev skjult af tyvene. Hendes beføjelser forudse tog form efter hun vendte 30.

Mangen en statsmand besøgte Vanga. Adolf Hitler opfordrede hende en dag. Han forlod sit hus ser snarere ked af det.

Vanga døde i 1996 og forudsagde mange af de store globale chok såsom tsunamien i 2004 eller angrebet på Twin Towers. Og nu, en sidste varsel synes at begynde at være opfyldt:
 ifølge Baba Yanga, 2016 ville blive året, at "muslimer vil invadere Europa".

 Yanga Baba profeterede, at Kina i 2018 vil være den første "super power" i verden, tage føringen fra den allerede slidt US, plus,

 tilføjede hun, i samme år en rumsonde vil opdage "en ny form for energi" i planeten Venus.

Men det er ikke enden på historien, den store seer selv sagt, at tingene vil begynde forringes for US, og at den "African American" præsident ville være "den sidste" fungerende præsident den nordlige land. "African American" præsident ville være den sidste fungerende præsident for USA"Vangelia Pandeva Dimitrova forudsagde også angrebene på tvillingetårnene,

når i 1989 sagde hun: »Horror, rædsel! De amerikanske brødre vil falde efter at være blevet angrebet af stål fugle. Ulvene skal hyle i en busk, og uskyldigt blod vil blive fosser. "(1989) Happened som forudsagt. World Trade Center-tårnene i New York kollapsede efter terrorangreb den 11. september 2001. WTC tårnene blev døbt "Twins" eller Terroristerne kørte passagerfly "Brothers." - "Stål fugle" - ind i tårnene. "The bush" naturligvis vedrører efternavn nuværende USA præsident.


Hun forventede også den ødelæggende tsunami i 2004, der ramte den thailandske kyst, "En stor bølge vil dække en stor kyst med mennesker og landsbyer, hvor alt forsvinder under vand."
Billede resultat for ødelagte jord
 Hun sagde også, at Jordens bane i 2023 ville ændre, hvilket ville "smelte polerne" og satte ild i "Mellemøsten"

Den gamle sagde: "Great islamisk krig" vil begynde i Syrien kulminerede i fuld kontrol over Rom, i 2043.

 Den anførte endvidere, at der ville blive etableret en endelig kalifat, og at Europa "vil ophøre med at eksistere", at blive et kontinent "næsten tomme" og "ødemarker blottet for enhver form for liv. " En af de mest chokerende forudsigelse blev lavet i 1980. Den blinde gamle kvinde sagde: ". Ved århundredeskiftet, i august 1999, eller 2000, Kursk vil blive dækket med vand, og hele verden vil være gråd over det" forudsigelsen har ikke nogen mening dengang.

Tyve år på, det gjorde en gruopvækkende mening. En russisk atomubåd omkom i en ulykke i august 2000. sub blev opkaldt efter byen Kursk, som på ingen måde kunne have været dækket med vand.


Blandt de mange forudsigelser, der er nogle ganske eksotisk, såsom at sikre, at udlændinge vil hjælpe mennesket til at leve under vandet i 2130,

eller en eventuel krig på Mars i 3005.

Endelig, måske den mest fantastiske alligevel den mest apokalyptiske:

Vanga sikker på, at der vil være nogen overlevende på Jorden, circa 3797.

Her forlader vi en liste over forudsigelser for de kommende år:

 Og hvad tror du?

Vanga bosatte sig i Bulgariens Petrich i 1930'erne, hvor hun forudsagde i begyndelsen af ​​Anden Verdenskrig. Hendes berømmelse spredt meget hurtigt i hele Bulgarien, og hun en dag blev besøgt af kong Boris III. Vanga advarede kongen mod Bulgariens deltagelse i krigen. Bulgarske politikere lyttede ikke: landet sluttede Hitler og derefter befandt sig blandt de besejrede. Det var kun efterkrigstidens protektion af USSR, der reddede Bulgarien fra den territoriale opsplitningen. De bulgarske politikere, der besøgte Vanga, sprede nyheden om profetinden til deres kolleger fra andre lande. Som følge heraf blev Vanga kendt i hele verden.

Listen over begivenheder, som hun forudsagt så præcist, er virkelig imponerende.
 Kong Boris III besøgte hende igen i 1942 og 1943. Den blinde kvinde (hun var i trediverne dengang) fortalte kongen, at han ville dø den 28. august 1943.
 I februar 1943 fortalte hun kongen, at hun kunne se et rødt flag over sit palads. Hendes forudsigelser gik i opfyldelse. Kong Boris III døde den 28. august, og den røde flag blev hævet over Sofia i efteråret 1944.
 Bulgarien blev et socialistisk land. I socialistiske Bulgarien, hvor Vanga tilbragte det meste af sit liv, folk behandlede clairvoyante og mystikere meste negativt. Kommunisterne troede at Vanga bredte overtro, distraherende folk fra bygningen af ​​socialismen.
 I efteråret 1952, profetinden befandt sig i store problemer, da hun sagde, at Josef Stalin ville gå ind i Neder verden. Vanga blev fængslet som følge af denne forudsigelse, men ikke for længe. Den profeti gik i opfyldelse - den sovjetiske generalissimo døde faktisk. Stalins død ikke redde profetinden fra politisk forfølgelse, selv om.
Det faktum, at Vanga var en indfødt Makedonien (Jugoslavien) blev haunting sind bulgarske særlige tjenester. Bulgarien havde meget spændte relationer med Josip Broz Titos Jugoslavien, som gav bulgarsk efterretningstjeneste en grund til at tro, at profetinden var agent for den vestlige nabo.

I løbet af 1970'erne, fortsatte bulgarske særlige tjenester til at indsamle kompromitterende materiale mod Vanga. De søgte hendes hjem en gang og fandt 90.000 levs, som var en enorm mængde penge for et socialistisk land.

 Vanga blev ikke fængslet, men hun blev beskrevet i rapporter som en underudviklet og fræk kvinde. Der var højtstående embedsmænd i landet, der forsvarede Vanga. Mange i Bulgarien stadig huske historien, når en tjenestemand mistede sin mappe med vigtige dokumenter. Politiet og de særlige tjenester kunne ikke finde sagen, så de måtte bede Vanga hjælp. Sagen blev fundet, og Profetinden blev belønnet med et brev af taknemmelighed. Generelt kan man sige, at myndighederne i socialistisk Bulgarien behandlet Vanga forskelligt.

 På den ene side, den kommunistiske ideologi gjorde myndighederne kæmper mod "heks". På den anden side, den lokale elite indså, at de kunne gøre fortjeneste på Vanga. Særlige tjenester tog hendes besøgende under kontrol og begyndte at indsamle 10 levs fra bulgarske og $ 50 - fra udenlandske besøgende. Økonomer beregnet, at Vanga bragte 9 millioner levs til den bulgarske statskasse. I 1967 blev Vanga ansat til en ikke-eksisterende position som "state embedsmand." Hendes liv tog så en tur på grund af den indsats, der træffes af datter af derefter bulgarske leder Todor Zhivkov, Lyudmila Zhivkova. Lyudmila var interesseret i esoteriske lære og besøgte profetinden mange gange.

Lyudmila nød stor popularitet i landet. Hun udviklede en meget varmt venskab med Vanga selv. I begyndelsen af ​​1979 Vanga sagde, at Lyudmila Zhivkova ville dø i en bilulykke. Særlige tjenester forsøgte at forhindre tragedien, men det hjalp ikke. Zhivkova overlevede bilulykke, men så døde to år senere. I 1987, da Todor Zhivkov stadig regere landet,
Vanga forudsagt store forandringer for nationen at komme. Hun sagde, at Bulgarien snart ville have en anden leder, en fremtrædende videnskabsmand, der ikke ville være en fortaler for Lenins lære.

 I 1992 Bulgarsk filosof Zhelyu Zhelev kom til magten i landet. Den socialistiske ordning i Bulgarien kollapsede, og landet fortsatte sin udvikling efter EU- og NATO-standarder. Vanga var forudsige store politiske begivenheder i hele verden.
Hun forudsagde indtrængen af ​​sovjetiske tropper i Tjekkoslovakiet, mordene på amerikanske præsident John F. Kennedy, indiske premierministre Indira og Rajiv Gandhi, sammenbruddet af Anastasio Somoza diktatur i Nicaragua og mange andre historiske begivenheder.

 I dag, mange russere spekulerer på, om Vanga profeti om Rusland vil komme rigtigt en dag eller ej. I 1979, under hendes møde med forfatteren Valentin Sidorov, Vanga sagde: "All vil tø op, som om is, kun én forbliver uberørt - Vladimir herlighed, ære Rusland. Alt for meget det er bragt i et offer.

Ingen kan stoppe Rusland. Alle vil blive fjernet af hende fra vejen og ikke kun vil blive holdt, men også bliver herre i verden. "

 Før sin død i 1996, forudsagde Vanga glorværdig fremtid for Rusland igen. Ifølge den bulgarske clairvoyant, vil Rusland være verdens eneste supermagt.

Specialister beregnet, at 68 procent af hendes profetier var gået i opfyldelse. Vi kan kun vente og se, om hendes andre profetier bliver ægte eller ej.

Tak for at tage sig tid til at læse denne artikel. Hvis du har fundet disse oplysninger nyttige, kan du dele den med dine venner og familie. Din støtte i vores bestræbelser for at dele gratis information ville være meget værdsat (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment