Wednesday, April 13, 2016

saskaņā Baba Yanga 2016. būs gads, ka "musulmaņi iebrukt Eiropu".

Viņa tika apglabāts kapsētā no Saint Petca Bulgārijas Baznīcas šajā Rupite Regiona. Vangelia Pandeva Dimitrova ieinteresētība Politika nebija nejauša.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Viņa ir dzimusi teritorijā mūsdienu Maķedonijas - zemi, kas bija abolu nesaskaņas gadiem starp Turciju, Grieķiju, Bulgāriju un Serbiju. Vinas dzimtā zeme piedzīvoja divus pasaules karus, kuros Bulgari un serbi tika Cinas dažādās nometnēs.

 Viņa vienmēr bija atzīta par vienu no lielākajiem fantastu divdesmitā gadsimta sakarā ar precizitāti, ar kādu viņa gaidīts iepriekš daudzi no lielākajiem pasaules notikumiem. Viņa bija pazīstama Regiona kā "Nostradamus Balkanu".
Vanga Bulgarian Bulgarija World

Vanga Saka veikt prognozes, kad Vinai bija 16. Vina palīdzēja Vinas Tevs atrast Aitas nozagto no saimes. Viņa sniedza detalizētu aprakstu pagalmā, kur dzīvnieks tika paslēptas ar zagļiem. Vinas pilnvaras neparedzamības veidojās pēc viņa pagriezās 30th

Daudzi valstsvīrs apmeklēja Vanga. Ādolfs Hitler aicināja Vinas Viena dienā. Viņš atstāja savu Maju Mekle diezgan sajukums.

Vanga nomira 1996. gadā, un paredzams, daudzi no lielākajiem globālajiem satricinājumiem, Piemēram, cunami 2004. vai uzbrukuma Dvīņu torņiem. Un TAGAD, viena pēdējā zīme, šķiet, Sak jāizpilda:
 Saskaņā Baba Yanga 2016. būs gads, ka "musulmaņi iebrukt Eiropu".

 Yanga Baba pareģoja, ka 2018. gadā Kina būs pirmā "lielvalsts" pasaulē, uzņemas vadību no jau Nesa atrodaties ASV, plus,

 viņa piebilda, Taja Pasa gadā kosmosa zonde atklāsiet "jauna veida enerģijas" in planetas Venus.

Bet tas nav beigas stāsts, liels gaišreģi pat Teica, ka lietas Saks pasliktināties uz ASV, un ka "African American" prezidents būs "pēdējais" darbojas prezidents Ziemeļu valstī. "African American" prezidents būtu pēdējais rīkojas prezidents ASV



"Vangelia Pandeva Dimitrova arī prognozēja uzbrukumiem Dvīņu torņiem,

kad 1989. gadā viņa Teica: ".. Šausmas, šausmas Amerikāņu brāļi Kritis kad uzbruka tērauda putniem Vilki tiks gaudošana ērkšķu Krumë, un nevainīgu Asinu tiks gushing" (1989) notika, kā paredzēts. Pasaules tirdzniecības centra Torni Ņujorkā sabruka pēc teroristu uzbrukumiem 2001. gada 11. septembri ,. WTC Towers tika nodēvēts "Twins" vai Teroristi brauca Pasažieru lidmašīnas "Brothers". - "Tērauda putni" - uz torņiem. "Busa" acīmredzami attiecas uz uzvārdu pašreizējo ASV prezidentu.


Viņa arī paredzams postošā cunami 2004. gadā, kas Skara Taizemes piekrastē, "liels vilnis aptvers lielu krastu ar cilvēkiem un ciematos, kur viss pazūd zem ūdens."
Image rezultāts izpostītajā zemes
 Viņa arī Teica, ka 2023. gadā Zemes Orbita varētu mainīties, kas "Kust stabilized" un aizdedzināja ar "Tuvajos Austrumos"

Vecā sieviete Teica: "Lielā islama Kars" sāksies Sirija beidzas pilnīgu kontroli Romas, jo 2043rd

 Tā arī norādīja, ka varētu izveidot Galigo kalifātu un ka Eiropa "pārstās eksistēt" lai kļūtu par continent "gandrīz tukšas" un "Tireli came nav veida dzīvības."



 Viens no visvairāk šokējoši prognozēšana tika veikta 1980. Mobile Traffic Solutions veca sieviete Teica ". Pie gadsimtu mijas, Augusta 1999 vai 2000. gadā, Kursk tiks Klata ar ūdeni, un visa pasaule būs raudāšana par to" prognozes nebija nekādas JEGAS toreiz.

Divdesmit gadi, tā ir veikusi šaušalīgs sajūtu. Krievu kodolenerģijas zemūdene BoJa negadījumā Augusta 2000. apakšprogrammas tika nosaukts pēc pilsētas Kurskas, kas nekādā ziņā varēja Klata ar ūdeni.


Starp daudziem prognozēm, ir Dazi diezgan eksotiska, Piemēram, nodrošinot, ka ārvalstnieki palīdzēs cilvēkam dzīvot zemūdens 2130,

vai iespējams Kars uz Marsa in 3005th

Visbeidzot, iespējams, visvairāk fantastisks Tomēr visvairāk apokaliptiskā:

Vanga pārliecināti, ka NEBUS izdzīvojušie uz Zemes, ap 3797th

Since Mēs atstāt sarakstu prognozēm tuvāko gadu laikā:

 Un ko jūs domājat?

Vanga apmetās Bulgārijas Petrich 1930 kur viņa paredzamo sākumu otra pasaules kara laikā. Vinas slava izplatījās ļoti Atri Visa Bulgarija, un vienu dienu viņa apmeklēja karalis Boriss III. Vanga brīdināja Karali pret Bulgārijas dalību Kara. Bulgaru Politiki neklausījās: valsts pievienojās Hitleru un tad atradās starp uzvarēta. Tas bija tikai pēckara patronāža PSRS, kas izglāba Bulgāriju no teritoriālās uzņemtos. Bulgārijas Politiki, kuri apmeklēja Vanga, izplatīt ziņas par pravietes saviem kolēģiem no Citam valstīm. Tā rezultātā, Vanga kļuva pazīstams Visa pasaulē.

Notikumu, kas Vinai prognozēto sarakstā tik precīzi, ir patiešām iespaidīgs.
 King Boris III apmeklēja Vinas atkal 1942. gadā un 1943. Neredzīgajiem sieviete (viņa bija Vinas trīsdesmitajos toreiz) pastāstīja ķēniņam, ka viņš it to me gada 28. Augusta, 1943rd
 February 1943. gadā viņa stāstīja ķēniņam, ka viņa varētu redzēt sarkano karogu virs viņa Pili. Vinas prognozes piepildījās. King Boris III mira Augusta 28, un sarkanais Karogs tika pacelts virs Sofija gada Rudeni 1944th
 Bulgarija kļuva Socialists valsts. In sociālistiskās Bulgarija, kur Vanga pavadīja lielāko daļu savas dzīves, cilvēki ārstēti gaišreģu un mistiķu pārsvarā negativi. Komunisti uzskatīja, ka Vanga bija izplatās māņticību, Novers Uzmanību cilvēkus no Eka sociālisma.
 Gada Rudeni 1952 praviete Atrada sev lielas nepatikšanas, kad viņa Teica, ka Josef Stalin varētu iedziļināties apakšējs pasaulē. Vanga tika ieslodzīts cietumā, kā rezultātā Šīs prognozes Tomer ne uz laiku ilgu. Pravietot piepildījās - padomju generalissimo nomira patiešām. Stalina nature nebija glābt praviete no politiskas vajāšanas, though.
Fakts, ka Vanga bija dzimtā Maķedonijas (Dienvidslāvija) tika Vaja prātus Bulgārijas specdienestu. Bulgarija bija ar ļoti saspringtos attiecības ar Josip Broz Tito Dienvidslāvijā, kas deva Bulgārijas slepenais dienests ir pamats uzskatīt, ka praviete bija Agents Rietumu Kaimiņš.

1970 laikā, Bulgārijas speciālie dienesti turpināja Vakt neapdraudot materiālus pret Vanga. Vini meklēja Vinas majas vienreiz un konstatēja 90000 levs, kas bija milzīgu naudu par sociālistisku valsti.

 Vanga nebija ieslodzīts cietumā, bet viņa bija aprakstīta ziņojumos kā mazattīstītu un nekaunīgi sievieti. Bija Augsta ranga amatpersonām valstī, kas aizstāvēja Vanga. Daudzi Bulgarija vēl atceras stāstu, kad ierēdnis zaudējis savu portfeli ar svarīgiem dokumentiem. Policija un speciālie dienesti nevarēja atrast lietu, Tāpēc Vini bija jālūdz Vanga palīdzība. Lieta tika atrasts, un praviete tika apbalvota ar pateicības vēstuli. Kopumā var teikt, ka iestādes sociālistiskās Bulgārijas ārstēti Vanga atšķirīgi.

 No vienas puses, komunistiskā Ideologija veikts iestādes cīnīties pret "Raganu." No otras puses, vietējā elite saprata, ka vini varētu veikt peļņu par Vanga. Speciālie dienesti NEMA Vinas apmeklētājiem kontrolēt un saka Vakt 10 levs no Bulgārijas un $ 50 - no ārvalstu viesiem. Ekonomisti aprēķinājuši, ka Vanga celta 9 miljonus levs Bulgārijas Kase. 1967.gadā, Vanga bija nodarbināts neeksistējošu stāvoklī kā "valsts amatpersona." Vinas dzīve Panema Sadu pavērsienu sakarā ar centieniem, ko meita tad Bulgaru līderis Todor Zhivkov, Ludmila Zhivkova. Ludmila interesēja ezotērisko mācību un apmeklēja praviete vairākas stimulus.

Ludmila baudīja lielu popularitāti valstī. Viņa izstrādājusi ļoti sirsnīgu draudzību ar Vanga pati. Sakuma 1979. Vanga Teica, ka Ludmila Zhivkova nomirtu autoavārijā. Specdienesti mēģināja novērst traģēdiju, bet tas nepalīdzēja. Zhivkova izdzīvoja autoavārijā, bet tad nomira divus gadus vēlāk. 1987. gadā, kad Todor Zhivkov vēl valdīja valsti,
Vanga prognozēt būtiskas pārmaiņas tauta NAK. Viņa Teica, ka Bulgarija Driz ir cits līderis, ievērojama zinātnieks, kurš nebūtų ierosmes Lenina doktrīnas.

 1992.gadā, Bulgaru filozofs Zhelyu Zhelev NACA pie varas valstī. Sociālistiskā režīms Bulgarija sabruka, un valsts turpināja savu attīstību pēc ES un NATO standartiem. Vanga bija prognozē lielus politiskos notikumus Visa pasaulē.
Viņa pareģoja iekļūšanu padomju karaspēka Čehoslovākijā, slepkavībām ASV prezidents Džons F. Kenedijs, Indijas premjerministri Indira un Radživs Gandijs, sabrukums Anastasio Somoza diktatūru Nikaragvā un daudziem citiem vēsturiskiem notikumiem.

 Mūsdienās daudzi krievi brīnums, yes Vanga pravietojums par Krieviju gatavojas piepildīties kādu dienu vai ne. 1979. gadā, Vinas tikšanās ar rakstnieku Valentin Sidorovs laikā, Vanga Teica: "Visi būs atkusnis, kā ledus, tikai viens paliek neskartas - Vladimira godība, slava Krievijas Parak daudz tas CEL upuri..

Neviens nevar apturēt Krieviju. Viss tiks noņemts Vinas no tā un nevis tikai tiek izmantota, bet arī Klust kungs no pasaules. "

 Pirms Vinas Naves 1996. gadā, Vanga prognozēts brīnišķīgo nākotni Krievijai vēlreiz. Saskaņā ar Bulgārijas gaišreģis, Krievija būs pasaulē Vienīgais lielvara.

Specialisti aprēķinājuši, ka 68 procenti no Vinas pravietojumiem bija piepildījies. Mēs tikai varam nogaidīt un redzēt, yes Vinas citi pravietojumi kļūtu ISTA vai ne.

Paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo rakstu. Yes jums atrast šo Informāciju noderīga, Lūdzu, dalīties Taja ar draugiem un ģimeni. Jūsu atbalsts Musu pūlēties daloties bezmaksas Informāciju būtu daudz appreciated (via viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment