Tuesday, April 12, 2016

prema Baba Yanga 2016. će biti godina u kojoj će "Muslimani će napasti Evropu".

Sahranjena je u porti Svetog Petca bugarske crkve u Rupite regiji. interes Vangelia Pandeva Dimitrova u politici nije bila slučajna.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Rođena je na području moderne Makedonija - zemlja koja je bila jabuka razdora godinama između Turske, Grčke, Bugarske i Srbije. Njen rodnoj zemlji doživio dva svjetska rata u kojima su Bugari i Srbi su se borili u različitim kampovima.

 Ona je uvijek prepoznat kao jedan od velikih vizionara dvadesetog stoljeća zbog preciznosti s kojom je predviđeno unaprijed mnogih velikih svjetskih događaja. u regiji bila je poznata kao "Nostradamus Balkana".
Vanga Bugarski Bugarska Svijet

Vanga je počeo izradu predviđanja kada je imala 16. Ona je pomogla joj je otac nađe ovce ukraden iz stada. Ona pruža detaljan opis dvorišta gdje je životinja koja skrivena lopovi. Njena moć predviđanje je oblik nakon što je napunila 30.

Mnogi državnik posjetio Vanga. Adolf Hitler je pozvao nju jedan dan. On je ostavio svoju kuću tražim prilično uznemiren.

Vanga je umrla 1996. godine i predvidio mnoge od glavnih globalnih šokova, kao što je cunami 2004. ili napad na Twin Towers. A sada, poslednji znak izgleda početi da budu ispunjeni:
 prema Baba Yanga 2016. će biti godina u kojoj će "Muslimani će napasti Evropu".

 Yanga Baba je prorekao da u 2018. Kina će biti prvi "super moć" u svijetu, uzimajući provodnik već nosi U.S, plus,

 dodala je ona, u istoj godini je svemirska sonda će otkriti "novi oblik energije" u planet Venera.

Ali to nije kraj priče, veliki prorok, čak je rekao da će se stvari početi pogoršavaju za U.S, te da će "African American" predsjednik biti "poslednji" vd predsjednik sjevernog zemlje. "African American" Predsjednik će biti poslednji vd predsjednik Sjedinjenih Američkih Država



"Vangelia Pandeva Dimitrova i predvidio napade na Twin Towers,

kada je 1989. godine ona je rekla: "Užas, užas! Braća američki će pasti nakon što je napadnut od strane čelične ptice. Vukovi će biti zavijaju u žbunju, a nevina krv će biti pršti. "(1989) Desilo se kao što je predviđeno. World Trade Center Towers u New Yorku srušio nakon terorističkih napada na 11. septembra 2001. godine. WTC kule su pod nazivom "Twins" ili Teroristi vozio putničkih aviona "Brothers." - "Čelične ptice" - u kule. "U grm" očito se odnosi na prezime sadašnjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.


Ona je također predviđeno razornog cunamija u 2004. godini koji je pogodio tajlandske obale, "Veliki val će pokriti veliki obalu sa ljudima i selima, gdje sve nestaje pod vodom."
Rezultat Slika za devastirane zemlje
 Ona je rekla da je 2023. u Zemljinoj orbiti će promijeniti, što bi "topi polova" i zapalili u "Bliskom istoku"

Starica je rekao: "Veliki islamski rat" početi u Siriji koja je kulminirala u potpunu kontrolu u Rimu, u 2043.

 On je naveo da će tamo biti uspostavljena definitivna kalifat i da je Evropa "će prestati da postoji", da postane kontinent "gotovo prazan" i "bespuća bez bilo kakvog oblika života. "



 Jedan od najšokantnijih predviđanje je napravljen u 1980. slepa starica je rekla: ". Na prijelazu stoljeća, u kolovozu 1999. ili 2000. godine, Kursk će biti prekriven vodom, i cijeli svijet će biti plač nad njim" predviđanje nije imalo smisla tada.

Dvadeset godina kasnije, to je zastrašujuće smisla. Ruska nuklearna podmornica stradao u nesreći u kolovozu 2000. godine pod je dobio ime po gradu Kursk, koji nikako nije mogao biti prekriven vodom.


Među mnogim predviđanjima, postoje neke prilično egzotične, kao što je osiguravanje da će vanzemaljci pomoći čovjeka da živi pod vodom u 2130,

ili mogući rat na Marsu u 3005.

Na kraju, možda najviše fantastičan ipak najviše apokaliptični:

Vanga sigurni da neće biti preživjelih na Zemlji, oko 3797.

Ovdje smo ostavili popis predviđanja za naredne godine:

 A šta ti misliš?

Vanga naselili u Bugarskoj Petrich tokom 1930-ih, gdje je predvidio početak Drugog svjetskog rata. Njena slava proširila vrlo brzo širom Bugarske, a jedan dan ju je posjetio kralj Boris III. Vanga je upozorio kralja protiv sudjelovanje Bugarske u ratu. Bugarski političari nisu slušati: zemlja pridružio Hitlera, a onda se našla među poraženi. Tek nakon rata pokroviteljstvom SSSR koji je spasio Bugarska iz teritorijalnog komadanje. Bugarski političari, koji su posjetili Vanga, proširila vijest o proročica da svojim kolegama iz drugih zemalja. Kao rezultat toga, Vanga je postala poznata u cijelom svijetu.

Lista događaja, koji je predvidio tako precizno, je zaista impresivno.
 Kralj Boris III je ponovo posjetio 1942. i 1943. godine slepa žena (ona je bila u njoj tridesetih godina tada) rekao kralju da će umrijeti 28. augusta 1943. godine.
 U februaru 1943. godine je rekla kralju da je mogla da vidi crvenu zastavu iznad njegove palate. Njena predviđanja obistinilo. Kralj Boris III je umro 28. avgusta, a crvena zastava podignuta iznad Sofije u jesen 1944. godine.
 Bugarska je postala socijalistička zemlja. U socijalističkoj Bugarskoj, gdje Vanga provela većinu svog života, ljudi tretiraju vidovnjaci i mistika uglavnom negativno. Komunisti su verovali da Vanga je širenje sujeverja, odvlači ljude iz zgrade socijalizma.
 U jesen 1952. godine, proročica našla u velikim problemima kada je rekla da će Staljin ići u donjem svetu. Vanga je u zatvoru kao rezultat toga predviđanja, iako ne zadugo. U proročanstvo obistinilo - Sovjetski Generalissimo umro zaista. Staljinove smrti nije spasiti proročica iz političkog progona, iako.
Činjenica da je Vanga je rodom iz Makedonije (Jugoslavija) je proganja umove bugarskih posebnih usluga. Bugarska je imala vrlo napete odnose sa Josip Broz Tito Jugoslavija, koja je dala bugarske tajne službe razlog da se vjeruje da je proročica bio agent zapadnog susjeda.

Tokom 1970-ih, bugarski posebne usluge i dalje prikupljaju ugrožavanja materijala protiv Vanga. Kada su tražili svoj dom i našao 90.000 leva, što je ogroman novac za socijalističku državu.

 Vanga nije u zatvoru, ali ona je opisana u izvještajima kao nerazvijene i drzak žena. Bilo je visoki zvaničnici u toj zemlji, koji je branio Vanga. Mnogi u Bugarskoj još se priče kada službeni izgubio aktovku s važnim dokumentima. Policija i posebne usluge koje nisu mogli naći slučaj, pa su morali da pitaju Vanga pomoć. Slučaj je pronađena, a proročica je nagrađen sa pismom zahvalnosti. U principu, može se reći da su vlasti socijalističke Bugarska tretirati Vanga drugačije.

 S jedne strane, komunističke ideologije su vlasti bore protiv "vještica". S druge strane, lokalna elita je shvatila da bi mogli zaraditi na Vanga. Posebne usluge su joj posjetitelji pod kontrolom i počeo da prikuplja 10 leva od bugarske i $ 50 - od stranih turista. Ekonomisti su izračunali da Vanga doveo 9 mil leva za bugarske trezora. 1967. godine, Vanga je zaposlen za nepostojeće poziciju kao "državni funkcioner." Njen život je takav zaokret zahvaljujući naporima koje je ćerka onda bugarskog vođe Todora Živkova, Lyudmila Zhivkova. Elena je bila zainteresovana za ezoteričnim učenjima i posjetio proročica mnogo puta.

Lyudmila uživao veliku popularnost u zemlji. Ona je razvila vrlo toplo prijateljstvo sa sebe Vanga. Na početku 1979. Vanga je rekao da će Elena Zhivkova umrijeti u saobraćajnoj nesreći. Posebne usluge pokušao da spriječi tragediju, ali to nije pomoglo. Zhivkova preživio saobraćajnu nesreću, ali onda je umro dvije godine kasnije. Godine 1987., kada je Todor Živkov je još vladajuće zemlje,
Vanga predviđa velike promjene za narod da dođe. Ona je rekla da će Bugarska uskoro imati još jedan lider, istaknuti naučnik, koji ne bi bio zagovornik Lenjinove doktrine.

 Godine 1992., bugarski filozof Zhelyu Zhelev došao na vlast u zemlji. Socijalističkog režima u Bugarskoj propao, a zemlja je nastavila svoj razvoj sljedeće standarde EU i NATO-u. Vanga je predviđanje velikih političkih događaja koji se dešavaju u cijelom svijetu.
Ona je predvidio upada sovjetskih trupa u Čehoslovačku, ubistva američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, indijski premijer Indira i Rajiv Gandhi, kolaps Anastasio Somoza diktature u Nikaragvi i mnogih drugih istorijskih događaja.

 Danas, mnogi Rusi Pitam se da li Vanga proročanstvo o Rusiji će se ostvariti neki dan ili ne. Godine 1979., za vrijeme sastanka sa pisac Valentin Sidorov, Vanga je rekao: "Svi će se odmrzavaju, kao da je led, samo jedan ostane netaknuta - slave Vladimir je, slava Rusije. Previše je doveo u žrtva.

Niko ne može zaustaviti Rusije. Sve će biti uklonjena njen od načina, a ne samo da će se držati, ali i postaje gospodar svijeta. "

 Prije svoje smrti 1996. godine, Vanga ponovo predviđa slavnu budućnost za Rusiju. Prema bugarskom vidovita, Rusija će biti jedina supersila na svijetu.

Specijalisti su izračunali da je došao pravi 68 posto svojih proročanstava. Mi samo možemo čekati i vidjeti da li je njen drugi proročanstva postala pravi ili ne.

Hvala za uzimanje vremena da pročitate ovaj članak. Ako smatra da je ova informacija pomoći, molimo vas da podijelite sa svojim prijateljima i obitelji. Vaša podrška u našim nastojanjima razmjene slobodne informacije će biti mnogo poštovati (preko viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment