Tuesday, April 12, 2016

vastavalt Baba Yanga 2016. Oleks aastal, et "moslemid tungivad Euroopasse".

Ta maeti kirikuaeda Saint Petca Bulgaaria Kirikou Rupite piirkonnas. Vangelia Pandeva Dimitrova huvi poliitika ei olnud juhuslik.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Ta sündis territooriumil kaasaegse Makedoonia - maa, mida oli Tüliõun aastaid Türgi, kreeka, Bulgaaria ja Serbia. Tema isamaa kogenud kahe maailmasõja kus bulgaarlased yes serblased olid hädas erinevates laagrites.

 Ta oli alati tunnustatud kui üks suur visionäärid kahekümnenda sajandi tingitud täpsus, millega ta oodatud eelnevalt paljud suured maailma sündmusi. Ta oli tuntud piirkonnas nagu "Nostradamus Balkani".
Vanga Bulgaaria Bulgaaria maailmas

Vanga hakkas prognoose, kui ta oli 16 Ta Aitas oma isa leida Lambad varastatud karja. Ta andis üksikasjaliku kirjelduse OÜ, kus loom on peidetud varastada. Tema volitused sätestatakse koos kujunes pärast ta pöördus 30th

Paljud riigimees külastas Vanga. Adolf Hitler kutsus teda üks päev. Ta jättis oma maja vaadates üsna ärritunud.

Vanga suri 1996. aastal ja ennustas paljusid suuri ülemaailmsete muutuste nagu 2004 tsunami või rünnak kaksiktornide. Yes nüüd, viimane omen tundub hakkavad olema täidetud:
 vastavalt Baba Yanga 2016. Oleks aastal, et "moslemid tungivad Euroopasse".

 Yanga Baba ennustanud, et 2018. Hiina esimene on "superpower" maailmas, keskmängija alates juba kulunud USA-s pluss,

 Ta lisas, samal aastal kosmosesondi avastad "uue energia kujul" on Veenus.

Aga see ei ole loo lõpp, suur nägija isegi öelda, et asjad hakkavad halvenema eest Soomes, yes et "African American" president oleks "viimase" presidendi kohusetäitja Põhja riigi. "African American" president oleks viimane tegutseb president USA



"Vangelia Pandeva Dimitrova ka ennustanud rünnakud kaksiktornide,

Kui 1989. aastal ütles ta: "Horror, õudust Ameerika Vennad Langevad pärast ründa terasest linnud Hundid on kisades põõsas yes süütute veri voolamas!.." (1989) Juhtus nagu ennustatud. World Trade Center Towers New Yorgi varises järgmised terrorirünnakuid 11. september 2001. WTC tornid olid dubleeritud "Twins" või "Vennad." Terroristid sõitis sõiduauto lennukid - "terasest linnud" - arvesse torni. "Bush" ilmselt seotud perekonnanimi praegune US president.


Ta ndgi ette ka 2004 tsunami, mis Tabas Tai rannikul, "Suur laine Katab suure ranniku, kus inimesed külades yes, kus kõik kaob vee alla."
Pilt tulemus laastatud maa
 Ta ütles ka, et Maa 2023 orbiidil muudaks, mis "sulatada postid" yes pani tule "Lähis-Ida"

Vana naine ütles: "Hea Islamist Soda" algab Süürias kulmineerusid täieliku Kontrolli Rooma, aastal 2043rd

 Ta märkis ka, et seal oleks kehtestatud lõplik kalifaat ning et Euroopa "lakkab olemast", et saada mandril "peaaegu tühi" yes "tühermaad puudub igasugune elu."



 Üks kõige šokeeriv ennustus tehti 1980. Pime vana naine ütles: "At sajandivahetuse Augusti 1999 või 2000 Kursk on kaetud Veega, yes kogu maailm on ulumine üle." ennustus ei ole mingit Motet siis.

Kakskümmend aastat hiljem tegi ta kohutav tunne. Vein tuumaallveelaevade hukkumist õnnetusjuhtumi tagajärjel Augusti 2000. sub sai nime linna Kursk, mis ei ole sugugi oleks võinud kaetud Veega.


Mitmete ennustused on mõned üsna eksootilise, näiteks tagada, et välismaalaste aitab inimesel elada allveefotograafiaga 2130

või võimaliku soy Marsil 3005th

Lõpuks võib-olla kõige fantastiline veel kõige ilmutuslik:

Vanga kindel, et ei tule mingit ellujäänud Maal umbes 3797th

Siin jätame nimekirja ennustused tulevaks aastaks:

 Yes mis sa Arvad?

Vanga elama Bulgaaria Petrich 1930ndatel, kus ta ennustas alguses teist maailmasõda. Tema kuulsus levis väga kiiresti kogu Bulgaarias, yes ühel päeval ta käis King Boris III. Vanga hoiatas kuningat vastu Bulgaaria osalemine soy. Bulgaaria poliitikud ei Kuula: Riik ühines Hitler ja siis Zattu designating hulgast lüüa. Everything sõjajärgse patrooniks NSVL, et päästetud Bulgaaria territoriaalsest tükeldamist. Bulgaaria poliitikud, kes külastas Vanga, levitada uudiseid prohvet oma kolleegidega teistest riikidest. Selle tulemusena Vanga tuntuks kogu maailmas.

Sin Muste nimekiri, mida ta ennustas nii täpselt, on tõesti muljetavaldav.
 King Boris III külastas teda uuesti 1942. ja 1943. pime naine (ta oli oma kolmekümnendates tagasi siis) ütles kuningale, et ta sureb 28 august 1943rd
 Veebruaris 1943 ta ütles kuningale, et ta ei näe punane lipp üle oma lossi. Tema ennustused tõeks. King Boris III suri 28 augustil ja punane lipp tõsteti Eespool Sofia sügisel 1944th
 Bulgaaria sai sotsialistlik Riik. Sotsialismimaades Bulgaaria, kus Vanga veetis suurema osa oma elust, inimesed Ravida selgeltnägijate yes müstikute enamasti negatiivselt. Kommunistid uskusid, et Vanga levis ebausk, segavad inimesed hoonest sotsialismi.
 Sügisel 1952 naisprohvet Zattu suuri probleeme, kui ta ütles, et Stalini läheks alumised maailma. Vanga vangistati tõttu, et ennustus, kuid mitte kauaks. Ennustama Tacitus - Nõukogude generalissimus suri tõepoolest. Stalini surma ei päästa naisprohvet poliitilise tagakiusamise, kuigi.
Asjaolu, et Vanga oli levinud Makedoonia (Jugoslaavia) oli kummitavad mõtetes Bulgaaria eriteenistused. Bulgaaria oli väga võttes pingestatud suhted Josip Broz Tito Jugoslaavia, mis andis Bulgaaria salateenistuse alust arvata, et prohvet oli agent läänenaaber.

1970 ndatel, Bulgaaria eriteenistuste jätkuvalt koguda kompromiteerivaid materjale vastu Vanga. Nad otsisid teda koju corduroy yes leidis 90000 Leevi, mis oli suur raha summa sotsialistlik Riik.

 Vanga ei vangistatud, kuid ta oli kirjeldatud aruanded vähearenenud yes jultunud naine. Seal olid kõrged ametnikud riigis, kes kaitses Vanga. Paljud Bulgaarias on veel meeles lugu, mil ametnik kaotas kohvri tähtsate dokumentidega. Politsei yes eriteenistused ei suutnud leida juhul, et nad pidid Paluma Vanga abi. Juhtum leidis yes naisprohvet pälvis tänukirja. Üldiselt võib öelda, et ühelt poolt sotsialistlikus Bulgaaria Ravida Vanga erinevalt.

 Ühelt poolt on kommunistliku ideoloogia tehtud asutused võitluses "Noid." Teiselt poolt, kohaliku eliidi aru, et nad võiksid teha kasumit Vanga. Eriteenused võttis tema külastajaid Kontrolli all yes hakkas Koguma 10 Leevi Bulgaaria ja $ 50 - alates väliskülalised. Majandusteadlased on arvutatud, et Vanga toonud 9 miljonit Leevi Bulgaaria riigikassasse. Aastal 1967. Vanga töötas jaoks Olematu positsiooni "riigiametnik." Tema elu võttis sellise pöörde tõttu jõupingutused, mida siis tütar Bulgaaria liider Todor Zhivkov, Lyudmila Živkova. Lyudmila oli huvitatud esoteeriliste õpetuste yes külastas ka prohvet mitu korda.

Lyudmila saanud suure populaarsuse kogu riigi. Ta töötas välja väga soe Sõprus Vanga ise. Alguses 1979 Vanga ütles, et Lyudmila Živkova sureks autoõnnetuses. Eriteenused püüdsid takistada tragöödia, kuid see ei aidanud. Živkova elasid autoõnnetuse, kuid siis kaks aastat suri hiljem. Aastal 1987, kui Todor Zhivkov oli veel riigi juhtimises,
Vanga ennustas suuri muutusi Rahva eest Tulema. Ta ütles, et Bulgaaria peagi on proteins juht, väljapaistev teadlane, kes ei oleks pooldaja lenini õpetust.

 Aastal 1992 Bulgaaria filosoof Zhelyu Zhelev tuli võimule riigis. Sotsialistlik corduroy Bulgaarias Kukkus ja Riik jätkas arengut pärast Euroopa Liidu ja NATO standarditele. Vanga oli ennustavad suuri poliitilisi sündmusi toimub kogu maailmas.
Ta ennustas pealetungi Nõukogude väed Tšehhoslovakkia, US president John F. Kennedy, India Indira peaministrid yes Rajiv Gandhi kokkuvarisemine, Anastasio Somoza of Nicaragua diktatuur mõrvamist yes paljud teised ajaloolised sin mused.

 Tänapäeval on paljud venelased ei tea, kas Vanga prohveteering umbes Venemaal läheb täide Mone päeva või center. 1979. aastal tema kohtumine kirjanik Valentin Sidorov, Vanga ütles: "Kõik on sula, sest kui jää, vaid üks jääb puutumata - Vladimir au, Liiga hiilgus Venemaa palju on toonud ohvriks..

Keegi ei saa peatada Venemaa. Kõik eemaldatakse tema teelt yes mid ainult olema, vaid muutub isand maailmas. "

 Enne oma surma 1996. aastal, Vanga ennustas kuulsusrikas Tulevik Venemaa uuesti. Vastavalt Bulgaaria selgeltnägija, Venemaa on maailma Ainu suurriik.

Spetsialistid arvutatud, et 68 protsenti tema ettekuulutused olid tõeks. Me ainult ei oodata yes vaadata, kas tema teised ettekuulutused saada reaalne või center.

Täname, et sorry site aega lugeda seda artiklit. Kui olete leidnud see teave kasulik, siis jagada seda oma sõpradele yes PERELE. Teie toetus meie püüab jagada Tasuta Informatsiooni oleks palju hinnatud (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment