Wednesday, April 13, 2016

conform Baba Yanga, 2016 ar fi anul in care "musulmanii vor invada Europa".

Ea a fost îngropată într-un cimitir al Sfântului PETC bulgar Biserica din regiunea Rupite. interest Vangelia Pandev Dimitrova politica în nu a fost întâmplătoare.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Ea sa full născut teritoriul Macedoniei moderne - terenul pe care era un Mar al discordiei or de zile între Turcia, Greece, Bulgaria şi Serbia. pământul ei natal experimentat două războaie mondiale, în care se sârbii Bulgaria şi în luptau Tabere diferite.

 Ea a fost întotdeauna recunoscută ca fiind Unul dintre mary vizionari ai secolului XX, datorită Preciziei cu ea care and anticipate în Avans, multe dintre Marila evenimente but lumii. Ea a fost în cunoscută regiune ca "Nostradamus and Balcanilor."
Vanga Bulgarian Bulgaria Lume

Vanga and început să FACA predicţii Atunci ea cand a fost de 16 or a ajutat tatal ei găsesc of oaie Furat din Turm. Ea and oferit of Descriere detaliată a unui curte în cazul animalul în care a fost de ascuns Hoti. puterile ei de previzionare a Luat form dupa ce a implinit 30 de ani.

Multi un om de stat vizitat and Vanga. Adolf Hitler and cerut-o zi. El a parasite casa în ei căutarea destul de supărat.

Vanga and Murite în 1996 şi a prezis multe dintre goals mai importante şocuri la nivel mondial, cum ar fi tsunami-ul din 2004 sau atacul asupra turnurilor Gemena. Şi acum, un ultim Semna pare să înceapă să fie îndeplinite:
 conform Baba Yang, 2016 ar fi anul in care "musulmanii vor invade Europe".

 Yang Baba and profeţit că în 2018 China va fi Primul "super-putere", în lume, preluând conducerea din SUA deja purtat, plus,

 ea and adăugat, în acelasi an about probes Spatial vor descoperi "about nouă forme de energie" full planet Venus.

Dar asta nu este Sfârşitul poveştii, Marele văzătorul chiar and SPUS lucrurile că vor să se începe deterioreze pentru SUA, şi că preşedintele "afro-american" ar fi "ultimul" preşedinte interimar al Cris de nord. "African American", presedintele ar fi ultimul preşedinte interimar al SUA



"Vangelia Pandev Dimitrova and prezis, de asemenea, atacurile asupra turnurilor Gemena,

cand în 1989 ea and SPUS: "Horror, Groß! Fratii de americani vor Cade după ce a fost atacat de Pasarnia de Otel. Lupii vor fi Urland într-un rug, şi Sang nevinovat va fi ţâşneşte." (1989) Sa întâmplat Aşa cum and prezis. World Trade Center Towers din New York, are prăbuşit ca urmare a atacurilor terorist de la 11 Septembrie., 2001 WTC Turnurile au fost dublat "Gemenii" sau terorişti a condus Avio de pasageri "Brothers." - "Păsările de Otel" - în turnuri. "Bucs", în mod evident, se REFER numele de la famille al preşedintelui SUA curent.


Ea and anticipate, de asemenea, tsunami-ul din devastator 2004 care and Lovita coasta Thai, "Un mare va val acoperi of coasta mare, cu oameni şi sate, în cazul în care totul Dispar sub apă."
Rezultatul a imaginii pentru pamant Devastate
 Ea and mai SPUS că, în 2023 orbit Pământului s-ar schimba, CEEA ce ar "melts polii" şi-au dates foc în "Orientul Mijlociu"

Batra and SPUS "Marele război islamic" va începe în Siria, care se cu un încheie control complet al Romei, în 2043.

 Această a precizat, de asemenea, că s-ar fi Stabilit un Califat definitiv şi că Europe "ar înceta să mai existe" pentru a deveni un continent "aproape Goal" şi "Maid lipsite de orice format de viaţă."



 Una dintre goals mai şocante predicţie făcută a fost în 1980. femei orb Vechi and SPUS ". La începutul secolului, în luna august and anului 1999 sau 2000 Kursk va fi acoperit cu apă, iar toata lumea va fi plânsul peste ea" de predicţie nu a făcut thread un sense Atunci.

Douăzeci de ani, and făcut un sense terifiant. Un submarin nuclear rus au Murite într-un accident în luna august and 2000. Sub anului a fost numit după ORASUL Kursk, care, prin thread Mijloc un ar fi Putut fi acoperite cu apă.


Printre multele predicţii, Exist ünel destul de exotica, cum ar fi asigurarea extratereştrii că vor să ajuta pe om trăiască sub apă în 2130

sau un posibil război pe Marte în 3005.

În goals din Urma, probabil goal mai mai fantastic Inca Apocaliptic:

Vanga and dates Asigurari că nu vor exista supravieţuitori de pe pamant, circa 3797.

Aici vom LASA about Lista de predicţii pentru AIN următori:

 Si ce crezi?

Vanga Stabilit în Petrić Bulgariei în Cursula anilor 1930, în cazul în care ea and prezis începutul al doilea război mondial. Faim ei raspandit foarte Repede din Bulgaria, iar o zi a fost de vizitat Regele al Boris III. Vanga and avertizat Regele împotriva participării Bulgariei la război. Politicienii bulgaria nu au ascultat Tara s-au alăturat lui Hitler şi Apoi are trezit printre invinsi. Aceste a fost doar patronajul post-război al URSS, care and Salvat Bulgaria de la dezmembrarea teritorială. Politicienii bulgaria, care au vizitat Vanga, răspândit ştirea despre profeteasa omologilor lor din alte tari. Ca result, Vanga and devenit cunoscut întreaga în lume.

List evenimentelor, pe care ea and prezis atat de precis, este cu adevărat IMPRESIONANTE.
 Regele al Boris III and vizitat-o ​​din nou în 1942 şi 1943. femei oarbă (ea a fost în treizeci de nor Atunci) and a SPUS regelui că va muri la 28 august 1943 anului.
 În luna februarie 1943 to SPUS regelui că ar ea Pute vedea un STEAG Roşu deasupra Palatului SAU. prezicerile ei s-au adeverit. Regele al Boris III and Murite la 28 august, iar steagul Roşu a fost ridicat deasupra Sofiei, în Toamna anului 1944.
 Bulgaria and devenit about Tara Socialist. În Bulgaria Socialist, în cazul în care Vanga and petrecut cea mai mare and vieţii ei, Pacientiem trataţi clarvăzătorii mistici şi cea mai mare parte negativ. Comuniştii au crezut Vanga că se răspândeşte superstiţii, distrage atenţia oamenilor de la construirea socialismului.
 In Toamna anului 1952 profetesa are trezit în probleme mari Canda and Josef Stalin SPUS că ar intra în lumea de jos. Vanga a fost închis ca urmare a acestei predicţie, chiar Dacă nu mult pentru timp. Profetia a venit adevărat - generalissimul sovietic a Murite într-adevăr. Moartea lui nu Stalin and Salvat profetesa persecuţie de Politica, totuşi.
Faptul că Vanga era originar din Macedonia (Iugoslavia) bântuia mintea serviciilor speciale bulgare. Bulgaria and fost foarte având relaţii tensionate cu Iugoslavia lui Josip Broz Tito, care and dates un serviciu secret bulgar motiv pentru că a crede profetesa era un agent al vecinului vestic.

Pe parcursul anilor 1970 serviciile speciale bulgare au continuate să colecteze material compromiţătoare împotriva Vanga. Ei au căutat ACAS Date şi de a găsit 90,000 leva, care a fost of mare cantitate de bani pentru about Tara Socialist.

 Vanga nu a fost închis gift ea descrisă a fost în rapoarte whole of subdezvoltate femei şi neruşinată. Au existat oficiali de rang Inalta din Tara, care au camera Vanga. Multi din Bulgaria amintesc Inca povestea Atunci cand un oficial and pierdut servieta cu documente importante. serviciile speciale de Politi şi nu a Putut Gasi cazul ASA că a trebuit să State of Ceara ajutorul lui Vanga. Cazul a fost găsit, iar profetesa a fost PREMIATA end of scrisoare de mulţumire. În general, se poate spune că autorităţile din Bulgaria socialiste foo în mod diferit Vanga.

 Pe de parte of ideology Comunista and făcut autorităţile se luptă împotriva "vrăjitoare." Pe de altă parte, the elite locale and date Seam că ar acestea Pute face pe profit Vanga. Serviciile speciale au Luat vizitatorii ei sub control şi să a început colecteze 10 leve bulgaria a $ 50 - de la vizitatorii Străini. Economisti au calculat ca Vanga and adus 9 milioane de la leva trezoreria Bulgare. În 1967 Vanga a fost angajat pentru about poziţie inexistente ca "funcţionar de stat." Viaţa ei a Luat about întorsătură atat datorită eforturilor depuse de FIIC liderului, Apoi bulgar Todor Jivkov, Liudmila Zhivkov. Lyudmila a fost de interesat învăţăturile ezoterice şi au vizitat profetesa de multe ori.

Lyudmila de sa bucurat of popularitate în mare Tara. Ea and dezvoltat of prietenie foarte cald cu ea Vanga însăşi. La începutul anului 1979 Vanga and SPUS Lyudmila Zhivkov că va muri într-un accident de Masina. Serviciile speciale au încercat să împiedice tragedy gift nu a ajutat. Zhivkov and supravieţuit accidentului de masina gift Apoi and Murite doi mai or Târziu. In anul 1987 Todor Jivkov cand a fost de Inca guvernământ din Tara,
Vanga and prezis schimbări majore but naţiunii să Vina. Ea and SPUS Bulgaria că va avea în curând un alt leader, un om de StiinTa proeminent, care nu ar fi un susţinător doctrinei al lui Lenin.

 În 1992 filosoful bulgar Jeliu Jelev a venit la putere în Tara. Regimul socialist Bulgaria din sa prăbuşit, iar Tara and continuate dezvoltarea în urma standardelor EU şi NATO. Vanga and prezis evenimente politic majore care au loc în lume întreaga.
Ea and prezis incursiunea trupelor sovietic în Cehoslovacia, asasinarea presedintelui American John F. Kennedy, prim-miniştrii Indian Indira Gandhi, Rajiv şi, Prabusirea dictaturii lui Anastasio Somoza in Nicaragua şi în multe alte evenimente Istoric.

 In zilele noastra, multi Rusia se întreabă Dacă profeţia Vanga despre Rusia va deveni Realität într-o zi sau nu. În 1979, în timpul întâlnirii rooms cu scriitorul Valentin Sidorov, Vanga and SPUS "Toti vor dezgheţe, ca şi în cazul în gheaţă, doar about să Raman neatins - slava lui Vladimir, gloria Rusiei. Prea mult este adus într-of victim.

Nimeni nu se poate opri Rusia. Toate vor fi îndepărtate prin ea din drum şi nu numai că vor fi păstrate gift de asemenea, devine stăpânul lumii. "

 Înainte de Moartea ei, în 1996 and prezis Vanga viitor glorios pentru Rusia din nou. În conformitate cu clarvăzătorul din Bulgaria, Rusia va fi Singur superputere a lumii.

Specialistii au calculat ca 68 la suta din profeţiile ei au devenit Realität. Noi putem doar să asteptam şi să Vedem Dacă alte profeţii ei devin reale sau nu.

Vă mulţumim pentru timpul acordat pentru acest articol a citi. Dacă ATI găsit aceste informaţii utile Va Rugama să-l împărtăşească prietenii şi cu familia. sprijinul dumneavoastră în efortul nostru de schimb de informaţii libere ar fi mult mai apreciate (prin viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment