Wednesday, April 13, 2016

 po Baba Yanga, 2016 bo leto, ki "Muslimani bo napadel Evropo".

Je bil pokopan na pokopališču v Saint Petca bolgarske cerkve v Rupite regiji. Obrestna Vangelia Pandeva Dimitrova v politiki ni bilo naključno.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Rodila se je na ozemlju sodobnega Makedonija - zemljišča, ki je bil tudi jabolko razdora za let med Turčijo, Grčijo, Bolgarijo in Srbijo. Njen domovini doživela dve svetovni vojni, v kateri so Bolgari in Srbi se borijo v različnih taboriščih.

 Vedno je priznan kot eden od velikih vizionarjev dvajsetega stoletja zaradi natančnosti, ki je predviden v vnaprej mnogih velikih svetovnih dogodkih. Bila je znana v regiji kot "Nostradamus Balkana".
Vanga bolgarski Bolgarija Svet

Vanga začel ustvarjati napovedi, ko je bila 16. Ona je pomagal njen oče našel ovco ukraden iz jate. Je predložil podroben opis dvorišče, kjer je bila žival, ki zakriva tatovi. Njene pristojnosti Napovedovanje je nastajal, ko je dopolnila 30.

Veliko državnik obiskal Vanga. Adolf Hitler pozval njen en dan. Je zapustil svojo hišo videti precej razburjena.

Vanga je umrl leta 1996 in napovedal veliko večjih globalnih pretresov, kot cunami leta 2004 ali napad na dvojčka. In zdaj se zdi, da še zadnjič znamenje za začetek je treba izpolniti:
 po Baba Yanga, 2016 bo leto, ki "Muslimani bo napadel Evropo".

 Yanga Baba je prerokoval, da bo Kitajska v letu 2018 prvi "velesila" v svetu, pri čemer je kabel že nosili zunaj ZDA, plus,

 je dodala, v istem letu bo sonda prostor odkrili "novo obliko energije" v planet Venera.

Toda to še ni konec zgodbe, veliki videc celo dejal, da se bodo stvari začnejo slabšati za ZDA, in da bi bila "African American" predsednik "zadnji", ki deluje predsednik severne države. "African American" predsednik bi bila zadnja, ki deluje predsednik ZDA



"Vangelia Pandeva Dimitrova napovedali tudi napade na Dvojčkov,

ko je leta 1989 dejala: "Groza, groza! Ameriški bratje bo padla, potem ko jih je napadla jeklenih ptic. Volkovi bodo tuljenje v grm, in nedolžna kri bo brizganje. «(1989) se je zgodilo, kot je bilo napovedano. World Trade Center Towers v New Yorku je propadel po terorističnih napadih 11. septembra 2001. V WTC Towers so poimenovali "dvojčka" ali Teroristi odpeljal potniških letal "Brothers." - "Jeklene ptice" - v stolpih. "The bush" očitno nanaša na priimek sedanjega predsednika ZDA.


Prav tako je pričakovati uničujoč cunami leta 2004, ki je prizadel tajsko obalo, "Velik val bo zajemal veliko obalo z ljudmi in vasi, kjer je vse izgine pod vodo."
Rezultat slike za opustošeno zemljo
 Prav tako je dejal, da bi v Zemljino orbito leta 2023 spremenilo, kar bi "taljenje polov" in zažgali v "Bližnjem vzhodu"

Starka je dejal: "Velika Islamic vojna", bi začeli v Siriji se zaključi v popoln nadzor nad Rim, v 2043.

 Navedla je tudi, da bi tam ustanovil dokončno kalifata in da Evropo "bi prenehale obstajati", da postane celina "skoraj prazno" in "nastajanju odlagališč odpadkov brez kakršne koli oblike življenja. "



 Eden od najbolj šokantno napoved je bila narejena leta 1980. Slepa starka je dejal: ". Ob prelomu stoletja, v avgustu leta 1999 ali 2000, Kursk bo prekrita z vodo in cel svet bo jok nad njim" napoved ni nobenega smisla takrat.

Dvajset let pozneje je naredila grozljivo občutek. Ruski jedrska podmornica umrli v nesreči v avgustu 2000. sub je dobila ime po mestu Kursk, ki jih nikakor ne bi bila prekrita z vodo.


Med številnimi napovedmi, obstaja nekaj precej eksotične, kot zagotavlja, da bodo tujci pomagali človeku živeti pod vodo v 2130,

ali morebitni vojni na Marsu v 3005.

Nenazadnje, morda najbolj fantastično še najbolj apokaliptični:

Vanga je zagotovil, da ne bo nobenih preživelih na Zemlji, okoli 3797.

Tu bomo zapustili seznam napovedi za naslednjih letih:

 In kaj misliš?

Vanga se naselili v Bolgarije Petrich v 1930, kjer je napovedal začetek druge svetovne vojne. Njena slava zelo hitro širijo po vsej Bolgariji, in en dan je bila obiskal kralj Boris III. Vanga opozoril kralja proti sodelovanje Bolgarije v vojni. Bolgarski politiki niso poslušali: država pridružila Hitlerja, nato pa se je znašla med poražen. To je bil le povojno pokroviteljstvo ZSSR, ki rešili Bolgarijo od ozemeljske razkosanju. Bolgarski politiki, ki so obiskali Vanga, širjenje novic o prerokinji s svojimi kolegi iz drugih držav. Kot rezultat, je postal Vanga znana po vsem svetu.

Seznam dogodkov, ki je napovedan tako natančno, je res impresiven.
 Kralj Boris III jo spet obiskal leta 1942 in 1943. slepa ženska (bila je v svojih tridesetih takrat) povedal kralju, da bo umrl 28. avgusta 1943.
 Februarja leta 1943 je povedal kralju, da bi bila videti rdečo zastavo nad svojo palačo. Njene napovedi so se uresničile. Kralj Boris III je umrl 28. avgusta, in rdeča zastava je dvignjen nad Sofiji v jeseni leta 1944.
 Bolgarija je postala socialistična država. V socialistični Bolgariji, kjer Vanga preživel večino svojega življenja, ljudje obravnavajo jasnovidci in mistiki večinoma negativno. Komunisti so verjeli, da Vanga je širjenje praznoverja, moteča ljudi iz stavbe socializma.
 Jeseni leta 1952 je prerokinja znašla v velikih težavah, ko je dejal, da bi Josef Stalin šel v Nether svetu. Vanga je bil obsojen zaradi te napovedi, vendar ne za dolgo. Prerokovali so se uresničile - Sovjetska generala umrl res. Stalinova smrt ni shraniti prerokinjo iz političnega preganjanja, čeprav.
Dejstvo, da je Vanga rojen v Makedoniji (Jugoslavija), je bila preganja misli bolgarskih posebne storitve. Bolgarija je imel zelo napete odnose s Josipa Broza Tita v Jugoslaviji, ki je bila bolgarsko tajna služba razlog za domnevo, da je bila prerokinja agent zahodne sosede.

V 1970-ih, bolgarski posebne storitve še naprej zbirajo ogrožanja materialov pred Vanga. Ko so iskali svoj dom in našel 90.000 levs, kar je ogromno denarja za socialistično državo.

 Vanga ni bil v zaporu, vendar je bila opisana v poročilih kot nerazviti in predrzneža žensko. Bilo visokih uradnikov v državi, ki so branili Vanga. Mnogi v Bolgariji še spomnite zgodbe, ko uradnik izgubil aktovko s pomembnimi dokumenti. Policija in posebne storitve ni bilo mogoče najti primera, tako da so morali zaprositi pomoč Vanga je. Primer je bilo ugotovljeno, in prerokinja je bil nagrajen z dopisom z dne hvaležnosti. Na splošno lahko rečemo, da so organi socialistične Bolgariji obravnavajo Vanga drugače.

 Po eni strani je komunistična ideologija iz oblasti borijo proti "čarovnica." Po drugi strani pa je lokalna elita spoznala, da bodo imele dobiček na Vanga. Posebne storitve so svoje obiskovalce pod nadzorom in začel zbirati 10 levs iz Bolgarska in 50 $ - od tujih obiskovalcev. Ekonomisti so izračunali, da Vanga prinesel 9 milijonov levs bolgarski zakladnice. Leta 1967 je bila Vanga zaposlen za neobstoječo položaju kot "državni uradnik." Njeno življenje je takšno vrsti zaradi prizadevanj, ki jih je hči tedanjega bolgarski vodja Todor Živkov, Ljudmila Zhivkova ukrepih. Ljudmila je zanimalo ezoteričnih naukov in obiskal prerokinja večkrat.

Ljudmila uživajo veliko popularnost v državi. Je razvila zelo toplo prijateljstvo z Vanga sama. V začetku leta 1979 Vanga je dejal, da bi Lyudmila Zhivkova umrl v prometni nesreči. Posebne storitve poskušala preprečiti tragedijo, vendar to ni pomagalo. Zhivkova preživel prometno nesrečo s, nato pa je umrl dve leti kasneje. Leta 1987, ko je Todor Živkov je še odločilo državo,
Vanga napovedal velike spremembe za narod, da pridejo. Rekla je, da bo kmalu imela Bolgarija še voditelja, vidno znanstvenik, ki ne bi bil zagovornik doktrine Leninove.

 Leta 1992 je bolgarski filozof Zhelyu Zhelev prišel na oblast v državi. Socialistični režim v Bolgariji propadel, in država nadaljevala z razvojem po standardih EU in Nata. Vanga je napovedovanje glavne politične dogodke, ki se zgodijo po vsem svetu.
Je napovedal vdora sovjetskih čet na Češkoslovaškem, umora ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja, indijski Premiera Indira in Rajiv Gandhi, propad diktature Anastasio Somoza je v Nikaragvi in ​​številnih drugih zgodovinskih dogodkov.

 Danes mnogi Rusi se sprašujem, če Vanga prerokba o Rusiji se bodo uresničile nekaj dan ali ne. Leta 1979, med svojim srečanjem s pisatelj Valentin Sidorov, Vanga je dejal: "Vse bo odjuge, kot da bi led, le ena ostala nedotaknjena - slava Vladimirjeva, slava Rusiji. Preveč je bilo prineseno v žrtev.

Nihče ne more ustaviti Rusijo. Vsi bodo odstranili z njo na poti in ne samo, se hranijo, ampak tudi postane gospodar sveta. "

 Pred svojo smrtjo leta 1996, Vanga napovedal slavno prihodnost Rusije znova. Po mnenju bolgarske jasnovidca, bo Rusija le svetovna velesila.

Strokovnjaki so izračunali, da je 68 odstotkov njene prerokbe uresničile. Mi lahko samo počakati in videti, če njene druge prerokbe postane resnična ali ne.

Hvala za vzeli čas, da preberete ta članek. Če ste našli te informacije v pomoč, ga delite s prijatelji in družino. Vaša pomoč pri naših prizadevanjih za delitev brezplačne informacije bi bilo veliko uvaževati (preko viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment