Wednesday, April 13, 2016

ifølge Baba Yanga, 2016 vil bli året at "muslimer vil invadere Europa".

Hun ble begravet på en kirkegård i Saint Petca bulgarske kirke i Rupite regions. Vangelia Pandeva Dimitrova interest for politikk var ikke tilfeldig.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Hun ble født på territoriet til modern Makedonia - lands som var et av eple Splid i årevis mellom Tyrkia Hellas, Bulgaria og Serbia. Hennes hjemland opplevd to verdenskriger the bulgarere og serbere kjempet i forskjellige leire.

 Hun var som alltid anerkjent en av de store visjonære i det på tjuende århundre grunn av presisjonen som hun på forventet forhånd mange av de store verdensbegivenhetene. Hun ble kjent i regions som "Nostradamus på Balkan".
Vanga bulgarsk Bulgaria Verden

Vanga begynte å location spådommer da hun var 16 Hun hjalp faren med å fin en sau stjålet fra flakes. Hun ga en detaljert beskrivelse av et verksted hvor Dyret ble skjult av tyvene. Hennes Krefter forutså tok form etter at hun fylte 30th

Mang en statsmann besøkt Vanga. Adolf Hitler cold hen en dag. Han forlot huset hennes ser ganske opprørt.

Vanga døde i 1996 og spådde mange av de store global sjokk som tsunamien i 2004 eller på angrepet tvillingtårnene. Og nå, synes en siste tegn til å å bli begynne oppfylt:
 Ifølge Baba Yanga, 2016 vil bli året at "muslimer vil invadere Europe".

 Yanga Baba profeterte at i 2018 Kina vil være the første "supermarket" i verden, tar ledelsen fra den allerede slitt US, pluss,

 la hun til, i samme år vil en romsonde oppdage "en ny form for energi" i planet Venus.

Men det er ikke på slutten histories, the store seer selv says at ting vil begynne å svekkes for US, og at the "African American" president ville være "sist" fungerende president i North celled lands. "African American" presidenten ville bli the siste fungerende president i USA"Vangelia Pandeva Dimitrova også på spdadd angrepene tvillingtårnene,

når i 1989 sa hun: ". Horror, horror De amerikanske Brødrene vil fall etter å ha Blitt angrepet av stål fugler Ulvene vil bli hylende i en busk, og vil bli uskyldig blod fossende." (1989) som skjedde spdadd. World Trade Center tårnene i New York kollapset etter terrorangrepene 11th september. 2001 WTC tårnene ble cold "Twins" eller Terroristene kjørte passasjerfly "Brothers." - "Stål fugler" - inn i tårnene. "The bush" åpenbart relatert til etternavn av dagens US president.


Hun har også forventet the ødeleggende tsunamien i 2004 som rammet the thailandske kysten, "En stor Bolge vil dekke en stor kyst med folk og hvor landsbyer old forsvinner under vann."
Image resultat for ødelagte jorden
 Hun sa også i at 2023 jordas bane ville endre, som ville "smelter Polande" og whopping fyr på "Middle East"

Den gamle kvinnen sa: "Great islamske krig" vil i begynne Syria kulminerte i full control over Roma, i 2043rd

 Det har også uttalt at det ville bli en etablert definitely kalifatet og at Europe "vil opphøre å eksistere" til å bli et continent "nesten tom" og "øde blotted for enhver form for live." En av de mest sjokkerende prediksjon ble laget i 1980. The blind gammel kvinne sa ". Ved århundreskiftet, i august 1999 eller 2000, Kursk vil bli dekket med vann, og hele verden vil være det Gråt over" prediksjon ikke noe gjøre fornuftig da ,

Tjue år senere, er det gjort en Forferdelig Følelse. En Russisk atomubåt omkom i en ulykke i august 2000. Under ble oppkalt etter byen Kursk, som på ingen mate kunne ha vært dekket med vann.


Blant de mange spådommer, er det noen ganske eksotisk, slik som å sikre at utlendinger vil hjelpe mennesket til å leve under vann i 2130,

eller en mulig krig mot Mars i 3005th

Til slutt, kanskje the mest fantastiske, men det mest apokalyptiske:

Vanga trygg på at det vil være noen Overlevende på jorden, circa 3797th

Her la vi en liste over de spådommer for coming Arene:

 Og hva du tror?

Vanga avgjort i Bulgaria Petrich løpet av 1930-tallet, hvor hun spådde i begynnelsen av andre verdenskrig. Hennes berømmelse spredte seg Svært raskt gjennom Bulgaria, og en dag hun ble besøk av kong Boris III. Vanga advarte kongen mot Bulgaria deltakelse i krigen. Bulgarske politikere ikke Høre: lands ble med Hitler og deretter fant seg blant de beseiret. Det var bare etterkrigs beskyttelse av Sovjetunionen som reddet Bulgaria fra den territorielle lemlesting. The bulgarske politikere, som besøkte Vanga, spre nyheten om profet til sine Kolleger fra andre country. Som et resultat, ble Vanga kjent i hele verden.

Lists over starting elser, som hun så spådde presist he virkelig imponerende.
 Kong Boris III besøkte hen igjen i 1942 og 1943. The blind kvinnen (hun var i tredveårene da) continue old kongen at han ville dø på den 28 august 1943rd
 I february 1943 continued old hun hun kongen at kunne se et rødt flagg over hans palass. Hennes spådommer gikk i oppfyllelse. Kong Boris III døde 28 august, og det ble røde flagget hevet over Sofia Høsten 1944th
 Bulgaria ble Sosialistisk country. I sosialistiske Bulgaria, hvor Vanga tilbrakte mesteparten av sitt liv, folk behandlet clairvoyants og mystikere stort sett negativt. Kommunistene mente at Vanga spredte seg overtro, distraherende folk fra byggingen av sosialismen.
 Høsten 1952 profet befant seg i store problemer da hun sa at Josef Stalin ville gå inn i nedre verden. Vanga ble fengslet som følge av at prediksjon, om enn ikke for lenge. Profetien gikk i oppfyllelse - Sovjetgeneralissimo døde faktisk. Stalin død ikke fra redde profet politisk forfølgelse, skjønt.
Det faktum at Vanga var fra Opprinnelig Makedonia (Jugoslavia) ble haunting Hodet av bulgarske spesielle tjenester. Bulgaria hadde Svært spente forholdet til Josip Broz Tito Jugoslavia, som ga bulgarsk hemmelig tjeneste en grunn til å tro at profet var s agent for the vestlige nabo.

I løpet av 1970 bulgarske spesielle tjenester continued whopping å samle kompromitterende materiale mot Vanga. De søkte hen hjem s gang og fant 90,000 levs, som var en stor sum penger for et Sosialistisk country.

 Vanga ble ikke fengslet, men hun ble beskrevet i rapporter som en underutviklet og uforskammet kvinne. Det var høytstående tjenestemenn i lands, som forsvarte Vanga. Mange i Bulgaria fremdeles husker histories når en offisiell mistet sin koffert med viktige dokumenter. Politiet og de spesielle tjenestene kunne ikke fin saken, slik at de måtte sporre Vanga hjelp. Saken ble FunNet, og ble profet belønnet med et brev av takknemlighet. Generelt kan si at myndighetene i sosialistiske Bulgaria behandlet Vanga annerledes.

 På the ene siden, the Kommunistiske ideologies gjorde myndighetene sliter mot "heks". På the annen side, the local elites Innsa at de kunne gjøre profitt på Vanga. Spesielle tjenester tok hennes besøkende under control og å begynte samle 10 levs fra og bulgarsk $ 50 - fra besøkende utenlandske. Økonomer irrigated at Vanga BRAKT 9 millioner levs til the bulgarske statskassen. I 1967 ble Vanga ansatt for en ikke-eksisterende posisjon som en "state tjenestemann." Hennes live tok en tur på grunn av innsatsen tatt av datteren since bulgarsk leather Todor Zjivkov, Lyudmila Zhivkova. Lyudmila var interessert i esoteriske Laere og besøkte profet mange ganger.

Lyudmila Not stor popularitet i lands. Hun utviklet et meget varmt vennskap med Vanga selv. I begynnelsen av 1979 Vanga sa at Lyudmila Zhivkova ville dø i en bilulykke. Spesielle tjenester forsøkte å Hindre Wear serving, men det ikke hjalp. Zhivkova levde bilulykke, men så døde to år senere. I, 1987, as Todor Zjivkov lands ble fortsatt regjere,
Vanga spdadd store endringer for nasjonen som kommer. Hun sa at Bulgaria ville ha snart en annen leather, en fremstående vitenskapsmann, som ikke ville være en forkjemper for Lenin Laere.

 I 1992 bulgarsk filosof Zhelyu Zhelev kom til i Makten lands. The sosialistiske Regimet i Bulgaria kollapset, og lands continuing whopping sin utvikling etter EU og NATO standard industry. Vanga ble forutse store politiske starting elser som i hele verden skjer.
Hun spådde angrepet av sovjetiske tropper i Tsjekkoslovakia, murder på USAs president John F. Kennedy, indiske statsministrene Indira og Rajiv Gandhi, sammenbruddet av Anastasio Somoza dictatorship i Nicaragua og mange andre historiske begivenheter.

 I dag, mange russere lurer på om om Vanga Profeti Russia kommer til å gå i oppfyllelse en dag eller ikke. I 1979 under sitt møte med _YAZAR Valentin Sidorov, Vanga sa: "All vil tine, som om isen, bare en forbli urørt - Vladimir herlighet, ære Russia For mye det er i et BRAKT offer..

Ingen kan stop Russia. All vil bli av fjernet hen fra veien og ikke bare vil bli beholdt, men også herre blir i verden. "

 Før sin død i 1996 Vanga spådde strålende Fremtid for Russia igjen. Ifølge the bulgarske clairvoyant, vil være Russia verdens eneste supermarket.

Spesialister irrigated at 68 prosent av hennes profetier hadde gått i oppfyllelse. Vi kan vente bare og se om hennes andre profetier bli ects eller ikke.

Takk for at du tok deg tid til å read denne artikkelen. Hvis du fant denne informa jonen nyttig, kan du dele det med dine venner og familie. Din støtte i våre bestrebelser på å dele free informasjon ville være mye verdsatt (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment