Tuesday, April 12, 2016

 szerint Baba Yanga, 2016 éve lesz, hogy "a muszlimok támadják Európát".

Temették el a templomkertben Szent Petca bolgár templom a Rupite régióban. Vangelia Pandeva Dimitrova érdeklődését a politika nem volt véletlen.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Ő született területén a modern Macedónia - a földre, mely egy alma a széthúzás évek között Törökországban, Görögországban, Bulgáriában és Szerbiában. Az ő szülőföldjén tapasztalt két világháború, amelyben a bolgárok és a szerbek is küzd különböző táborokban.

 Ő mindig is az egyik nagy látnokok a huszadik század pontossága miatt, amivel előre előre sok a nagy világban zajló eseményeket. Ismert volt a térségben, mint a "Nostradamus a Balkán".
Vanga bolgár Bulgária Világ

Vanga kezdett előrejelzéseket, amikor ő volt 16 lány segített apjának megtalálni a birka ellopták a nyájat. Ő adott részletes leírást udvar, ahol az állatot, hogy rejtett a tolvajok. Az ő hatásköre előrelátó alakult, miután kiderült 30.

Sok államférfi látogatott Vanga. Adolf Hitler felszólította őt egy napon. Elhagyta házát egy kissé ideges.

Vanga meghalt 1996-ban megjósolt számos, a főbb globális sokkok, mint a szökőár 2004-ben vagy a támadás az ikertornyok. És most, egy utolsó előjel tűnik, hogy kezd kell teljesíteni:
 szerint Baba Yanga, 2016 éve lesz, hogy "a muszlimok támadják Európát".

 Yanga Baba megjövendölte, hogy 2018-ban Kína lesz az első "szuperhatalom" a világon, az élen a már kopott az Egyesült Államokon kívül, plusz,

 tette hozzá, még ugyanebben az évben egy űrszonda felfedezni "egy új formája energia" Vénusz bolygó.

De nem ez a történet vége, a nagy látnok is azt mondta, hogy a dolgok indul romlik csak az Egyesült Államokban, és hogy a "afro-amerikai" elnök lenne "az utolsó" ügyvezető elnöke az északi országban. "Afro-amerikai" elnök lenne az utolsó eljáró elnöke az Egyesült Államokban



"Vangelia Pandeva Dimitrova is megjósolta a támadások a Twin Towers,

amikor 1989-ben azt mondta: "Horror, horror! Az amerikai testvérek csökkenni fog, miután megtámadta az acél madarak. A farkasok fogják üvöltve egy bokor, és ártatlan vért fognak tör. "(1989) történt, ahogy megjósolta. A World Trade Center tornyok New Yorkban összeomlott következő terrortámadás szeptember 11, 2001. A WTC tornyok voltak úgynevezett "ikrek", vagy "Brothers". A terroristák hajtott utasszállító repülőgépek - "az acél madarak" - a tornyok. "A bokor" nyilvánvalóan kapcsolódik a névre a jelenlegi US elnök.


Azt is várható pusztító szökőár 2004 sújtotta a thai part, "Egy nagy hullám fedezi egy nagy part emberek és falvak, ahol minden eltűnik a víz alatt."
Kép eredmény elpusztult föld
 Azt is mondta, hogy 2023-ban a Föld pályája megváltozik, ami "elolvad a pólusok", és felgyújtották a "Közel-Kelet"

Az idős asszony azt mondta: "Nagy Iszlám háború" kezdődik a szíriai záruló teljes ellenőrzést, Róma 2043.

 Azt is kifejtette, hogy nem jön létre a végleges kalifátus és Európa "megszűnik létezni", lesz egy kontinens "majdnem üres" és "parlagon heverő mentes minden életformát. "



 Az egyik legmegdöbbentőbb jóslat készült, 1980-ban vak öregasszony azt mondta: "A századfordulón, 1999 augusztusában és 2000 Kurszk lesz víz borítja, és az egész világ lesz sírás rajta." a becslés nem volt semmi értelme, majd vissza.

Húsz évvel később, ez tette a szörnyű értelme. Egy orosz atom-tengeralattjáró elpusztult baleset augusztus 2000 Az al nevezték a város Kurszk, ami semmi esetre sem lehetett volna vízzel borított.


A sok jóslatok, van néhány igen egzotikus, mint annak biztosítása, hogy az idegenek segít az ember élni a víz alatt 2130,

vagy egy esetleges háború a Marson 3005.

Végül talán a legfantasztikusabb még a legtöbb apokaliptikus:

Vanga biztos, hogy nem lesz túlélők a Földön körülbelül 3797.

Itt hagyunk egy lista előrejelzések az elkövetkező években:

 És mit gondolsz?

Vanga telepedett Bulgária Petrich az 1930-as, ahol azt jósolta elején a második világháború. Hírneve gyorsan terjedtek az egész Bulgária, és egy napon ő kereste király Boris III. Vanga figyelmeztette a király ellen, Bulgária részvételét a háborúban. Bolgár politikusok nem hallgatni: az ország csatlakozott Hitler, majd magára talált vereséggel. Csak a háború utáni védnökséget a Szovjetunió, hogy a megmentett Bulgária a területi feldarabolásával. A bolgár politikusok, akik meglátogatták Vanga, elterjedt a hír a jósnő, hogy társaik más országokban. Ennek eredményeként a Vanga ismertté vált az egész világon.

Az események listáját, amelyek azt jósolta, így pontosan, valóban lenyűgöző.
 Király Boris III meglátogattam újra 1942-ben és 1943-vak nő (ő volt a harmincas éveiben járó, majd vissza) azt mondta a király, hogy meghal a 28 augusztus 1943.
 Februárban 1943 mondta a király, hogy ő látta a piros zászló felett palotájában. Az ő előrejelzések valóra. Király Boris III meghalt augusztus 28-án, és a piros zászló fölé Szófiában 1944 őszén.
 Bulgária lett egy szocialista ország. A szocialista Bulgária, ahol a Vanga töltötte élete kezelt személyeknél tisztánlátók és misztikusok főleg negatívan. Kommunisták úgy vélték, hogy Vanga terjed babonák, zavaró embereket a szocializmus építésének.
 Őszén 1952 prófétaasszonyhoz találta magát nagy bajban van, amikor azt mondta, hogy Sztálin menne az alsó világba. Vanga börtönbe került eredményeként, hogy a jóslat, bár nem sokáig. A prófécia valóra - a szovjet főparancsnok meghalt valóban. Sztálin halála nem menti a jósnő a politikai üldözés, mégis.
Az a tény, hogy Vanga volt a bennszülött Macedónia (Jugoszlávia) kísértett a fejében a bolgár speciális szolgáltatások. Bulgária volt, miután nagyon feszült kapcsolatokat Josip Broz Tito Jugoszlávia, amely adott bolgár titkosszolgálat okkal feltételezhető, hogy a jósnő ügynöke volt a nyugati szomszéd.

Az 1970-es, bolgár különleges szolgálatok továbbra is gyűjteni kompromittáló anyagokat ellen Vanga. Átkutatták az otthonát, és egyből 90000 levs, ami hatalmas mennyiségű pénzt egy szocialista ország.

 Vanga nem börtönbe, de ő leírt jelentések fejletlen és pimasz nő. Voltak magas rangú tisztviselők az országban, aki megvédte Vanga. Sok Bulgáriában még emlékszik a történet, amikor egy hatósági elvesztette táskáját a fontos dokumentumokat. A rendőrség és a különleges szolgáltatások nem találja a helyzet, ezért kellett kérni Vanga segítségével. Az ügyet találtak, és a jósnő elnyerte írni a hála. Általánosságban azt lehet mondani, hogy a hatóságok a szocialista Bulgária kezelt Vanga másképp.

 Egyrészt, a kommunista ideológia tette a hatóságok ellen küzdenek a "boszorkány". Másrészt, a helyi elit felismerte, hogy tudták, hogy nyereséget Vanga. Különleges szolgáltatások vitte látogatók ellenőrzés alatt, és elkezdte gyűjteni 10 levs származó bolgár és 50 $ - a külföldi látogatókat. Közgazdászok számításai szerint Vanga hozott 9000000 levs a bolgár kincstár. 1967-ben, Vanga alkalmaztunk egy nem létező pozíciót, mint a "hivatalos személyt." Az élete volt egy ilyen fordulat miatt erőfeszítéseket tett a lánya, majd a bolgár vezér Todor Zsivkov, Ljudmila Zhivkova. Ljudmila volt érdekelt az ezoterikus tanítások és meglátogatta a jósnő sokszor.

Ljudmila nagy népszerűségnek örvend az országban. Ő kifejlesztett egy nagyon meleg barátságot Vanga magát. Az elején 1979 Vanga azt mondta, hogy Ljudmila Zhivkova meghal egy autóbalesetben. Különleges szolgáltatások megpróbálta megakadályozni a tragédiát, de ez sem segített. Zhivkova túlélte a balesetet, de aztán két évvel később meghalt. 1987-ben, amikor Todor Zsivkov még uralkodó az országban,
Vanga megjósolta jelentős változások a nemzet, hogy jöjjön. Azt mondta, hogy Bulgária, hamarosan egy másik vezetője, a neves tudós, aki nem lenne támogatója Lenin tanítás.

 1992-ben a bolgár filozófus Zselju Zselev hatalomra az országban. A szocialista Bulgária összeomlott, és az ország továbbra is a fejlődés következő EU és NATO-szabványoknak. Vanga jósolt nagy politikai események történnek az egész világon.
Ő megjósolta a behatolás szovjet csapatok Csehszlovákia, a gyilkosságok az amerikai elnök, John F. Kennedy, az indiai miniszterelnökök Indira és Rajiv Gandhi, az összeomlás Anastasio Somoza diktatúra Nicaragua és sok más történelmi eseményeket.

 Manapság sok orosz csoda, ha Vanga próféciája Oroszországgal fog valóra egy nap, vagy sem. 1979-ben, közben ő találkozó író Valentin Sidorov, Vanga azt mondta: "Minden rendben lesz olvadás, mintha jég, csak egy marad érintetlen - Vladimir dicsősége, dicsősége Oroszországban. Túl sok ez hozta egy áldozat.

Senki sem tudja megállítani Oroszországban. Minden el lesz távolítva az őt az úton, és nem csak megmarad, hanem ura lesz a világ. "

 Halála előtt, 1996-ban Vanga megjósolta dicső jövőt Oroszország újra. Szerint a bolgár tisztánlátó, Oroszország lesz a világ egyetlen szuperhatalma.

Szakemberek számításai szerint 68 százaléka az ő próféciák valóra vált. Csak lehet várni, ha ő más próféciák válnak valódi-e vagy sem.

Köszönjük, hogy időt, hogy olvassa el ezt a cikket. Ha ez az információ hasznos, kérjük, ossza meg barátaival és családjával. A támogatást a mi törekvés megosztás szabad információ lenne nagy népszerűségnek örvend (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment