Tuesday, April 12, 2016

segons Baba Yanga, 2016 seria l'any en què "els musulmans van a envair Europa".

Ella va ser enterrat en un cementiri de l'Església de Sant Petca búlgara a la regió Rupite. L'interès de Vangelia Pandeva Dimitrova en política no va ser casual.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Ella va néixer en el territori de l'actual Macedònia - la terra que era una poma de la discòrdia per als anys entre Turquia, Grècia, Bulgària i Sèrbia. La seva terra natal va experimentar dues guerres mundials en les que els búlgars i els serbis estaven lluitant en diferents camps.

 Ella sempre va ser reconegut com un dels grans visionaris del segle XX a causa de la precisió amb la qual es preveu per endavant molts dels grans esdeveniments mundials. Ella era coneguda a la regió com el "Nostradamus dels Balcans".
Vanga búlgara Bulgària Mundial

Vanga va començar a fer prediccions quan tenia 16. Ella va ajudar al seu pare va trobar una ovella robada del ramat. Ella va proporcionar una descripció detallada d'un pati on l'animal estava sent ocultada pels lladres. Els seus poders de preveure va prendre forma després que ella va complir 30 anys.

Molts un home d'Estat va visitar Vanga. Adolf Hitler va demanar a ella un dia. Ell va sortir de casa buscant més aviat molest.

Vanga va morir el 1996 i va predir molts dels principals impactes a nivell mundial tals com el tsunami de 2004 o l'atac a les torres bessones. I ara, una última auguri sembla començar a complir-se:
 segons Baba Yanga, 2016 seria l'any en què "els musulmans van a envair Europa".

 Yanga Baba va predir que el 2018 la Xina serà el primer "súper poder" al món, al capdavant de la U.S ja desgastat, a més,

 ha afegit, en el mateix any una sonda espacial a descobrir "una nova forma d'energia" al planeta Venus.

Però aquest no és el final de la història, el gran vident va arribar a dir que les coses van a començar a deteriorar-se per la U.S, i que el president "afroamericà" serien "l'últim" president en funcions del país del nord. president "afroamericà" seria l'últim president en funcions dels EUA"Vangelia Pandeva Dimitrova també va predir els atacs a les torres bessones,

quan el 1989 va dir: "Horror, horror! Els germans nord-americans cauran després de ser atacat pels ocells d'acer. Els llops es crida en un arbust, i la sang innocent es borbolls. "(1989) van trobar tal com va predir. Les torres del World Trade Center a Nova York es va ensorrar després dels atacs terroristes l'11 de setembre del 2001. Les torres del WTC eren coneguts com "els bessons" o els terroristes van conduir avions de passatgers "germans." - "Els ocells d'acer" - a les torres. "L'esbarzer" òbviament es relaciona amb el cognom de l'actual president EUA ..


També preveu el devastador tsunami el 2004 que va afectar la costa tailandesa, "Una gran onada cobrirà una àmplia costa amb les persones i els pobles on tot desapareix sota l'aigua."
resultat de la imatge de la terra devastada
 També va dir que en el 2023 l'òrbita de la Terra canviaria, el que "fondre els pols" i calar foc al "Orient Mitjà"

La dona va dir: "Gran guerra islàmica" començaria a Síria culminant en complet control de Roma, en 2043.

 També ha indicat que no s'establiria un califat definitiva i que Europa "deixaria d'existir", per esdevenir un continent "gairebé buit" i "terres ermes que no tenen cap forma de vida. " Una de la predicció més impactant va ser feta el 1980. L'anciana cega, va dir: "En el canvi de segle, l'agost de 1999 o 2000, Kursk serà cobert amb aigua, i tothom hi haurà els plors sobre ell." la predicció no té cap sentit en aquell temps.

Vint anys més tard, es va fer una sensació horrible. Un submarí nuclear rus perit en un accident a l'agost de 2000. El submarí va ser nomenat després de la ciutat de Kursk, que de cap manera podria haver estat cobert amb aigua.


Entre les moltes prediccions, hi ha alguns bastant exòtics, com ara assegurar que els estrangers ajudaran a l'home a viure sota l'aigua a 2130,

o una possible guerra a Mart en 3005.

Finalment, potser el més fantàstic encara més apocalíptica:

Vanga la seguretat que no hi haurà supervivents de la Terra, al voltant de l'any 3797.

A continuació et deixem una llista de prediccions per als pròxims anys:

 I què et sembla?

Vanga es va instal·lar a Petrich de Bulgària durant la dècada de 1930, on es preveu l'inici de la Segona Guerra Mundial. La seva fama es va estendre molt ràpidament al llarg de Bulgària, i un dia va ser visitada pel rei Boris III. Vanga va advertir al rei contra la participació d'aquest país a la guerra. polítics búlgars no van escoltar: el país es va unir a Hitler i després es va trobar entre els vençuts. Va ser només el patrocini de la postguerra de la URSS que va rescatar a Bulgària des del desmembrament territorial. Els polítics búlgars, que van visitar Vanga, van difondre la notícia sobre la profetessa amb els seus homòlegs d'altres països. Com a resultat, Vanga es va fer conegut a tot el món.

La llista d'esdeveniments, que es va predir de manera tan precisa, és realment impressionant.
 El rei Boris III la va visitar de nou en 1942 i 1943. La cega (que era d'uns trenta anys en aquest llavors) li va dir al rei que anava a morir l'28 ago 1943.
 Al febrer de 1943 li va dir al rei que podia veure una bandera vermella per sobre del seu palau. Les seves prediccions es van fer realitat. El rei Boris III va morir el 28 d'agost, i la bandera vermella es va elevar per sobre de Sofia a la tardor de 1944.
 Bulgària es va convertir en un país socialista. En socialista Bulgària, on Vanga va passar la major part de la seva vida, les persones tractades vidents i místics sobretot negativament. Comunistes creien que s'estava estenent Vanga supersticions, distraient a la gent de la construcció del socialisme.
 En la tardor de 1952, la profetessa es va trobar en un gran problema quan va dir que Josef Stalin va voler entrar en el món inferior. Vanga va ser empresonat com a resultat que la predicció, encara que no per molt de temps. La profecia es va fer realitat - generalíssim soviètic va morir de fet. la mort de Stalin no va salvar a la profetessa de la persecució política, però.
El fet que Vanga era natural de Macedònia (Iugoslàvia) plana sobre la ment dels serveis especials de Bulgària. Bulgària estava tenint relacions molt tenses amb Iugoslàvia de Josip Broz Tito, que va donar servei secret búlgar una raó per creure que la profetessa era un agent del veí occidental.

Durant la dècada de 1970, els serveis especials búlgars van continuar recollint materials comprometedors contra Vanga. Van registrar la seva casa un cop i van trobar 90.000 lleves, que era una enorme quantitat de diners per a un país socialista.

 Vanga no va ser empresonat, però ella es descriu en els informes com una dona poc desenvolupada i imprudent. No hi va haver funcionaris d'alt rang al país, que van defensar Vanga. Molts de Bulgària encara recorden la història quan un funcionari va perdre el seu maletí amb els documents importants. La policia i els serveis especials no van poder trobar el cas, pel que van haver de demanar l'ajuda de Vanga. Es va trobar que el cas, i la profetessa va ser guardonat amb una carta d'agraïment. En general, es pot dir que les autoritats de Bulgària socialista tractar-Vanga diferent.

 D'una banda, la ideologia comunista va fer que les autoritats lluiten contra la "bruixa". D'altra banda, l'elit local es va adonar que podien obtenir beneficis en Vanga. Els serveis especials van prendre seus visitants sota control i van començar a recol·lectar 10 lleva de Bulgària i $ 50 - dels visitants estrangers. Els economistes calculen que Vanga va portar 9 milions de lleves per al tresor de Bulgària. En 1967, Vanga va ser emprat per a un lloc que no existeix com un "oficial de l'estat." La seva vida va donar un gir tan a causa dels esforços realitzats per la filla del llavors líder de Bulgària Todor Zhivkov, Lyudmila Zhivkova. Lyudmila estava interessat en els ensenyaments esotèrics i va visitar la profetessa moltes vegades.

Lyudmila gaudia de gran popularitat al país. Va desenvolupar una amistat molt càlid amb Vanga a si mateixa. En principis de 1979 Vanga va dir que Lyudmila Zhivkova moriria en un accident de cotxe. Els serveis especials van tractar d'impedir la tragèdia, però no van ajudar. Zhivkova va sobreviure a l'accident de cotxe, però després va morir dos anys més tard. El 1987, quan Todor Zhivkov encara estava governant el país,
Vanga predir grans canvis per a la nació per venir. Ella va dir que Bulgària aviat tindria un altre líder, un científic prominent, que no seria un defensor de la doctrina de Lenin.

 El 1992, el filòsof búlgara Zhelyu Zhelev va arribar al poder al país. El règim socialista a Bulgària es va ensorrar, i el país va continuar el seu desenvolupament seguint els estàndards de la UE i de l'OTAN. Vanga predir grans esdeveniments polítics que tenen lloc a tot el món.
Ella va predir la incursió de les tropes soviètiques a Txecoslovàquia, l'assassinat del president nord-americà John F. Kennedy, els primers ministres de l'Índia Indira i Rajiv Gandhi, la caiguda de la dictadura d'Anastasio Somoza a Nicaragua i molts altres esdeveniments històrics.

 Avui dia, molts russos es pregunten si la profecia de Vanga sobre Rússia va a fer-se realitat algun dia o no. El 1979, durant la trobada amb l'escriptor Valentin Sidorov, Vanga va dir: "Tot va a descongelar, com si el gel, només un romanen intactes - la glòria de Vladimir, glòria de Rússia. L'excés és portat a una víctima.

Ningú pot deixar de Rússia. Tots seran remoguts per ella des del camí i no només es mantindrà, sinó que també es converteix en el senyor del món. "

 Abans de la seva mort el 1996, Vanga predir el futur gloriós per a Rússia de nou. D'acord amb el clarivident de Bulgària, Rússia serà l'única superpotència del món.

Els especialistes calculen que el 68 per cent de les seves profecies s'havia fet realitat. Només podem esperar i veure si els seus altres profecies es tornen reals o no.

Gràcies per trobar el temps per llegir aquest article. Si has trobat aquesta informació útil, si us plau compartir amb els seus amics i familiars. El seu suport al nostre esforç de compartir informació gratuïta seria molt apreciada (a través d'viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment