Wednesday, April 13, 2016

pagal Baba Yanga, 2016 būtų metų, kad "musulmonai įsiveržti Europą".

Ji buvo palaidotas Šv Petca Bulgarijos Bažnyčios šventoriaus į Rupitė regione. Vangelia Pandeva Dimitrova palūkanų politikoje nebuvo atsitiktinis.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Ji gimė šiuolaikinės Makedonijos teritorijoje - žemę, kurią buvo nesantaikos obuolys metų tarp Turkijos, Graikijos, Bulgarijos ir Serbijos. Jos gimtinė patyrė dviejų pasaulinių karų kuriame bulgarai ir serbai buvo kovoja skirtingose ​​stovyklose.

 Ji visada buvo pripažinta kaip viena iš didžiųjų mąstytojų XX amžiuje dėl tikslumo, su kuriuo ji buvo numatyta iš anksto daugelis didžiųjų pasaulio įvykius. Ji buvo žinoma regione kaip "Nostradamo Balkanų".
Vanga Bulgarų Bulgarija Pasaulio

Vanga pradėjo kurti prognozes, kai ji buvo 16. Ji padėjo tėvas rasti avių pavogtas iš pulko. Ji pateikė išsamų aprašymą kieme kur gyvulys buvo buvo paslėptas vagių. Jos įgaliojimai numatymu įgavo, kai ji kreipėsi 30 d.

Daugelis valstybininkas aplankė Vanga. Adolfas Hitleris ragino savo vieną dieną. Jis paliko savo namus ieško gana nusiminusi.

Vanga mirė 1996 metais ir prognozavo daugelis didžiųjų pasaulio sukrėtimų, tokių kaip 2004 m cunamio ar išpuolio dvynius. Ir dabar, paskutinis ženklas atrodo, kad pradėti reikia įvykdyti:
 pagal Baba Yanga, 2016 būtų metų, kad "musulmonai įsiveržti Europą".

 Yanga Baba pranašavo, kad 2018 Kinija bus pirmasis "Super Power" pasaulyje, ėmėsi iniciatyvos iš jau dėvėti Amerikos Valstijose, plius,

 ji pridūrė, tais pačiais metais kosmoso zondas bus atrasti "naują formą energijos" į Veneros planeta.

Bet tai ne istorijos pabaiga, didysis regėtojas net sakė, kad viskas pradės blogėti dėl Amerikos Valstijose, ir kad "Afro-amerikitiškas" prezidentas būtų "paskutinis", veikiantis prezidentas šiaurinėje šalyje. "Afro-amerikitiškas" prezidentas būtų paskutinis veikiantis prezidentas į JAV



"Vangelia Pandeva Dimitrova taip pat prognozavo, išpuolių prieš Twin Towers,

kai 1989 metais ji sakė: "Siaubas, siaubas! Amerikos broliai kris po to, kai užpuolė plieno paukščių. Vilkai bus kauksmas į krūmo, ir nekaltas kraujas bus trykštantis. "(1989) Atsitiko kaip prognozuojama. Pasaulio prekybos centro dangoraižius Niujorke sugriuvo po teroristų išpuolių rugsėjo 11, 2001. WTC bokštai buvo pramintas "dvyniai", arba teroristai vairavo keleiviniai lėktuvai "Broliai". - "Plieno paukščiai" - į bokštus. "Krūmo" akivaizdžiai susijęs su dabartinio JAV prezidento pavardę.


Ji taip pat numatė praūžusio cunamio 2004 m, kad pasiektų Tailando pakrantėje, "Didelis banga apims didelę pakrantėje su žmonėmis ir kaimuose, kur viskas nueina po vandeniu."
Vaizdo rezultatas nuniokojo žemę
 Ji taip pat sakė, kad 2023 Žemės orbita būtų pakeisti, kuris būtų "išlydyti polius" ir padegė į "Artimuosiuose Rytuose"

Senas moteris sakė: "Didysis islamo karas" pradės Sirijoje baigiant visiškai kontroliuoti Romoje, į 2043.

 Ji taip pat nurodė, kad būtų nustatyta, galutinį Kalifas ir kad Europoje "nustotų egzistuoti", tapti žemynas "beveik tuščios" ir "Wastelands Neturintys jokio gyvenimo forma. "



 Vienas iš labiausiai šokiruojantis prognozavimas buvo pateiktas 1980 m Aklas moteris sakė: ". Tuo amžių sandūroje, rugpjūčio 1999 ar 2000 metais, Kursko bus padengta vandeniu, ir visas pasaulis bus verksmas per jį" Prognozuojama nebuvo jokios prasmės tada.

Dvidešimt metų, jis padarė žiaurius jausmą. Rusų branduolinis povandeninis laivas žuvo nelaimingo atsitikimo rugpjūčio 2000 SUB buvo pavadintas po Kursko mieste, kuris jokiu būdu galėjo būti padengta vandeniu.


Tarp daugelio prognozes, yra keletas gana egzotiškų, pavyzdžiui, užtikrinant, kad užsieniečiai padės vyro gyventi povandeninis 2130,

ar įmanoma karas Marse 3005.

Galiausiai, turbūt labiausiai fantastinis dar labiausiai apokaliptinis:

Vanga tikino, kad nebus jokių maitintojo Žemėje, maždaug 3797.

Čia mes palikti prognozes ateinantiems metams sąrašą:

 Ir ką jūs manote?

Vanga įsikūrė Bulgarijos Petrich per 1930, kur ji prognozuojama, kad Antrojo pasaulinio karo pradžioje. Jos šlovė pasklido labai greitai visoje Bulgarijoje, ir vieną dieną ji lankėsi karalius Borisas III. Vanga perspėjo karalių prieš Bulgariją dalyvavimo kare. Bulgarijos politikai neklausė: šalis prisijungė Hitlerį ir tada atsidūrė tarp nugalėjo. Tai buvo tik po karo globoja SSRS, kad išgelbėjo Bulgarija nuo teritorinio dezintegracija. Bulgarijos politikai, kurie lankėsi Vanga, skleisti žinią apie pranašę su jų kolegomis iš kitų šalių. Kaip rezultatas, Vanga tapo žinomas visame pasaulyje.

Renginių, kurioje ji prognozuojama sąrašas taip tiksliai, yra tikrai įspūdinga.
 Karalius Borisas III pas ją vėl 1942 ir 1943 Aklas moteris (ji buvo balzakowskim anuomet) pasakė karaliui, kad jis mirs rugpjūčio 28, 1943.
 Vasario 1943 sakė ji karaliui, kad ji galėtų pamatyti raudoną vėliavą virš savo rūmus. Jos prognozės išsipildė. Karalius Borisas III mirė rugpjūčio 28, o raudona vėliava buvo pakelta virš Sofijoje 1944 metų rudenį.
 Bulgarija tapo socialistas šalis. Socialistinėje Bulgarijoje, kur Vanga praleido didžiąją savo gyvenimo dalį, žmonės gydomi aiškiaregiai ir mistikų dažniausiai neigiamai. Komunistai manė, kad Vanga plito prietarų, blaško žmones nuo socializmo statybai.
 Atsižvelgiant į 1952 metų rudenį, pranašė atsidūrė didelių problemų, kai ji pasakė, kad Josefas Stalinas būtų eiti į apatinio pasaulyje. Vanga buvo įkalintas kaip tos prognozės rezultatas, nors ir ne ilgai. Pranašavimasne išsipildė - Sovietų Generalisimas mirė iš tikrųjų. Stalino mirtis nebuvo išsaugoti pranašę nuo politinio persekiojimo, nors.
Tas faktas, kad Vanga buvo Makedonijoje (Jugoslavija) gimtoji buvo klaidžioja Bulgarijos specialiųjų tarnybų protus. Bulgarija buvo turintys labai įtempta santykius su Josip Broz Tito anketa Jugoslavijoje, kuris davė Bulgarų slaptosios tarnybos yra pagrindo manyti, kad pranašė buvo iš vakarų kaimyno agentas.

Per 1970, Bulgarijos specialiosios tarnybos ir toliau rinkti kompromituojančius medžiagas prieš Vanga. Jie ieškojo savo namus vieną kartą ir rado 90.000 levs, kurios buvo didžiulis pinigų sumą už socialistinės šalies.

 Vanga nebuvo įkalintas, tačiau ji buvo aprašyta ataskaitose nėra pakankamai išvystyta ir begėdiškai moteris. Nebuvo aukšto rango pareigūnai šalyje, gynusio Vanga. Daug Bulgarija vis dar prisimena istoriją, kai oficialus prarado savo portfelį su svarbiais dokumentais. Policija ir specialiosios tarnybos nerado bylą, todėl jie turėjo prašyti Vanga anketa pagalbos. Byla buvo rasti ir pranašė buvo apdovanotas padėkos raštu. Apskritai, galima sakyti, kad socialistinės Bulgarijos valdžios institucijos traktuojami Vanga skirtingai.

 Viena vertus, komunistų ideologija padarė valdžia kovoja prieš "ragana". Kita vertus, vietos elitas suprato, kad jie galėtų padaryti pelną Vanga. Specialiosios paslaugos paėmė savo lankytojus pagal kontrolės ir pradėjo rinkti 10 levs iš Bulgarijos ir $ 50 - iš užsienio turistų. Ekonomistai paskaičiavo, kad Vanga pareiškė 9 mln levs Bulgarijos iždą. 1967, Vanga buvo įdarbintas už neegzistuojančio padėtyje kaip "valstybės pareigūno." Jos gyvenimas buvo toks posūkis dėl pastangų, kurių ėmėsi tuometinio Bulgarų lyderis Todoras Živkovas, Liudmila Zhivkova dukra. Liudmila domino ezoterinių mokymų ir aplankė pranašė daug kartų.

Liudmila turėjo didelį populiarumą šalyje. Ji sukūrė labai šiltą draugystę su Vanga save. Atsižvelgiant į 1979 m pradžioje Vanga sakė, kad Liudmila Zhivkova mirs per automobilio avariją. Specialiosios paslaugos bandė išvengti tragedijos, bet tai nepadėjo. Zhivkova išgyveno avariją, bet tada mirė po dvejų metų. 1987 metais, kai Todoras Živkovas vis dar buvo valdančioji šalį,
Vanga prognozavo didelius pokyčius už tautą į priekį. Ji sakė, kad Bulgarija netrukus turi kitą lyderį, iškilus mokslininkas, kuris nebūtų būti iš Lenino doktrina šalininkas.

 1992, bulgarų filosofas Zhelyu Zhelev atėjo į valdžią šalyje. Socialistinė sistema Bulgarijoje žlugo, o šalis tęsė plėtrą po ES ir NATO standartus. Vanga buvo prognozuoti svarbiausius politinius įvykius, vykstančius visame pasaulyje.
Ji numatė Sovietų karių invazija į Čekoslovakiją, JAV prezidento Johno F. Kennedy žmogžudystė, Indijos premjerai Indira ir Rajiv Gandhi, kad Anastasija Somoza diktatūros Nikaragvoje ir daug kitų istorinių įvykių griūties.

 Šiandien daugelis rusai stebisi, jei Vanga pranašystė apie Rusiją ketina išsipildys kada nors ar ne. 1979 metais, jos susitikimas su rašytoju Valentin Sidorov metu Vanga sakė: "Viskas bus atšildykite, tarsi ledo, tik vienas lieka nepaliesta - Vladimiro šlovė, šlovė Rusijai. Per daug ji atnešė auka.

Niekas negali sustabdyti Rusiją. Visi bus pašalinti jai iš to, kaip ir ne bus saugomi tik, bet taip pat tampa pasaulio valdovas. "

 Prieš savo mirtį 1996 metais, Vanga prognozavo šlovingą ateitį Rusijai dar kartą. Pagal Bulgarijos aiškiaregys, Rusija bus tik pasaulio supervalstybė.

Specialistai apskaičiavo, kad 68 procentų jos pranašysčių buvo išsipildyti. Mes tik galime laukti ir pamatyti, jei kiti jos pranašystės tampa reali, ar ne.

Ačiū, kad radote laiko perskaityti šį straipsnį. Jei radote ši informacija naudinga, prašome pasidalinti ja su savo draugais ir šeima. Jūsų parama mūsų pastangų pasidalijimo nemokamą informaciją būtų labai vertinama (per viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment