Tuesday, April 12, 2016

 mukaan Baba Yanga 2016 olisi vuosi, että "muslimit hyökätä Eurooppaan".

Hänet haudattiin kirkkomaalla Saint Petca Bulgarian Kirkon Rupite alueella. Vangelia Pandeva Dimitrova kiinnostus politiikkaan ei ollut satunnaista.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Hän oli syntynyt alueella modernin Makedonia - maa, joka oli riitakapula vuosia Turkin, Kreikassa, Bulgariassa yes Serbiassa. Hänen synnyinmaa kokenut kaksi maailmansotaa, jossa bulgarialaiset yes serbit olivat vaikeuksissa eri leireihin.

 Hän oli aina tunnustettu yhdeksi suurista visionäärit Vuosisadan johtuu tarkkuus, jolla hän odotettavissa etukäteen monet Suuret maailman tapahtumista. Hänet tunnetaan alueella nimellä "Nostradamus Balkanin".
Vanga Bulgarian Bulgaria Maailman

Vanga alkoi tehdä ennustuksia, kun hän oli 16 Hän auttoi isänsä löytää lampaita varastettu laumasta. Khan toimitti yksityiskohtaisen kuvauksen piha, jossa eläin on peitetty varkaat. Hänen valtuudet ennakointiin muotoutui, kun hän kääntyi 30th

Monet valtiomies käynyt Vanga. Adolf Hitler kutsui hänen Yhden päivän. Khan jätti talon näköinen Melko järkyttää.

Vanga kuoli vuonna 1996 yes ennustettu monet Suuret maailmanlaajuisten iskuja, kuten tsunamista 2004 tai hyökkäys Twin Towers. Yes nyt, viimeinen enne näyttää alkaa täyttyä:
 mukaan Baba Yanga 2016 olisi vuosi, että "muslimit hyökätä Eurooppaan".

 Yanga Baba ennusti, että vuonna 2018 Kiinassa on ensimmäinen "suurvalta" maailmassa, ottaen johto jo kulunut US, plus,

 hän lisäsi, että samana vuonna luotain löytää "uuden energian muoto" Planet Venus.

Mutta se ei ole Tarinan loppu, suuri näkijä jopa sanoi, että asian alkavat huononee varten kuin Yhdysvaltoihin, yes että "Afrikkalainen amerikkalainen" presidentti olisi "viimeinen" vt pohjoisen maan. "Afrikkalainen amerikkalainen" presidentti olisi viimeinen toimiva puheenjohtaja Yhdysvaltain"Vangelia Pandeva Dimitrova ennusti myös hyökkäykset Twin Towers,

kun vuonna 1989 hän sanoi: "Horror, kauhu Amerikkalainen Veljet laskee sen jälkeen hyökkää teräksen lintuja Sudet tulee ulvontaa pensas, yes viatonta verta tulee ylitsepursuava!.." (1989) tapahtui ennakoidusti. World Trade Centerin Tornit New Yorkissa romahtivat terrori-iskujen 11 syyskuuta 2001 alkaen. WTC tornien oli puhuttu "kaksoset" tai "Brothers." Terroristit Ajoi matkustajalentokoneissa - "Teräs lintuja" - torneihin. "Bushin" ilmeisesti liittyy sukunimi nykyisen Yhdysvaltain presidentti.


Khan myös ennakoitu tuhoisan tsunamin vuonna 2004 että osuma Thaimaan rannikolla, "iso aalto kattaa suuren rannikon ihmisiä yes kyliä, joissa kaikki katoaa veden alla."
Kuva tulos tuhoutunut maa
 Hän sanoi myös, että vuonna 2023 maapallon kiertoradalla muuttuisi, mikä olisi "Sulaa Navat" yes asettaa tulen "Lähi-idässä"

Vanha nainen sanoi: "Suuri Islamist Makelainen sota" alkaisi Syyriassa huipentui Täydellinen valvonta Rooman 2043rd

 Se totesi myös, että olisi otettava käyttöön lopullisen Caliphate ja että Eurooppa "lakkaisi olemasta" tulla manner "melkein tyhjä" yes "joutomailla vailla minkäänlaista elämää." Yksi järkyttävä Ennuste tehtiin vuonna 1980. sokea vanha nainen sanoi: "Tällä Vuosisadan vaihteessa, elokuussa 1999 tai 2000 Kursk katetaan vedellä ja koko maailma itketään sen yli." ennustaminen ei mitään silloin järkeä.

Kaksikymmentä vuotta, se teki kauhistuttava merkityksessä. Venäläinen ydinsukellusvene menehtyi onnettomuudessa elokuussa 2000. sub nimettiin kaupungin Kursk, mikä ei suinkaan olisi voitu veden peitossa.


Monista ennusteita, on olemassa joitakin varsin eksoottisia, joilla varmistetaan ulkomaalaiset auttavat Ihmisen elämään veden alla 2130,

tai mahdollinen Sodan Mars 3005th

Lopuksi ehkä kaikkein fanta Stine vielä kaikkein maailmanlopun:

Vanga varma että siellä on ainoatakaan maapallolla, noin 3797th

Tässä jätämme listan ennusteita tulevina vuosina:

 Yes mitä mieltä olette?

Vanga asettui Bulgarian Petrich 1930 luvulla, jossa hän ennusti alussa toisen maailmansodan. Hänen maine levisi nopeasti koko Bulgariassa, yes eräänä päivänä hän kävi kuningas Boris III. Vanga varoitti kuningas vastaan ​​Bulgarian osallistuminen sotaan. Bulgarian poliitikot eivät Kuuntele: maa liittyi Hitler indeed immoral joutui keskuudessa voitettu. Vasta sodanjälkeisen suojeluksessa Neuvostoliiton joka pelastettiin Bulgariassa alueellisen silpominen. Bulgarian poliitikkoja, joka vieraili Vanga, levittää uutisia prophetissan heidän kolleg ansa muista Maista. Tämän seurauksena Vanga tuli tunnetuksi koko maailmassa.

Luettelon tapahtumista, joita hän ennusti niin tarkasti, on Todella vaikuttava.
 Kuningas Boris III vieraili hänet jälleen vuonna 1942 ja 1943. sokea nainen (hän ​​oli hänen kolmekymppinen tuolloin) kertoi kuninkaalle, että hän kuolisi 28 Elokuu 1943rd
 Helmikuussa 1943 hän kertoi kuninkaalle, että hän voisi nähdä punaista lippua ennen hänen Palatsi. Hänen asian toteutuivat. Kuningas Boris III kuoli 28 elokuuta, yes punainen lippu nostettiin yläpuolella Sofia syksyllä 1944th
 Bulgaria tuli sosialistinen maa. Sosialistisissa Bulgariassa, jossa Vanga Vietti elämästään suurimman osan, ihmiset käsiteltiin selvänäkijöitä yes mystikot enimmäkseen negatiivisesti. Kommunistit uskoi Vanga levisi taikausko, häiritsevät ihmisiä rakennuksen sosialismin.
 Syksyllä 1952 profetissa löysi itsensä pulassa, kun hän sanoi, että Joseph Stalin mennä Manala. Vanga vangittiin seurauksena, ennustus, että ei vaikka kauan. Ennusta tuli totta - Neuvostoliiton Generalissimo kuoli todellakin. Stalinin kuoleman ei tallenna prophetissan poliittisesta vainosta, vaikka.
Se, Vanga oli että kotoisin Makedoniasta (Jugoslavia) oli kummittelee mielessä Bulgarian erityispalveluita. Bulgaria oli ottaa hyvin jännittynyt suhteissa Josip Broz Titon Jugoslavia, joka Antoi Bulgarian Salainen palvelu syytä uskoa, että naisprofeetta oli agentti läntisen naapurin.

1970 luvulla, Bulgarian erityispalvelut edelleen kerätä vaarantamatta materiaaleja vastaan ​​Vanga. He etsivät hänen kotinsa kerran yes löytänyt 90000 levs, joka oli valtava määrä rahaa sosialistisessa maassa.

 Vanga ei vangittiin, momma hän oli kuvattu raporteissa alikehittynyt ja nainen julkeasti. Oli korkeita virkamiehiä maassa, joka puolusti Vanga. Monet Bulgariassa vielä muistaa Tarinan kun viral linen menetti salkussa on tärkeitä asiakirjoja. Poliisi yes erityispalveluja ei löytänyt tapauksessa, joten ne piti kysyä Vanga Apua. Tapaus löytyi, yes naisprofeetta sai kirjeen kiitollisuutta. Yleisesti voidaan sanoa, että viranomaiset sosialistisen Bulgarian kohdellaan Vanga eri tavalla.

 Toisaalta, kommunistisen ideologian tehty viranomaisten kamppailla "Noita". Toisaalta paikallinen, Eliitti ymmärtäneet, että he voisivat tehdä voittoa Vanga. Erityiset palvelut vei vierailijat hallinnassa yes alkoi kerätä 10 levs bulgarialaisia ​​yes $ 50 - ulkomaisten vierailijoille. Taloustieteilijät laskettu, että Vanga toi 9 miljoonaa levs Bulgarian treasury. Vuonna 1967 Vanga käytettiin varten olematon asema "valtion virkamies." Hänen elämänsä kesti niin vuoro vuoksi ponnisteluja ottanut tytär mores Bulgarian Todor Zhivkov johtaja, Lyudmila Zhivkova. Lyudmila oli kiinnostunut esoteerinen opetuksia yes kävi profetissa monta kertaa.

Lyudmila nauttinut suurta suosiota maassa. Khan kehitti hyvin lämmin ystävyys Vanga itsensä. Alussa 1979 Vanga sanoi Lyudmila Zhivkova kuolisi auto onnettomuudessa. Erityiset palvelut yrittivät estää tragedia, momma se ei auttanut. Zhivkova selvisi auto onnettomuudessa, momma mores kuoli kaksi vuotta myöhemmin. Vuonna 1987 kun Todor Zhivkov oli vielä hallitsi Maata,
Vanga ennustettu suuria muutoksia kansakunnan spout. Hän sanoi, että Bulgaria on pian toinen johtaja, merkittävä tiede mies, joka ei olisi kannattanut Leninin opin.

 Vuonna 1992 Bulgarian filosofi Želju Zelev tuli valta maassa. Sosialistinen järjestelmä Bulgariassa romahti, yes maa jatkoi kehitystä seuraavissa EU yes NATO standardeja. Vanga ennusti suurten poliittisten tapahtumista koko maailmassa.
Khan ennusti sisään pääseminen Neuvostoliiton joukot Tšekkoslovakiassa, murhat Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedy, Intian pääministerit Indira yes Rajiv Gandhi, romahtaminen Anastasio Somoza diktatuurin Nicaraguassa yes monia muita historiallisia tapahtumia.

 Nykyään monet venäläiset ihme jos Vanga profetia Venäjä AIKOO tulla totta joskus vai ei. Vuonna 1979 Aikana hänen tapaamisessa kirjailija Valentin Sidorov, Vanga sanoi: "Kaikki consulate, kuin jos jään, vain yksi pysyy koskemattomana - Vladimir kunniaa, kunniaa Venäjä Liian paljon se on tuotu uhri..

Kukaan ei voi pysäyttää Venäjä. Kaikki poistetaan hänen tieltä eikä vain pidetään, momma tulee myös maailman luojan. "

 Ennen kuolemaansa vuonna 1996 Vanga ennustettu loistavaa tulevaisuutta Venäjän uudelleen. Mukaan Bulgarian selvänäkijä, Venäjä on maailman ainoa supervalta.

Asiantuntijat laskettu, että 68 prosenttia hänen ennustukset oli tullut totta. Emme voi vain odottaa yes katsoa, ​​jos hänen muut ennustukset tullut todellinen tai ei.

Kiitos, että aikaa Lukea tämän artikkelin. Jos olet löytänyt tästä tiedosta Apua, jaa se ystävien yes Perheen kanssa. Tukenne pyrkimyksessämme jakamisesta vapaan tiedon olisi arvostettua (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment