Tuesday, April 12, 2016

volgens Baba Yanga 2016 zou het jaar dat "Moslims zullen Europa binnen te vallen" te zijn.

Ze werd begraven op een kerkhof van de Sint Petca Bulgaarse Kerk in de Rupite regio. interest Vangelia Pandeva Dimitrova's in de politiek was niet incidenteel.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Ze werd geboren op het grondgebied van de moderne Macedonië - het land dat een twistappel was jarenlang tussen Turkije, Griekenland, Bulgarije en Servië. Haar geboorteland ervaren twee wereldoorlogen, waarin de Bulgaren en de Serviërs vochten in verschillende kampen.

 Ze was altijd beschouwd als een van de grote visionairs van de twintigste eeuw als gevolg van de precisie waarmee ze verwacht op voorhand veel van de grote gebeurtenissen in de wereld. Ze werd in de regio bekend als de "Nostradamus van de Balkan".
Vanga Bulgaarse Bulgarije Wereld

Vanga begonnen met het maken van voorspellingen toen ze 16 was ze hielp haar vader te vinden een schaap gestolen uit de kudde. Zij een gedetailleerde beschrijving van een werf waar het dier is verborgen door dieven. Haar bevoegdheden van vooruitzien vorm kreeg nadat ze 30 werd.

Menig staatsman bezocht Vanga. Adolf Hitler riep haar op een dag. Hij verliet haar huis op zoek nogal overstuur.

Vanga overleed in 1996 en voorspelde veel van de grote mondiale schokken, zoals de tsunami van 2004 of de aanslag op de Twin Towers. En nu, lijkt een laatste voorteken te beginnen moet worden voldaan:
 volgens Baba Yanga 2016 zou het jaar dat "Moslims zullen Europa binnen te vallen" te zijn.

 Yanga Baba profeteerde dat in 2018 China zal de eerste "super power" in de wereld, neemt de leiding van de reeds versleten het Amerikaanse, plus,

 voegde ze eraan toe, in hetzelfde jaar een ruimtesonde zal "een nieuwe vorm van energie" in planeet Venus te ontdekken.

Maar dat is niet het einde van het verhaal, de grote ziener zelfs gezegd dat dingen zullen beginnen verslechteren voor het Amerikaanse, en dat de "African American" president "de laatste" waarnemend president van het noordelijke land zou zijn. "African American" president zou de laatste waarnemend president van de Verenigde Staten zijn"Vangelia Pandeva Dimitrova voorspelde ook de aanslagen op de Twin Towers,

toen in 1989 zei ze: "Horror, horror! De Amerikaanse broeders zal na te zijn aangevallen door de stalen vogels vallen. De wolven zullen huilen in een struik, en onschuldig bloed zal worden gutst. '(1989) gebeurde zoals voorspeld. Het World Trade Center Towers in New York ingestort na terreur aanslagen op 11 september 2001. De WTC torens werden gesynchroniseerd "Twins" of de terroristen reed passagiersvliegtuigen "Brothers." - "De stalen vogels" - in de torens. "De bus" duidelijk betrekking op de achternaam van de huidige Amerikaanse president.


Ze verwacht ook de verwoestende tsunami in 2004 dat de Thaise kust, hit "Een grote golf zal een grote kust met mensen en dorpen waar alles verdwijnt onder water te dekken."
Afbeelding resultaat verwoeste aarde
 Ze zei ook dat in 2023 de baan van de aarde zou veranderen, wat zou "smelten van de polen" en in brand gestoken in de "Midden-Oosten"

De oude vrouw zei: "Great islamitische oorlog" zou beginnen in Syrië culminerend in de volledige controle van Rome, in 2043.

 Zij verklaarde ook dat er zou worden opgericht definitieve kalifaat en dat Europa "zou ophouden te bestaan", naar een continent "bijna leeg" en "woestenijen verstoken van elke vorm van leven geworden. " Een van de meest schokkende voorspelling werd gemaakt in 1980. De blinde oude vrouw zei: ". Aan het begin van de eeuw, in augustus van 1999 of 2000, Kursk zal worden bedekt met water, en de hele wereld zal huilen overheen" de voorspelling heeft geen zin terug dan te maken.

Twintig jaar later, maakte een gruwelijke zin. Een Russische kernonderzeeër omgekomen bij een ongeval in augustus 2000. De sub werd vernoemd naar de stad Koersk, die op geen enkele wijze had kunnen worden bedekt met water.


Onder de vele voorspellingen, zijn er een aantal zeer exotische, om te waarborgen dat vreemdelingen man onder water om te leven zal helpen in 2130,

of een mogelijke oorlog op Mars in 3005.

Tot slot, misschien wel de meest fantastische nog de meest apocalyptische:

Vanga zeker van zijn dat er geen overlevenden op aarde, circa 3797.

Hier laten we een lijst van voorspellingen voor de komende jaren:

 En wat denk jij?

Vanga vestigde zich in Bulgarije Petrich tijdens de jaren 1930, waar ze voorspelde het begin van de Tweede Wereldoorlog. Haar roem heel snel verspreid over Bulgarije, en op een dag werd ze bezocht door koning Boris III. Vanga waarschuwde de koning tegen de deelname van Bulgarije in de oorlog. Bulgaarse politici niet luisteren: het land is lid geworden van Hitler en daarna bevond zich onder de verslagen. Het was pas de naoorlogse beschermheerschap van de Sovjet-Unie dat Bulgarije gered van de territoriale verbrokkeling. De Bulgaarse politici, die Vanga bezocht, verspreid het nieuws over de profetes om hun collega's uit andere landen. Hierdoor werd Vanga in de hele wereld bekend.

De lijst van de gebeurtenissen, die zij voorspeld zo precies, is echt indrukwekkend.
 Koning Boris III bezocht haar opnieuw in 1942 en 1943. De blinde vrouw (ze was in de dertig toen) zei tegen de koning, dat hij zou sterven op 28 augustus 1943.
 In februari 1943 vertelde ze de koning, dat ze een rode vlag kon zien boven zijn paleis. Haar voorspellingen uitgekomen. Koning Boris III stierf op 28 augustus, en de rode vlag werd boven Sofia opgegroeid in de herfst van 1944.
 Bulgarije werd een socialistisch land. In socialistische Bulgarije, waar Vanga bracht het grootste deel van haar leven, mensen behandeld helderzienden en mystici meestal negatief. Communisten geloofden dat Vanga verspreidde bijgeloof, afleidende mensen uit de opbouw van het socialisme.
 In het najaar van 1952, de profetes bevond zich in grote problemen toen ze zei dat Josef Stalin in de onderwereld zou gaan. Vanga werd gevangen gezet als gevolg van deze voorspelling, hoewel niet te lang. De profetie is uitgekomen - de Sovjet generalissimo inderdaad overleden. de dood van Stalin heeft de profetes van politieke vervolging niet redden, dat wel.
Het feit dat Vanga was een inwoner van Macedonië (Joegoslavië) werd rondspoken de geest van de Bulgaarse speciale diensten. Bulgarije had zeer gespannen verhoudingen met Josip Broz Tito's Joegoslavië, dat een reden om te geloven dat de profetes was een agent van de westelijke buurman gaf Bulgaarse geheime dienst.

Tijdens de jaren 1970, Bulgaarse speciale diensten bleef afbreuk te doen aan materialen tegen Vanga verzamelen. Ze doorzochten haar huis een keer en vond 90.000 levs, die een enorme hoeveelheid geld voor een socialistisch land was.

 Vanga werd niet gevangen gezet, maar ze werd beschreven in de rapporten als een onderontwikkeld en onbeschaamde vrouw. Er waren hoge ambtenaren in het land, die Vanga verdedigd. Velen in Bulgarije herinner me nog het verhaal toen een ambtenaar zijn aktetas verloor met belangrijke documenten. De politie en de speciale diensten kon de zaak niet vinden, dus moesten ze hulp Vanga te vragen. De zaak werd gevonden, en de profetes werd bekroond met een brief van dankbaarheid. In het algemeen kan men zeggen dat de autoriteiten van de socialistische Bulgarije anders behandeld Vanga.

 Aan de ene kant, de communistische ideologie die de autoriteiten strijden tegen de 'heks. "Aan de andere kant, de lokale elite besefte dat ze winst kunnen maken op Vanga. Speciale diensten nam haar bezoekers onder controle en begon 10 levs uit de Bulgaarse en $ 50 te verzamelen - van buitenlandse bezoekers. Economen berekend dat Vanga bracht 9.000.000 levs aan de Bulgaarse schatkist. In 1967, werd Vanga gebruikt voor een niet-bestaande positie als een "state ambtenaar." Haar leven nam een ​​dergelijke wending als gevolg van het besluit van de dochter van de toenmalige Bulgaarse leider Todor Zjivkov, Ljoedmila Zhivkova inspanningen. Lyudmila was geïnteresseerd in esoterische leringen en bezocht de profetes vele malen.

Lyudmila genoot grote populariteit in het land. Ze ontwikkelde een zeer warme vriendschap met Vanga zichzelf. In het begin van 1979 zei Vanga dat Ljoedmila Zhivkova in een auto-ongeluk zou sterven. Speciale diensten geprobeerd om de tragedie te voorkomen, maar het hielp niet. Zhivkova overleefde de auto-ongeluk, maar daarna overleed twee jaar later. In 1987, toen Todor Zjivkov nog de uitspraak van de land,
Vanga voorspeld grote veranderingen voor de natie om te komen. Ze zei dat Bulgarije spoedig zou hebben een andere leider, een vooraanstaand wetenschapper, die geen voorstander van de leer van Lenin zou zijn.

 In 1992, Bulgaarse filosoof Zhelyu Zhelev kwam aan de macht in het land. De socialistische regime in Bulgarije ingestort, en het land zette zijn ontwikkeling na de EU en de NAVO-normen. Vanga was het voorspellen van belangrijke politieke gebeurtenissen in de hele wereld.
Ze voorspelde de inval van de Sovjet-troepen in Tsjechoslowakije, de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy, Indische premiers Indira en Rajiv Gandhi, de ineenstorting van de dictatuur Anastasio Somoza in Nicaragua en vele andere historische gebeurtenissen.

 Tegenwoordig zijn veel Russen zich afvragen of Vanga's profetie over Rusland gaat uitkomen op een dag of niet. In 1979, tijdens haar ontmoeting met schrijver Valentin Sidorov, Vanga zei: "Alles zal ontdooien, alsof ijs, slechts één blijven onaangetast - Vladimir glorie, glorie van Rusland. Teveel wordt gebracht in een slachtoffer.

Niemand kan Rusland stoppen. Allen zullen worden verwijderd door haar van de weg en niet alleen zal worden gehouden, maar wordt ook de heer van de wereld. "

 Voor haar dood in 1996, Vanga voorspeld glorieuze toekomst voor Rusland weer. Volgens de Bulgaarse helderziende, Rusland zal 's werelds enige supermacht.

Specialisten berekend dat 68 procent van haar voorspellingen was uitgekomen. We kunnen alleen maar afwachten of haar andere profetieën echt is of niet geworden.

Bedankt voor de tijd neemt om dit artikel te lezen. Als u vond deze informatie nuttig, Deel het dan met je vrienden en familie. Uw steun in ons streven van het delen van gratis informatie zou zeer gewaardeerd worden (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment