Tuesday, April 12, 2016

σύμφωνα Baba Yanga, 2016 θα είναι η χρονιά που «Μουσουλμάνοι θα εισβάλουν στην Ευρώπη».

Θάφτηκε σε ένα νεκροταφείο του Αγίου Petca Βουλγαρική Εκκλησία στην Rupite περιοχή. ενδιαφέρον Vangelia Pandeva Dimitrova στην πολιτική δεν ήταν τυχαίες.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Γεννήθηκε στο έδαφος της σύγχρονης Μακεδονίας - τη γη που ήταν ένα μήλο της έριδος για χρόνια μεταξύ της Τουρκίας, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. γενέθλιας γης της έμπειρους δύο Παγκοσμίων Πολέμων στον οποίο οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι αγωνίζονται σε διαφορετικά στρατόπεδα.

 Ήταν πάντα αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγάλους οραματιστές του εικοστού αιώνα, εξαιτίας της ακρίβειας με την οποία αναμένεται πριν πολλά από τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Ήταν γνωστή στην περιοχή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων».
Vanga βουλγαρική Βουλγαρία Κόσμος

Vanga άρχισε να κάνει προβλέψεις όταν ήταν 16. Έχει βοήθησε τον πατέρα της να βρει ένα πρόβατο κλαπεί από το κοπάδι. Παρείχε λεπτομερή περιγραφή ενός ναυπηγείου, όπου το ζώο είχε κρυμμένο από τους κλέφτες. δυνάμεις της πρόβλεψης πήρε σάρκα και οστά μετά γύρισε 30.

Πολλοί ένας πολιτικός επισκέφθηκε Vanga. Αδόλφος Χίτλερ ζήτησε την πρώτη ημέρα της. Έφυγε από το σπίτι της φαίνεται μάλλον αναστατωμένος.

Vanga πέθανε το 1996 και προέβλεψε πολλές από τις μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις, όπως το τσουνάμι του 2004 ή την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Και τώρα, μια τελευταία οιωνός φαίνεται να αρχίζουν να πληρούνται:
 σύμφωνα Baba Yanga, 2016 θα είναι η χρονιά που «Μουσουλμάνοι θα εισβάλουν στην Ευρώπη».

 Yanga Baba προφήτευσε ότι το 2018 η Κίνα θα είναι η πρώτη "υπερδύναμη" στον κόσμο, παίρνοντας το προβάδισμα από το ήδη φορεθεί Η.Π.Α., καθώς και,

 πρόσθεσε, την ίδια χρονιά ένα διαστημικό όχημα θα ανακαλύψει "μια νέα μορφή ενέργειας" στον πλανήτη Αφροδίτη.

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας, ο μεγάλος μάντης είπε ακόμη ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να επιδεινωθεί για το Δίπλωμα, και ότι η «αφρικανική αμερικανική« πρόεδρος θα είναι "το τελευταίο" ενεργεί πρόεδρος της βόρειας χώρας. "African American" πρόεδρος θα είναι η τελευταία ενεργεί πρόεδρος των Η.Π.Α.



"Vangelia Pandeva Dimitrova προέβλεψε επίσης τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους,

όταν το 1989, είπε: «Φρίκη, φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά την επίθεση από τα πουλιά χάλυβα. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε ένα θάμνο, και αθώο αίμα θα αναβλύζει ». (1989) Συνέβη όπως είχε προβλεφθεί. Τα World Trade Πύργους Center στη Νέα Υόρκη κατέρρευσε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Οι WTC πύργοι είχαν βαπτιστεί "Twins" ή οι τρομοκράτες οδήγησαν επιβατικά αεροπλάνα "Brothers". - "Τα πουλιά χάλυβα" - στις πύργους. "Ο Μπους» προφανώς σχετίζεται με το επώνυμο του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ.


Έχει προβλεφθεί επίσης το καταστροφικό τσουνάμι του 2004 που έπληξε τις ακτές της Ταϊλάνδης, "Ένα μεγάλο κύμα θα καλύψει ένα μεγάλο ακτή με τους ανθρώπους και χωριά, όπου τα πάντα εξαφανίζεται κάτω από το νερό."
αποτέλεσμα εικόνα για κατεστραμμένη γη
 Είπε, επίσης, ότι το 2023 τροχιά της Γης θα αλλάξει, η οποία θα "λιώσει τους πόλους» και έβαλαν φωτιά στο "Μέση Ανατολή"

Η ηλικιωμένη γυναίκα είπε: "Μεγάλη ισλαμικό πόλεμο» θα ξεκινήσει στη Συρία με αποκορύφωμα τον πλήρη έλεγχο της Ρώμης, το 2043.

 Ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχουν θα δημιουργήσει μια οριστική Χαλιφάτο και ότι η Ευρώπη "θα πάψει να υπάρχει", για να γίνει μια ήπειρος "σχεδόν άδειο» και «εγκαταλελειμμένες εκτάσεις στερείται οποιασδήποτε μορφής ζωής. "



 Ένα από τα πιο συγκλονιστική πρόβλεψη έγινε το 1980. Η τυφλή γριά είπε: ". Στο γύρισμα του αιώνα, τον Αύγουστο του 1999 ή του 2000, Κουρσκ θα καλυφθεί με νερό, και όλος ο κόσμος θα πρέπει να κλαίει πάνω από αυτό" η πρόβλεψη δεν έχει κανένα νόημα τότε.

Είκοσι χρόνια μετά, έκανε μια τρομακτική αίσθηση. Ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο χάθηκαν σε ατύχημα τον Αύγουστο του 2000. Το τμήμα ονομάστηκε μετά από την πόλη του Κουρσκ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει καλυφθεί με νερό.


Μεταξύ των πολλών προβλέψεις, υπάρχουν κάποια αρκετά εξωτικό, όπως η εξασφάλιση ότι οι εξωγήινοι θα βοηθήσει τον άνθρωπο να ζει κάτω από το νερό στο 2130,

ή μια πιθανή πόλεμο στον Άρη στο 3005.

Τέλος, ίσως το πιο φανταστικό ακόμα πιο αποκαλυπτική:

Vanga διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν επιζώντες στη Γη, περίπου το 3797.

Εδώ αφήνουμε μια λίστα με τις προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια:

 Και τι νομίζετε;

Vanga εγκαταστάθηκαν στο Πέτριτς Βουλγαρίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, όπου προέβλεψε την έναρξη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η φήμη της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλη τη Βουλγαρία, και μια μέρα επισκέφτηκε ο βασιλιάς Μπορίς ΙΙΙ. Vanga προειδοποίησε ο βασιλιάς κατά τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στον πόλεμο. Βούλγαροι πολιτικοί δεν ακούν: η χώρα προσχώρησε ο Χίτλερ και στη συνέχεια βρέθηκε μεταξύ των ηττημένων. Ήταν μόνο η μεταπολεμική αιγίδα της ΕΣΣΔ που έσωσαν τη Βουλγαρία από το εδαφικό διαμελισμό. Οι Βούλγαροι πολιτικοί, ο οποίος επισκέφθηκε Vanga, εξαπλωθεί η είδηση ​​για την προφήτισσα προς τους ομολόγους τους από άλλες χώρες. Ως αποτέλεσμα, Vanga έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Ο κατάλογος των εκδηλώσεων, την οποία προέβλεψε με τόση ακρίβεια, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
 Ο βασιλιάς Μπορίς ΙΙΙ την επισκέφτηκε και πάλι το 1942 και το 1943. Η τυφλή γυναίκα (ήταν στα τριάντα της τότε) είπε στον βασιλιά ότι θα πεθάνει στις 28, Αυγ του 1943.
 Τον Φεβρουάριο του 1943, είπε ο βασιλιάς, που θα μπορούσε να δει μια κόκκινη σημαία πάνω από το παλάτι του. προβλέψεις της ήρθε αλήθεια. Ο βασιλιάς Μπορίς ΙΙΙ πέθανε στις 28 Αυγούστου και η κόκκινη σημαία υψώθηκε πάνω από Σόφια, το φθινόπωρο του 1944.
 Η Βουλγαρία έγινε μια σοσιαλιστική χώρα. Στη σοσιαλιστική Βουλγαρία, όπου Vanga πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται διορατικοί και μυστικιστές ως επί το πλείστον αρνητικά. Κομμουνιστές πίστευαν ότι Vanga εξαπλωνόταν δεισιδαιμονίες, αποσπούν την προσοχή τους ανθρώπους από την οικοδόμηση του σοσιαλισμού.
 Το φθινόπωρο του 1952, η προφήτισσα βρήκε τον εαυτό της στο μεγάλο πρόβλημα, όταν είπε ότι Ιωσήφ Στάλιν θα πάει στον κάτω κόσμο. Vanga φυλακίστηκε ως αποτέλεσμα της εν λόγω πρόβλεψη, αν και όχι για πολύ. Η προφητεία έγινε πραγματικότητα - η Σοβιετική αρχιστράτηγος πέθανε πράγματι. το θάνατο του Στάλιν δεν είχε σώσει την προφήτισσα από πολιτικές διώξεις, όμως.
Το γεγονός ότι Vanga ήταν ντόπιος της Μακεδονίας (Γιουγκοσλαβία) ήταν στοιχειώνει το μυαλό των βουλγαρικών ειδικών υπηρεσιών. Η Βουλγαρία έχει πολύ τεταμένες σχέσεις με τη Γιουγκοσλαβία Γιόσιπ Μπροζ Τίτο, ο οποίος έδωσε βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες έναν λόγο να πιστεύουμε ότι η προφήτισσα ήταν πράκτορας του δυτικού γείτονα.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, οι βουλγαρικές ειδικές υπηρεσίες συνέχισε να συλλέγει συμβιβασμούς υλικά κατά Vanga. Έψαξαν το σπίτι της μια φορά και βρέθηκαν 90.000 λέβα, η οποία ήταν ένα τεράστιο ποσό χρημάτων για μια σοσιαλιστική χώρα.

 Vanga δεν φυλακίστηκε, αλλά ήταν που περιγράφονται στις εκθέσεις ως μια υπανάπτυκτη και θρασύς γυναίκα. Υπήρχαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της χώρας, ο οποίος υπερασπίστηκε Vanga. Πολλοί στη Βουλγαρία ακόμα θυμούνται την ιστορία, όταν ένας υπάλληλος έχασε χαρτοφύλακά του με σημαντικά έγγραφα. Η αστυνομία και οι ειδικές υπηρεσίες δεν μπορούσε να βρει την υπόθεση, έτσι έπρεπε να ζητήσει βοήθεια Vanga του. Η υπόθεση βρέθηκε, και η προφήτισσα τιμήθηκε με ένα γράμμα της ευγνωμοσύνης. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι οι αρχές της σοσιαλιστικής Βουλγαρίας αντιμετωπίζονται Vanga διαφορετικά.

 Από τη μία πλευρά, η κομμουνιστική ιδεολογία γίνει οι αρχές αγωνίζονται ενάντια στην «μάγισσα». Από την άλλη πλευρά, η τοπική ελίτ συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσαν να κάνουν κέρδος σε Vanga. Ειδικές υπηρεσίες πήρε τους επισκέπτες της υπό έλεγχο και άρχισε να συλλέγει 10 λέβα από τη βουλγαρική και $ 50 - από τους ξένους επισκέπτες. Οι οικονομολόγοι υπολόγισαν ότι Vanga έφερε 9 εκατομμύρια λέβα για το βουλγαρικό δημόσιο ταμείο. Το 1967, Vanga εργάστηκε για μια ανύπαρκτη θέση ως "επίσημο κράτος.« Η ζωή της πήρε μια τέτοια στροφή λόγω των προσπαθειών που λαμβάνονται από την κόρη του τότε ηγέτη της Βουλγαρίας Τόντορ Ζίβκοφ, Λιουντμίλα Zhivkova. Lyudmila ενδιαφέρθηκε για εσωτερικές διδασκαλίες και επισκέφθηκε το προφήτισσα πολλές φορές.

Lyudmila ήταν πολύ δημοφιλής στη χώρα. Ανέπτυξε μια πολύ θερμή φιλία με Vanga τον εαυτό της. Στις αρχές του 1979 Vanga είπε ότι Lyudmila Zhivkova θα πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ειδικές υπηρεσίες προσπάθησαν να εμποδίσουν την τραγωδία, αλλά δεν βοήθησε. Zhivkova επέζησε του ατυχήματος αυτοκινήτων, αλλά στη συνέχεια πέθανε δύο χρόνια αργότερα. Το 1987, όταν Τόντορ Ζίβκοφ κυβερνά ακόμα τη χώρα,
Vanga προέβλεψε σημαντικές αλλαγές για το έθνος να έρθει. Είπε ότι η Βουλγαρία θα έχουν σύντομα ένα άλλο ηγέτη, έναν εξέχοντα επιστήμονα, ο οποίος δεν θα ήταν υπέρμαχος της θεωρίας του Λένιν.

 Το 1992, η βουλγαρική φιλόσοφος Zhelyu Ζέλεφ ήρθε στην εξουσία στη χώρα. Το σοσιαλιστικό καθεστώς στη Βουλγαρία κατέρρευσε, και η χώρα συνέχισε την ανάπτυξή της μετά από τα πρότυπα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Vanga ήταν πρόβλεψη σημαντικά πολιτικά γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.
Έχει προβλέψει η εισβολή των σοβιετικών στρατευμάτων στην Τσεχοσλοβακία, οι δολοφονίες του Προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy, ινδική πρωθυπουργοί Indira και Ρατζίβ Γκάντι, η κατάρρευση της δικτατορίας Αναστάσιο Σομόζα στη Νικαράγουα και πολλά άλλα ιστορικά γεγονότα.

 Σήμερα, πολλοί Ρώσοι Αναρωτιέμαι αν προφητεία Vanga του για τη Ρωσία πρόκειται να γίνει πραγματικότητα κάποια μέρα ή όχι. Το 1979, κατά τη συνάντησή της με τον συγγραφέα Βαλεντίν Sidorov, Vanga είπε: "Όλα θα αποψυχθεί, σαν πάγος, μόνο μία παραμείνουν άθικτες - δόξα του Βλαντιμίρ, τη δόξα της Ρωσίας. Πάρα πολύ αυτό ασκείται στο θύμα.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Όλοι θα πρέπει να αφαιρεθεί από της από τον τρόπο και όχι μόνο θα διατηρηθεί, αλλά και γίνεται ο άρχοντας του κόσμου. "

 Πριν από το θάνατό της το 1996, Vanga προέβλεψε λαμπρό μέλλον για τη Ρωσία και πάλι. Σύμφωνα με το βουλγαρικό μάντης, η Ρωσία θα είναι η μόνη υπερδύναμη του κόσμου.

Ειδικοί υπολογίζεται ότι το 68 τοις εκατό των προφητειών της είχε γίνει πραγματικότητα. Μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε αν άλλες προφητείες της να γίνει πραγματικά ή όχι.

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Αν βρεθεί χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες, παρακαλούμε να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η υποστήριξή σας στην προσπάθειά μας για την ανταλλαγή δωρεάν πληροφορίες θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη (μέσω viralalternativenews.com).
Tháftike se éna nekrotafeío tou Agíou Petca Voulgarikí Ekklisía stin Rupite periochí. endiaféron Vangelia Pandeva Dimitrova stin politikí den ítan tychaíes.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Genníthike sto édafos tis sýnchronis Makedonías - ti gi pou ítan éna mílo tis éridos gia chrónia metaxý tis Tourkías, tin Elláda, ti Voulgaría kai ti Servía. genéthlias gis tis émpeirous dýo Pankosmíon Polémon ston opoío oi Voúlgaroi kai oi Sérvoi agonízontai se diaforetiká stratópeda.

 Ítan pánta anagnoristeí os énas apó tous megálous oramatistés tou eikostoú aióna, exaitías tis akríveias me tin opoía anaménetai prin pollá apó ta megála pankósmia gegonóta. Ítan gností stin periochí os «Nostrádamos ton Valkaníon».
Vanga voulgarikí Voulgaría Kósmos

Vanga árchise na kánei provlépseis ótan ítan 16. Échei voíthise ton patéra tis na vrei éna próvato klapeí apó to kopádi. Pareíche leptomerí perigrafí enós nafpigeíou, ópou to zóo eíche krymméno apó tous kléftes. dynámeis tis próvlepsis píre sárka kai ostá metá gýrise 30.

Polloí énas politikós episkéfthike Vanga. Adólfos Chítler zítise tin próti iméra tis. Éfyge apó to spíti tis faínetai mállon anastatoménos.

Vanga péthane to 1996 kai proévlepse pollés apó tis megáles pankósmies kríseis, ópos to tsounámi tou 2004 í tin epíthesi stous Dídymous Pýrgous. Kai tóra, mia teleftaía oionós faínetai na archízoun na pliroúntai:
 sýmfona Baba Yanga, 2016 tha eínai i chroniá pou «Mousoulmánoi tha eisváloun stin Evrópi».

 Yanga Baba profítefse óti to 2018 i Kína tha eínai i próti "yperdýnami" ston kósmo, paírnontas to provádisma apó to ídi foretheí I.P.A., kathós kai,

 prósthese, tin ídia chroniá éna diastimikó óchima tha anakalýpsei "mia néa morfí enérgeias" ston planíti Afrodíti.

Allá aftó den eínai to télos tis istorías, o megálos mántis eípe akómi óti ta prágmata tha archísoun na epideinotheí gia to Díploma, kai óti i «afrikanikí amerikanikí« próedros tha eínai "to teleftaío" energeí próedros tis vóreias chóras. "African American" próedros tha eínai i teleftaía energeí próedros ton I.P.A.



"Vangelia Pandeva Dimitrova proévlepse epísis tis epithéseis stous Dídymous Pýrgous,

ótan to 1989, eípe: «Fríki, fríki! Oi Amerikanoí adelfoí tha pésoun metá tin epíthesi apó ta pouliá chályva. Oi lýkoi tha ourliázoun se éna thámno, kai athóo aíma tha anavlýzei ». (1989) Synévi ópos eíche provleftheí. Ta World Trade Pýrgous Center sti Néa Yórki katérrefse metá tis tromokratikés epithéseis tis 11is Septemvríou 2001. Oi WTC pýrgoi eíchan vaptisteí "Twins" í oi tromokrátes odígisan epivatiká aeroplána "Brothers". - "Ta pouliá chályva" - stis pýrgous. "O Bous» profanós schetízetai me to epónymo tou simerinoú proédrou ton IPA.


Échei provleftheí epísis to katastrofikó tsounámi tou 2004 pou éplixe tis aktés tis Taïlándis, "Éna megálo kýma tha kalýpsei éna megálo aktí me tous anthrópous kai choriá, ópou ta pánta exafanízetai káto apó to neró."
apotélesma eikóna gia katestramméni gi
 Eípe, epísis, óti to 2023 trochiá tis Gis tha alláxei, i opoía tha "liósei tous pólous» kai évalan fotiá sto "Mési Anatolí"

I ilikioméni gynaíka eípe: "Megáli islamikó pólemo» tha xekinísei sti Syría me apokorýfoma ton plíri élencho tis Rómis, to 2043.

 Anéfere, epísis, óti ypárchoun tha dimiourgísei mia oristikí Chalifáto kai óti i Evrópi "tha pápsei na ypárchei", gia na gínei mia ípeiros "schedón ádeio» kai «enkataleleimménes ektáseis stereítai opoiasdípote morfís zoís. "



 Éna apó ta pio synklonistikí próvlepsi égine to 1980. I tyflí griá eípe: ". Sto gýrisma tou aióna, ton Ávgousto tou 1999 í tou 2000, Koursk tha kalyftheí me neró, kai ólos o kósmos tha prépei na klaíei páno apó aftó" i próvlepsi den échei kanéna nóima tóte.

Eíkosi chrónia metá, ékane mia tromaktikí aísthisi. Éna rosikó pyrinikó ypovrýchio cháthikan se atýchima ton Ávgousto tou 2000. To tmíma onomástike metá apó tin póli tou Koursk, i opoía se kamía períptosi den tha boroúse na échei kalyftheí me neró.


Metaxý ton pollón provlépseis, ypárchoun kápoia arketá exotikó, ópos i exasfálisi óti oi exogíinoi tha voithísei ton ánthropo na zei káto apó to neró sto 2130,

í mia pithaní pólemo ston Ári sto 3005.

Télos, ísos to pio fantastikó akóma pio apokalyptikí:

Vanga diavevaíose óti den tha ypárxoun epizóntes sti Gi, perípou to 3797.

Edó afínoume mia lísta me tis provlépseis gia ta epómena chrónia:

 Kai ti nomízete?

Vanga enkatastáthikan sto Pétrits Voulgarías katá ti diárkeia tis dekaetías tou 1930, ópou proévlepse tin énarxi tou V 'Pankosmíou Polémou. I fími tis exaplóthike polý grígora se óli ti Voulgaría, kai mia méra episkéftike o vasiliás Borís III. Vanga proeidopoíise o vasiliás katá ti symmetochí tis Voulgarías ston pólemo. Voúlgaroi politikoí den akoún: i chóra proschórise o Chítler kai sti synécheia vréthike metaxý ton ittiménon. Ítan móno i metapolemikí aigída tis ESSD pou ésosan ti Voulgaría apó to edafikó diamelismó. Oi Voúlgaroi politikoí, o opoíos episkéfthike Vanga, exaplotheí i eídisi ​​gia tin profítissa pros tous omológous tous apó álles chóres. Os apotélesma, Vanga égine gností se ólo ton kósmo.

O katálogos ton ekdilóseon, tin opoía proévlepse me tósi akríveia, eínai pragmatiká entyposiakó.
 O vasiliás Borís III tin episkéftike kai páli to 1942 kai to 1943. I tyflí gynaíka (ítan sta triánta tis tóte) eípe ston vasiliá óti tha pethánei stis 28, Avg tou 1943.
 Ton Fevrouário tou 1943, eípe o vasiliás, pou tha boroúse na dei mia kókkini simaía páno apó to paláti tou. provlépseis tis írthe alítheia. O vasiliás Borís III péthane stis 28 Avgoústou kai i kókkini simaía ypsóthike páno apó Sófia, to fthinóporo tou 1944.
 I Voulgaría égine mia sosialistikí chóra. Sti sosialistikí Voulgaría, ópou Vanga pérase to megalýtero méros tis zoís tis, oi ánthropoi antimetopízontai dioratikoí kai mystikistés os epí to pleíston arnitiká. Kommounistés pístevan óti Vanga exaplonótan deisidaimoníes, apospoún tin prosochí tous anthrópous apó tin oikodómisi tou sosialismoú.
 To fthinóporo tou 1952, i profítissa vríke ton eaftó tis sto megálo próvlima, ótan eípe óti Iosíf Stálin tha páei ston káto kósmo. Vanga fylakístike os apotélesma tis en lógo próvlepsi, an kai óchi gia polý. I profiteía égine pragmatikótita - i Sovietikí archistrátigos péthane prágmati. to thánato tou Stálin den eíche sósei tin profítissa apó politikés dióxeis, ómos.
To gegonós óti Vanga ítan ntópios tis Makedonías (Giounkoslavía) ítan stoicheiónei to myaló ton voulgarikón eidikón ypiresión. I Voulgaría échei polý tetaménes schéseis me ti Giounkoslavía Giósip Broz Títo, o opoíos édose voulgarikés mystikés ypiresíes énan lógo na pistévoume óti i profítissa ítan práktoras tou dytikoú geítona.

Katá ti diárkeia tis dekaetías tou 1970, oi voulgarikés eidikés ypiresíes synéchise na syllégei symvivasmoús yliká katá Vanga. Épsaxan to spíti tis mia forá kai vréthikan 90.000 léva, i opoía ítan éna terástio posó chrimáton gia mia sosialistikí chóra.

 Vanga den fylakístike, allá ítan pou perigráfontai stis ekthéseis os mia ypanáptykti kai thrasýs gynaíka. Ypírchan ypsilóvathmoi axiomatoúchoi tis chóras, o opoíos yperaspístike Vanga. Polloí sti Voulgaría akóma thymoúntai tin istoría, ótan énas ypállilos échase chartofýlaká tou me simantiká éngrafa. I astynomía kai oi eidikés ypiresíes den boroúse na vrei tin ypóthesi, étsi éprepe na zitísei voítheia Vanga tou. I ypóthesi vréthike, kai i profítissa timíthike me éna grámma tis evgnomosýnis. Se genikés grammés, boroúme na poúme óti oi archés tis sosialistikís Voulgarías antimetopízontai Vanga diaforetiká.

 Apó ti mía plevrá, i kommounistikí ideología gínei oi archés agonízontai enántia stin «mágissa». Apó tin álli plevrá, i topikí elít syneiditopoíise óti tha boroúsan na kánoun kérdos se Vanga. Eidikés ypiresíes píre tous episképtes tis ypó élencho kai árchise na syllégei 10 léva apó ti voulgarikí kai $ 50 - apó tous xénous episképtes. Oi oikonomológoi ypológisan óti Vanga éfere 9 ekatommýria léva gia to voulgarikó dimósio tameío. To 1967, Vanga ergástike gia mia anýparkti thési os "epísimo krátos.« I zoí tis píre mia tétoia strofí lógo ton prospatheión pou lamvánontai apó tin kóri tou tóte igéti tis Voulgarías Tóntor Zívkof, Liountmíla Zhivkova. Lyudmila endiaférthike gia esoterikés didaskalíes kai episkéfthike to profítissa pollés forés.

Lyudmila ítan polý dimofilís sti chóra. Anéptyxe mia polý thermí filía me Vanga ton eaftó tis. Stis archés tou 1979 Vanga eípe óti Lyudmila Zhivkova tha pethánei se aftokinitistikó dystýchima. Eidikés ypiresíes prospáthisan na empodísoun tin tragodía, allá den voíthise. Zhivkova epézise tou atychímatos aftokiníton, allá sti synécheia péthane dýo chrónia argótera. To 1987, ótan Tóntor Zívkof kyverná akóma ti chóra,
Vanga proévlepse simantikés allagés gia to éthnos na érthei. Eípe óti i Voulgaría tha échoun sýntoma éna állo igéti, énan exéchonta epistímona, o opoíos den tha ítan ypérmachos tis theorías tou Lénin.

 To 1992, i voulgarikí filósofos Zhelyu Zélef írthe stin exousía sti chóra. To sosialistikó kathestós sti Voulgaría katérrefse, kai i chóra synéchise tin anáptyxí tis metá apó ta prótypa tis EE kai tou NATO. Vanga ítan próvlepsi simantiká politiká gegonóta pou symvaínoun se ólo ton kósmo.
Échei provlépsei i eisvolí ton sovietikón stratevmáton stin Tsechoslovakía, oi dolofoníes tou Proédrou ton IPA John F. Kennedy, indikí prothypourgoí Indira kai Ratzív Nkánti, i katárrefsi tis diktatorías Anastásio Somóza sti Nikarágoua kai pollá álla istoriká gegonóta.

 Símera, polloí Rósoi Anarotiémai an profiteía Vanga tou gia ti Rosía prókeitai na gínei pragmatikótita kápoia méra í óchi. To 1979, katá ti synántisí tis me ton syngraféa Valentín Sidorov, Vanga eípe: "Óla tha apopsychtheí, san págos, móno mía parameínoun áthiktes - dóxa tou Vlantimír, ti dóxa tis Rosías. Pára polý aftó askeítai sto thýma.

Kaneís den boreí na stamatísei ti Rosía. Óloi tha prépei na afairetheí apó tis apó ton trópo kai óchi móno tha diatiritheí, allá kai gínetai o árchontas tou kósmou. "

 Prin apó to thánató tis to 1996, Vanga proévlepse lampró méllon gia ti Rosía kai páli. Sýmfona me to voulgarikó mántis, i Rosía tha eínai i móni yperdýnami tou kósmou.

Eidikoí ypologízetai óti to 68 tois ekató ton profiteión tis eíche gínei pragmatikótita. Boroúme móno na periménoume kai na doúme an álles profiteíes tis na gínei pragmatiká í óchi.

Efcharistó gia to chróno pou afierósate gia na diavásete aftó to árthro. An vretheí chrísimes aftés oi pliroforíes, parakaloúme na to moirasteíte me tous fílous kai tin oikogéneiá sas. I ypostírixí sas stin 

No comments:

Post a Comment