Tuesday, April 12, 2016

prema Baba disbalans yanga, 2016 će biti godina da "Muslimani će upasti u Europi".

Sahranjena je u groblju u Petca bugarske crkve sv u Rupite regiji. Vangelia Pandeva Dimitrova interes u politici nije bila slučajna.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Rođena je na području suvremene Makedonije - u zemlji koja je bila jabuku razdora godinama između Turske, Grčke, Bugarske i Srbije. Njen zavičaj doživio dva svjetska rata u kojima su Bugari i Srbi su se borili u različitim kampovima.

 Ona je uvijek bila prepoznata kao jedan od velikih vizionara dvadesetog stoljeća, zbog preciznosti s kojom je unaprijed predvidjeti mnoge od velikih svjetskih događaja. Bila je poznata u regiji kao "Nostradamus Balkana".
Vanga Bugarski Bugarska Svijet

Vanga je započeo izradu predviđanja kada je imala 16. Pomogla joj je otac naći ovce ukraden iz stada. Ona daje detaljan opis dvorištem u kojem je životinja bio skriven od lopova. Njezine ovlasti predviđanje je oblik nakon što se okrenula 30.

Mnogi državnik posjetio Vanga. Adolf Hitler je pozvao na njoj jedan dan. On je napustio svoju kuću u potrazi prilično uzrujan.

Vanga je umrla 1996. godine, a predviđeni su mnogi od glavnih globalnih šokova poput tsunamija 2004., odnosno napada na Twin Towers. A sada, posljednji znak čini za početak da se ispuni:
 prema Baba disbalans yanga, 2016 će biti godina da "Muslimani će upasti u Europi".

 Disbalans yanga Baba je prorekao da će u 2018. Kina će biti prva "super moć" u svijetu, uzimajući Izvod već nosi SAD-a, plus,

 dodala je, u istoj godini svemirska sonda će otkriti "novi oblik energije" u planeti Veneri.

No, to nije kraj priče, veliki vidovnjak je čak rekao da će se stvari početi propadati za SAD, te da je "Afroamerikanac" predsjednik će biti "posljednji", djelujući predsjednik sjeverne zemlje. "Afroamerikanac" Predsjednik će biti zadnji koji djeluje predsjednik SAD-a



"Vangelia Pandeva Dimitrova također predvidio napade na Twin Towers,

kad je 1989. rekla: "Strava, strava! Američki braća će pasti nakon što su napadnuti od čeličnih ptica. Vukovi će zavijati u grmlju, nevina krv i bit će šiklja. "(1989) Dogodilo se kako je predvidio. World Trade Center Towers u New Yorku urušila sljedeće terorističkih napada 11. rujna 2001. godine. Tornjeve WTC su nazvali "Twins" ili Teroristi vozio putničkog zrakoplova "Braćo." - "Čelične ptice" - u tornjevima. "Bushova" očito se odnosi na prezime aktualnog predsjednika SAD-a.


Ona je također predvidio razorni tsunami u 2004. godini koja je pogodila Tajlandski obalu "Veliki val će pokriti veliku obalu sa ljudima i mjestima gdje sve nestaje pod vodom."
Rezultat pretraživanja slika za devastiranog zemlji
 Također je rekla da je u 2023. Zemljina orbita će se promijeniti, što bi "rastopiti polova" i zapalio u "Bliskom istoku"

Starica je rekla: "Veliki islamski rat" počet će u Siriji kulminirajući u potpunu kontrolu Rima, u 2043.

 Također je navedeno da će se definitivnu kalifat i da Europu "će prestati postojati", da postane kontinent "gotovo prazne" i "Wastelands lišeni bilo kakvog oblika života. "



 Jedan od najšokantnijih Procijenjeno je 1980. godine slijepa starica je rekao: ". Na prijelazu stoljeća, u kolovozu 1999. ili 2000., Kursk će biti pokriveno vodom, a cijeli svijet će biti plač nad njom" predviđanje nije imalo smisla tada.

Dvadeset godina kasnije, on je napravio užasavajuće smisla. Ruska nuklearna podmornica poginuli u nesreći u kolovozu 2000. pod je dobio ime po gradu Kursk, koja nipošto nije mogao biti pokriven vodom.


Među mnogim predviđanjima, postoje neke prilično egzotično, kao osiguranje da će stranci pomoći čovjeku da živi pod vodom u 2130,

ili bilo koji mogući rat na Mars u 3005.

Na kraju, možda najviše fantastičan, ali najviše apokaliptična:

Vanga uvjereni da neće biti preživjelih na Zemlji, oko 3797.

Ovdje ostavljamo popis predviđanja za sljedećih godina:

 A što ti misliš?

Vanga naselili u bugarskoj Petrich tijekom 1930-ih, gdje je predvidio početak Drugog svjetskog rata. Njezina slava proširila se vrlo brzo kroz Bugarsku, a jedan dan je posjetilo kralja Borisa III. Vanga je upozorio kralja protiv sudjelovanja Bugarske u rat. Bugarski političari nisu poslušali: zemlja pridružila Hitleru a onda se našla među poražen. Tek je poslije rata pokroviteljstvom SSSR koji spasio Bugarsku iz teritorijalnog komadanja. Bugarski političari, koji su posjetili Vanga, proširila vijest o proročice svojim kolegama iz drugih zemalja. Kao rezultat toga, Vanga je postala poznata u cijelom svijetu.

Popis događaja, koji je predvidio tako precizno, stvarno impresivno.
 Kralj Boris III je ponovno posjetila 1942. i 1943. slijepa žena (ona je bila u tridesetima tada) rekao je kralju da će umrijeti 28. kolovoza 1943. godine.
 U veljači 1943. rekla kralju da je mogla vidjeti crvenu zastavu iznad njegove palače. Njezina predviđanja obistinila. Kralj Boris III umro je 28. kolovoza, a crvena zastava je podignuta iznad Sofije u jesen 1944. godine.
 Bugarska je postala socijalistička zemlja. U socijalističkoj Bugarskoj, gdje je Vanga proveo većinu svog života, ljudi tretiraju vidovnjaka i mistika govore negativno. Komunisti su vjerovali da Vanga je širenje praznovjerja, zbunjujući ljude iz zgrade socijalizma.
 U jesen 1952. godine, proročica našla u velikim problemima kada je rekla da će Staljin ići u podzemnom svijetu. Vanga je zatvoren, kao rezultat toga predviđanja, ali ne za dugo. Proročanstvo obistinilo - Sovjetski generalisimus zaista umro. Staljinova smrt nije štedjelo proročici od političkog progona, ipak.
Činjenica da Vanga bila je rodom iz Makedonije (Jugoslavija) je nezaboravna umove bugarskih posebnih usluga. Bugarska je imao vrlo napete odnose s Josipa Broza Titove Jugoslavije, koji je dao bugarsku tajnu službu ima razloga vjerovati da je proročica je agent zapadnog susjeda.

Tijekom 1970-ih, bugarski posebne usluge nastavio prikupljati ugrožavanja materijala od Vanga. Oni su tražili svoj dom jednom i pronašao 90.000 levs, što je ogroman novac za socijalističke zemlje.

 Vanga nije bio zatvoren, ali ona je opisano u izvješćima kao nerazvijeno i bezobrazna žena. Bilo je visoki dužnosnici u zemlji, koji su branili Vanga. Mnogi u Bugarskoj se još sjećaju priču kada službena izgubio torbu s važnim dokumentima. Policija i specijalne službe ne mogu naći taj slučaj, pa su morali pitati Vanga pomoć. Slučaj je pronađen, i proročica je nagrađen s pismom zahvalnosti. Općenito, može se reći da su vlasti socijalističke Bugarske liječi Vanga drugačije.

 S jedne strane, komunistička ideologija se vlasti bore protiv "vještica". S druge strane, lokalna elita je shvatila da su mogli napraviti profit na Vanga. Posebne usluge uzeo njezine posjetitelje pod kontrolom i počeo skupljati 10 levs iz bugarske i $ 50 - od stranih posjetitelja. Ekonomisti su izračunali da Vanga donio 9 milijuna levs bugarskoj riznice. Godine 1967., Vanga je bio zaposlen za nepostojeće položaju kao "državni dužnosnik." Njen život je takav zaokret zahvaljujući naporima koje poduzimaju kćeri tadašnjeg Bugarski vođa Todor Živkov, Lyudmila Zhivkova. Ljudmila je bio zainteresiran za ezoteričnim učenjima i posjetio proročica mnogo puta.

Ljudmila uživao veliku popularnost u zemlji. Ona je razvila vrlo toplo prijateljstvo s Vanga sama. Početkom 1979. godine Vanga je rekao da će Ljudmila Zhivkova umrijeti u prometnoj nesreći. Posebne usluge pokušao spriječiti tragediju, ali to nije pomoglo. Zhivkova preživio prometnu nesreću, ali onda je umro dvije godine kasnije. Godine 1987., kada je Todor Živkov je još uvijek vladajući zemlju,
Vanga predvidjela velike promjene za narod koji dolazi. Ona je rekla da će Bugarska uskoro imati još jedan vođa, istaknuti znanstvenik, koji ne bi bio zagovornik Lenjinove doktrine.

 Godine 1992, bugarski filozof Zhelyu Zhelev je došao na vlast u zemlji. Socijalističkog režima u Bugarskoj propali, a zemlja nastavila svoj razvoj sljedećim standardima EU-a i NATO-a. Vanga je predviđanje velike političke događaje koji se u cijelom svijetu.
Ona je predvidio upad sovjetskih trupa u Čehoslovačku, s ubojstvima američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, indijski premijeri Indira i Rajiv Gandhi, kolaps Anastasio Somoza diktature u Nikaragvi i mnogih drugih povijesnih događaja.

 Danas, mnogi Rusi čuditi ako Vanga proročanstvo o Rusiji će se obistiniti neki dan ili ne. Godine 1979., za vrijeme svog susreta sa pisac Valentin Sidorov, Vanga je rekao: "Sve će se topiti, kao da je led, samo jedan ostane netaknuta - Vladimir slava, slava Rusije. Previše ga je doveo u žrtve.

Nitko ne može zaustaviti Rusiju. Sve će biti uklonjeni nju od način, a ne samo da će biti, ali i postaje gospodar svijeta ".

 Prije svoje smrti 1996. godine, Vanga opet predvidio slavnu budućnost za Rusiju. Prema bugarskom vidovit, Rusija će biti svjetska supersila.

Stručnjaci su izračunali da 68 posto njezinih proročanstava došao istiniti. Možemo samo čekati i vidjeti da li su joj ostali proročanstva postala pravi ili ne.

Hvala za uzimanje vremena da pročitate ovaj članak. Ako ste pronašli ove informacije pomogle, podijelite ga s prijateljima i obitelji. Vaša podrška u našem nastojanju dijeljenja besplatne informacije će biti mnogo poštovati (preko viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment