Wednesday, April 13, 2016

према Баба Ианга, 2016 ће ​​бити година у којој "Муслимани ће напасти Европу".

Сахрањена је у порти цркве Светог Петца бугарске цркве у Рупите региону. интерес Вангелиа Пандева Димитрова у политици није био случајан.
Ванга.јпг

хттпс://ен.википедиа.орг/вики/Баба_Ванга

Рођена на територији модерне Македоније - у земљи која је јабуку раздора годинама између Турске, Грчке, Бугарске и Србије. Њена домовина доживели два светска рата у којем су Бугари и Срби су се борили у различитим логорима.

 Увек је препознат као један од великих визионара двадесетог века, због прецизности са којом је предвиђено унапред многе од великих светских догађаја. Била је позната у региону као "Нострадамус Балкана".
Ванга Бугарски Бугарска Свет

Ванга почели да предвиђања када је имала 16. Она помогао да њен отац наћи овцу украдени из стада. Она је дала детаљан опис двориште где је животиња се скривен од лопова. Њене моћи предвиђање је облик након што је напунила 30.

Многи државник посетио Ванга. Адолф Хитлер је позвао на њеном једном дану. Он је напустио своју кућу у потрази прилично узнемирен.

Ванга је умро 1996. године и предвидела многе од највећих глобалних шокова, као што је цунами 2004. и напада на Куле близнакиње. И сада, последњи знак изгледа да почне да буду испуњени:
 према Баба Ианга, 2016 ће ​​бити година у којој "Муслимани ће напасти Европу".

 Ианга Баба прорекао да ће у 2018. Кина ће бити први "супер сила" у свету, прелазе у вођство од већ носе изван САД, као,

 додала је она, у истој години ће свемирска сонда открије "нови облик енергије" у планете Венере.

Али то није крај приче, велики пророк и рекао да ће ствари почети погоршати за изван САД, а да ће "Афроамериканци" председник бити "последњи" вршилац дужности председника северне земље. "Афроамериканци" Председник ће бити последњи вршилац дужности председника САД



"Вангелиа Пандева Димитрова такође предвиђа напада на куле близнакиње,

када је 1989. године она је рекла: "Ужас, ужас! Амерички браћа пасти након што су напали челичне птице. Вукови ће се завијају у жбуњу, а невина крв ће бити прскања. "(1989) Хаппенед као што је предвиђено. Тхе Ворлд Траде Центер куле у Њујорку пала након терористичких напада 11. септембра 2001. године. ВТЦ куле су названа "Твинс" или терористи возио путничких авиона "Браћа." - "Челичне птице" - у куле. "Грм" очигледно се односи на презиме актуелног председника САД.


Она је такође предвидео разорног цунамија у 2004. години која је погодила Тхаи обалу, "Велики талас ће обухватити велики обалу са људима и селима где све нестаје под водом."
резултат за девастиране земље слика
 Она је навела да је у 2023. Земљиној орбити неће променити, што би "топи полове" и запалили у "Блиском истоку"

Старица је рекао: "Велики исламски рат" ће почети у Сирији која је кулминирала у потпуном контролом Рима, у 2043.

 Такође је навео да ће се успостави коначан калифат и да Европу "ће престати да постоји", да постане континент "готово празне" и "Вастеландс лишен било каквог облика живота. "



 Један од шокантних предвиђање је направљен 1980. године слепа старица је рекла: ". На прелазу века, у августу 1999. године или 2000. године, Курск ће бити прекривена водом, а цео свет ће бити плач над њим" предвиђање није имало никаквог смисла тада.

Двадесет година касније, она је направила застрашујућег смисла. Руски нуклеарна подморница је страдао у несрећи у августу 2000. године под је добила име по граду Курск, који никако могао да буде прекривен водом.


Међу многим предвиђањима, постоје неки прилично егзотично, као што је обезбеђење да ће ванземаљци помоћи човеку да живи под водом у 2130,

или могући рат на Марсу у 3005.

На крају, можда највише фантастична ипак највише апокалипти:

Ванга уверавања да неће бити преживелих на Земљи, око 3797.

Овде смо оставили списак предвиђања за наредних година:

 А шта ти мислиш?

Ванга населили у Бугарској Петрицх током 1930-их, где је предвидео почетак Другог светског рата. Њена слава проширила врло брзо кроз Бугарску, и једног дана јој је посетио краља Бориса ИИИ. Ванга упозорио краља против учешћа Бугарске у рат. Бугарски политичари нису слушали: земља придружила Хитлеру, а затим нашла међу поражени. То је само послератна покровитељство СССР који спасила Бугарску од територијалног распарчавања. Бугарски политичари, који су посјетили Ванга, шире вест о пророчице њиховим колегама из других земаља. Као резултат тога, Ванга је постала позната у целом свету.

Списак догађаја који је предвиђали тако прецизно, заиста је импресивна.
 Краљ Борис ИИИ је посетио поново 1942. и 1943. године слепа жена (она је у својим тридесетим тада) рекао краљу да ће умрети 28. августа 1943. године.
 У фебруару 1943. рекла је краљу да је могао да види црвену заставу изнад његове палате. Њени предвиђања обистинила. Краља Бориса ИИИ је умро 28. августа, а црвена застава подигнута изнад Софије у јесен 1944. године.
 Бугарска је постала социјалистичка земља. У социјалистичкој Бугарској, где Ванга провео највећи део свог живота, људи третирају видовњаци и мистике углавном негативно. Комунисти су веровали да Ванга је ширење сујеверје, пазњу људи из зграде социјализма.
 У јесен 1952. године, пророчица се нашла у великој невољи када је рекла да ће Јосиф Стаљин ићи у Нетхеру свет. Ванга је затворен као резултат тог предвиђања, мада не задуго. Се пророчанство се обистинило - Совјетски Генералиссимо умро заиста. Стаљинова смрт није спасио пророчице из политичког прогона, мада.
Чињеница да Ванга је родом из Македоније (Југославија) ​​је прогања умове бугарских специјалних служби. Бугарска је имала веома затегнуте односе са Јосипа Броза Титове Југославије, који је дао Бугарски тајна служба разлога да верује да је пророчица био агент западног суседа.

Током 1970-их, бугарски специјалне службе наставиле да прикупљају компромитујуће материјале од Ванга. Они тражили свој дом једном и наћи 90.000 лева, што је огроман износ новца за социјалистичкој земљи.

 Ванга није у затвору, али она је описана у извештајима као неразвијене и дрзак жену. Било је високи функционери у земљи, који су бранили Ванга. Многи у Бугарској и даље се приче када службено изгубио торбу са важним документима. Полиција и специјалне службе нису могли да пронађу случај, па су морали да питају Ванга је помоћ. Случај је пронађена, а пророчица је награђен са писмом захвалности. У принципу, може се рећи да су власти социјалистичке Бугарске третира Ванга другачије.

 С једне стране, комунистичка идеологија је власти боре против "вештице". С друге стране, локална елита схватили да могу да зарађују на Ванга. Посебне услуге су јој посетиоце под контролом и почела је да прикупља 10 лева из Бугарски и $ 50 - од страних посетилаца. Економисти су израчунали да Ванга донео 9 милиона лева до бугарске трезора. Године 1967., Ванга је запослен на непостојећу положају као "државни функционер." Њен живот је такав преокрет захваљујући напорима које је ћерка тадашњег бугарског лидера Тодора Живкова, Људмила Зхивкова. Људмила била заинтересована за езотеричне учења и посетио пророчице много пута.

Људмила уживао велику популарност у земљи. Она је развила веома топло пријатељство са Ванга сама. На почетку 1979. Ванга је рекао да ће Људмила Зхивкова умре у саобраћајној несрећи. Посебне услуге покушала да спречи трагедију, али то није помогло. Зхивкова преживела саобраћајну несрећу, али онда је умро две године касније. 1987. године, када Тодор Живков је и даље владају земљом,
Ванга предвидео велике промене на народ да дође. Она је рекла да ће Бугарска ускоро имати још једну лидера, истакнутог научника, који не би био заговорник Лењинове доктрине.

 Године 1992., бугарски филозоф Зхелиу Зхелев дошла на власт у земљи. Социјалистички режим у Бугарској пао, а земља је наставила да се развија складу са стандардима ЕУ и НАТО. Ванга је предвиђање најважније политичке догађаје који се дешавају у целом свету.
Она је предвидео упада совјетских трупа у Чехословачкој, убистава од америчког председника Џона Ф. Кенедија, индијски премијер Индира и Раџив Ганди, колапс Анастасио Сомоза диктатуре у Никарагви и многим другим историјским догађајима.

 Данас, многи Руси се питају да ли Ванга пророчанство о Русији ће се остварити неки дан или не. Године 1979., током састанка са писцем Валентин Сидоров, Ванга је рекао: "Све ће отопити, као да лед, само један остане нетакнута - слава Владимиров, слава Русије. Превише је доведен у жртву.

Нико не може да заустави Русију. Све ће бити уклоњена по њој из начин и не само да ће се држати, али и постаје господар света. "

 Пре њене смрти 1996. године, Ванга поново предвидео славно будућност Русије. Према бугарском видовит, Русија ће бити једина светска суперсила.

Специјалисти израчунали да 68 одсто њених пророчанстава је остварити. Можемо само да сачекамо и видимо да ли јој друге пророчанства постала прави или не.

Хвала што сте одвојили време да прочитате овај чланак. Ако сте пронашли ова информација била корисна, молимо вас да поделите са пријатељима и породицом. Ваша подршка у настојању за дељење бесплатне информације ће бити много поштовати (преко виралалтернативеневс.цом).
Sahranjena je u porti crkve Svetog Petca bugarske crkve u Rupite regionu. interes Vangelia Pandeva Dimitrova u politici nije bio slučajan.
Vanga.jpg

https://en.vikipedia.org/viki/Baba_Vanga

Rođena na teritoriji moderne Makedonije - u zemlji koja je jabuku razdora godinama između Turske, Grčke, Bugarske i Srbije. Njena domovina doživeli dva svetska rata u kojem su Bugari i Srbi su se borili u različitim logorima.

 Uvek je prepoznat kao jedan od velikih vizionara dvadesetog veka, zbog preciznosti sa kojom je predviđeno unapred mnoge od velikih svetskih događaja. Bila je poznata u regionu kao "Nostradamus Balkana".
Vanga Bugarski Bugarska Svet

Vanga počeli da predviđanja kada je imala 16. Ona pomogao da njen otac naći ovcu ukradeni iz stada. Ona je dala detaljan opis dvorište gde je životinja se skriven od lopova. Njene moći predviđanje je oblik nakon što je napunila 30.

Mnogi državnik posetio Vanga. Adolf Hitler je pozvao na njenom jednom danu. On je napustio svoju kuću u potrazi prilično uznemiren.

Vanga je umro 1996. godine i predvidela mnoge od najvećih globalnih šokova, kao što je cunami 2004. i napada na Kule bliznakinje. I sada, poslednji znak izgleda da počne da budu ispunjeni:
 prema Baba Ianga, 2016 će ​​biti godina u kojoj "Muslimani će napasti Evropu".

 Ianga Baba prorekao da će u 2018. Kina će biti prvi "super sila" u svetu, prelaze u vođstvo od već nose izvan SAD, kao,

 dodala je ona, u istoj godini će svemirska sonda otkrije "novi oblik energije" u planete Venere.

Ali to nije kraj priče, veliki prorok i rekao da će stvari početi pogoršati za izvan SAD, a da će "Afroamerikanci" predsednik biti "poslednji" vršilac dužnosti predsednika severne zemlje. "Afroamerikanci" Predsednik će biti poslednji vršilac dužnosti predsednika SAD



"Vangelia Pandeva Dimitrova takođe predviđa napada na kule bliznakinje,

kada je 1989. godine ona je rekla: "Užas, užas! Američki braća pasti nakon što su napali čelične ptice. Vukovi će se zavijaju u žbunju, a nevina krv će biti prskanja. "(1989) Happened kao što je predviđeno. The Vorld Trade Center kule u Njujorku pala nakon terorističkih napada 11. septembra 2001. godine. VTC kule su nazvana "Tvins" ili teroristi vozio putničkih aviona "Braća." - "Čelične ptice" - u kule. "Grm" očigledno se odnosi na prezime aktuelnog predsednika SAD.


Ona je takođe predvideo razornog cunamija u 2004. godini koja je pogodila Thai obalu, "Veliki talas će obuhvatiti veliki obalu sa ljudima i selima gde sve nestaje pod vodom."
rezultat za devastirane zemlje slika
 Ona je navela da je u 2023. Zemljinoj orbiti neće promeniti, što bi "topi polove" i zapalili u "Bliskom istoku"

Starica je rekao: "Veliki islamski rat" će početi u Siriji koja je kulminirala u potpunom kontrolom Rima, u 2043.

 Takođe je naveo da će se uspostavi konačan kalifat i da Evropu "će prestati da postoji", da postane kontinent "gotovo prazne" i "Vastelands lišen bilo kakvog oblika života. "



 Jedan od šokantnih predviđanje je napravljen 1980. godine slepa starica je rekla: ". Na prelazu veka, u avgustu 1999. godine ili 2000. godine, Kursk će biti prekrivena vodom, a ceo svet će biti plač nad njim" predviđanje nije imalo nikakvog smisla tada.

Dvadeset godina kasnije, ona je napravila zastrašujućeg smisla. Ruski nuklearna podmornica je stradao u nesreći u avgustu 2000. godine pod je dobila ime po gradu Kursk, koji nikako mogao da bude prekriven vodom.


Među mnogim predviđanjima, postoje neki prilično egzotično, kao što je obezbeđenje da će vanzemaljci pomoći čoveku da živi pod vodom u 2130,

ili mogući rat na Marsu u 3005.

Na kraju, možda najviše fantastična ipak najviše apokalipti:

Vanga uveravanja da neće biti preživelih na Zemlji, oko 3797.

Ovde smo ostavili spisak predviđanja za narednih godina:

 A šta ti misliš?

Vanga naselili u Bugarskoj Petrich tokom 1930-ih, gde je predvideo početak Drugog svetskog rata. Njena slava proširila vrlo brzo kroz Bugarsku, i jednog dana joj je posetio kralja Borisa III. Vanga upozorio kralja protiv učešća Bugarske u rat. Bugarski političari nisu slušali: zemlja pridružila Hitleru, a zatim našla među poraženi. To je samo posleratna pokroviteljstvo SSSR koji spasila Bugarsku od teritorijalnog rasparčavanja. Bugarski političari, koji su posjetili Vanga, šire vest o proročice njihovim kolegama iz drugih zemalja. Kao rezultat toga, Vanga je postala poznata u celom svetu.

Spisak događaja koji je predviđali tako precizno, zaista je impresivna.
 Kralj Boris III je posetio ponovo 1942. i 1943. godine slepa žena (ona je u svojim tridesetim tada) rekao kralju da će umreti 28. avgusta 1943. godine.
 U februaru 1943. rekla je kralju da je mogao da vidi crvenu zastavu iznad njegove palate. Njeni predviđanja obistinila. Kralja Borisa III je umro 28. avgusta, a crvena zastava podignuta iznad Sofije u jesen 1944. godine.
 Bugarska je postala socijalistička zemlja. U socijalističkoj Bugarskoj, gde Vanga proveo najveći deo svog života, ljudi tretiraju vidovnjaci i mistike uglavnom negativno. Komunisti su verovali da Vanga je širenje sujeverje, paznju ljudi iz zgrade socijalizma.
 U jesen 1952. godine, proročica se našla u velikoj nevolji kada je rekla da će Josif Staljin ići u Netheru svet. Vanga je zatvoren kao rezultat tog predviđanja, mada ne zadugo. Se proročanstvo se obistinilo - Sovjetski Generalissimo umro zaista. Staljinova smrt nije spasio proročice iz političkog progona, mada.
Činjenica da Vanga je rodom iz Makedonije (Jugoslavija) ​​je proganja umove bugarskih specijalnih službi. Bugarska je imala veoma zategnute odnose sa Josipa Broza Titove Jugoslavije, koji je dao Bugarski tajna služba razloga da veruje da je proročica bio agent zapadnog suseda.

Tokom 1970-ih, bugarski specijalne službe nastavile da prikupljaju kompromitujuće materijale od Vanga. Oni tražili svoj dom jednom i naći 90.000 leva, što je ogroman iznos novca za socijalističkoj zemlji.

 Vanga nije u zatvoru, ali ona je opisana u izveštajima kao nerazvijene i drzak ženu. Bilo je visoki funkcioneri u zemlji, koji su branili Vanga. Mnogi u Bugarskoj i dalje se priče kada službeno izgubio torbu sa važnim dokumentima. Policija i specijalne službe nisu mogli da pronađu slučaj, pa su morali da pitaju Vanga je pomoć. Slučaj je pronađena, a proročica je nagrađen sa pismom zahvalnosti. U principu, može se reći da su vlasti socijalističke Bugarske tretira Vanga drugačije.

 S jedne strane, komunistička ideologija je vlasti bore protiv "veštice". S druge strane, lokalna elita shvatili da mogu da zarađuju na Vanga. Posebne usluge su joj posetioce pod kontrolom i počela je da prikuplja 10 leva iz Bugarski i $ 50 - od stranih posetilaca. Ekonomisti su izračunali da Vanga doneo 9 miliona leva do bugarske trezora. Godine 1967., Vanga je zaposlen na nepostojeću položaju kao "državni funkcioner." Njen život je takav preokret zahvaljujući naporima koje je ćerka tadašnjeg bugarskog lidera Todora Živkova, Ljudmila Zhivkova. Ljudmila bila zainteresovana za ezoterične učenja i posetio proročice mnogo puta.

Ljudmila uživao veliku popularnost u zemlji. Ona je razvila veoma toplo prijateljstvo sa Vanga sama. Na početku 1979. Vanga je rekao da će Ljudmila Zhivkova umre u saobraćajnoj nesreći. Posebne usluge pokušala da spreči tragediju, ali to nije pomoglo. Zhivkova preživela saobraćajnu nesreću, ali onda je umro dve godine kasnije. 1987. godine, kada Todor Živkov je i dalje vladaju zemljom,
Vanga predvideo velike promene na narod da dođe. Ona je rekla da će Bugarska uskoro imati još jednu lidera, istaknutog naučnika, koji ne bi bio zagovornik Lenjinove doktrine.

 Godine 1992., bugarski filozof Zheliu Zhelev došla na vlast u zemlji. Socijalistički režim u Bugarskoj pao, a zemlja je nastavila da se razvija skladu sa standardima EU i NATO. Vanga je predviđanje najvažnije političke događaje koji se dešavaju u celom svetu.
Ona je predvideo upada sovjetskih trupa u Čehoslovačkoj, ubistava od američkog predsednika Džona F. Kenedija, indijski premijer Indira i Radživ Gandi, kolaps Anastasio Somoza diktature u Nikaragvi i mnogim drugim istorijskim događajima.

 Danas, mnogi Rusi se pitaju da li Vanga proročanstvo o Rusiji će se ostvariti neki dan ili ne. Godine 1979., tokom sastanka sa piscem Valentin Sidorov, Vanga je rekao: "Sve će otopiti, kao da led, samo jedan ostane netaknuta - slava Vladimirov, slava Rusije. Previše je doveden u žrtvu.

Niko ne može da zaustavi Rusiju. Sve će biti uklonjena po njoj iz način i ne samo da će se držati, ali i postaje gospodar sveta. "

 Pre njene smrti 1996. godine, Vanga ponovo predvideo slavno budućnost Rusije. Prema bugarskom vidovit, Rusija će biti jedina svetska supersila.

Specijalisti izračunali da 68 odsto njenih proročanstava je ostvariti. Možemo samo da sačekamo i vidimo da li joj druge proročanstva postala pravi ili ne.

Hvala što ste odvojili vreme da pročitate ovaj članak. Ako ste pronašli ova informacija bila korisna, molimo vas da podelite sa prijateljima i porodicom. Vaša podrška u nastojanju za deljenje besplatne informacije će biti mnogo poštovati (preko viralalternativenevs.com).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

No comments:

Post a Comment