Tuesday, April 12, 2016

Podle Baba Yanga 2016 bude rokem, že "muslimové budou napadnout Evropu".

Ona byla pohřbena na hřbitově v Saint bulharské církve Petca v regionu Rupite. Zájem Vangelia Pandeva Dimitrova v politice nebyl náhodný.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Narodila se na území současné Makedonie - zemi, která byla jablko sváru dlouhá léta mezi Tureckem, Řeckem, Bulharskem a Srbskem. Její rodný kraj Zazil OBE světové války, ve kterém Bulhaři a Srbové bojovali v různých táborech.

 Ona byla vždy považována za jednu z největších vizionářů dvacátého století kvůli přesnosti, s Nimz předpokládaným v předstihu mnoho z Velkých svetových události. Ona byla známa v tomto regionu jako "Nostradamus Balkanu".
Vanga Bulgarian Bulgaria World

Vanga začal dělat předpovědi, když jí bylo 16 Pomohla její otec NAJIT Ovčí Ukradený for STADA. Ona za předpokladu, podrobný popis dvoře, kde bylo Zvíře per skryt zloději. Její schopnosti předvídat nabyl tvar poté, co se obrátila 30th

Mnoho Statnik navštívil Vanga. Adolf Hitler volal na její each to. Opustil svůj dům při pohledu poněkud rozrušený.

Vanga zemřel v roce 1996a předpovídal mnoho z hlavních globálních Soku, jako tsunami z roku 2004 nebo útoku na Twin Towers. A Ted se Zdá, že poslední znamení, aby začala být splněny:
 Podle Baba Yanga 2016 bude Rokem, že "muslimové budou napadnout Evropu".

 Yanga Baba prorokoval, že v roce 2018 bude Čína per první "super moc" ve světě, přičemž vedení z již opotřebovaný US plus,

 dodala, v roce témže bude VesmÍrnÁ sonda odhalit "novou formulated energy" v Planete Venusi.

Ale to není konec příběhu, velký Vestec dokonce řekl, že se věci začnou zhoršovat per US, a že "African American" prezident bude "poslední" úřadující předseda severní země. "African American" prezident by byl poslední působící prezident USA



"Vangelia Pandeva Dimitrova také předpověděl útoky na Twin Towers,

když v roce 1989 rekla: "Hrůza, Hrůza Američtí Bratři klesnou poté, co byl napaden ocelovými ptáky Vlci budou VYT v Křoví, a nevinná krev bude tryskající!.." (1989) se stalo, jak se očekávalo. World Trade Center Towers v New Yorku se po zhroutila teroristických útocích z 11. září 2001. Věží WTC byl nazván "dvojčata" nebo teroristé jeli dopravních letadel "Bratři." - "Ocelové ptáky" - do věží. "The Bush" samozřejmě týka Příjmení současného americkém prezidentovi.


Ona také očekával ničivé tsunami v roce 2004 která zasáhla Thajské pobřeží ", coz each velká vlna se bude týkat velkého pobřeží s lidmi a na vesnicích, kde všechno mizi pod vodou."
Výsledkem obraz per zničené zemi
 Rekla také, že v roce 2023 oběžná dráha Země se by změnila, coz by "tát poly" a zapálil v "středního východu"

Stará žena rekla: "Great islámská válka" by začala v Sýrii vyvrcholil úplnou kontrolu nad Římem, v 2043rd

 Rovněž uvedla, že by být stanovena definitivní Khalifate a že Evropu "by přestala existovat" aby se stal continent "Temer prázdné" a "Pustiny postrádající jakoukoli formulated života."



 Jedním z nejvíce šokující předpovědi byl vyroben v roce 1980. Slepá stará žena rekla ". Na přelomu století, v srpnu roku 1999 nebo 2000 Kursk bude pokryt vodou a celý svět bude Pláč nad ním" predikce nedávalo žádný smysl tehdy.

O dvacet let později, to dělalo hrůzný smysl. Ruská jaderná ponorka zahynula při nehodě v roku 2000. srpnu dílčího byl podle pojmenoval města Kursk, která v případě žádném by mohlo být pokryto vodou.


Mezi mnoha předpovědím, tam na Některé docela exotické, jako per například zajištění, že budou cizinci pomáhat člověku žít pod vodou v 2130,

nebo případného válka na Marsu v 3005th

A Konečně, snad nejfantastičtější dosud nejvíce apokalyptické:

Vanga jisti, že tam bude na Zemi nikdo nepřežil, circa 3797th

Zde opustíme seznam předpovědí v nadcházejících letech:

 A co si Myslíte vy?

Vanga se usadil v bulharském Petrich během 1930 kde předpověděl začátek druhé světové války. Její věhlas Siril velmi rychle po CELEM Bulharsku a each the ona byla navštívena král Boris III. Vanga varoval krále proti účasti Bulharska ve válce. Bulharští politici Neposlouchal: země připojila Hitlerovi a pak se mezi ocitla poražené. Teprve po válce patronage SSSR, který zachránil Bulharsko z územního roztrhání. Bulharští politici, kteří navštívili Vanga, Sirit zprávy o prorokyně s jejich protějšky z jiných zemí. V důsledku toho, Vanga se stal Znamy na CELEM světě.

Seznam události, které jí předpovídal tak Presne depending opravdu impozantní.
 Král Boris III ji znovu navštívil v roce 1942 a 1943. Slepá žena (jí bylo třicet tehdy) oznámili králi, že zemře dne 28. srpna 1943rd
 V únoru 1943 rekla králi, že mohla videt červenou vlajku nad jeho paláce. Její předpovědi se naplnily. Král Boris III zemřel 28. srpna, a Rudá vlajka byla zvýšena nad Sofii na podzim roku 1944th
 Bulharsko Staly socialistická země. V socialistickém Bulharsku, kde Vanga strávila většinu svého života, lidé zachází jasnovidci a mystiky většinou negativně. Komunisté Veri, že se Vanga Siri pověry, rozptylující lidi od budování socialismu.
 Na podzim roku 1952 prorokyně ocitla v průšvihu, když rekla, že Josef Stalin by jít do podsvětí. Vanga byl uvězněn v důsledku této předpovědi, i ne na když dlouho. Proroctví se naplnila - Sovetsky generalissimus zemřel opravdu. Stalinova smrt nezachránila prorokyni z politického pronásledování, ačkoli.
Skutečnost, že byl Vanga Rodak for Makedonie (Jugoslávie) byl Straseni mysl bulharských speciální služby. Bulharsko bylo s velmi napjaté vztahy s Josip Broz Titovy Jugoslávie, který dal bulharský Tajná služba důvod se domnívat, že byl prorokyně agent západního souseda.

V roce 1970 bulharské speciální služby i Nadale sbírat kompromitující materiály proti Vanga. poté, co hledal ji domů a Nasel 90,000 Levs, coz bylo obrovské množství peněz za socialistickou zemi.

 Vanga nebyl uvězněn, ale ona byla popsána ve zprávách jako zaostalé a drzým ženy. Tam byly vysoce postavených činitelů v zemi, kteří bránili Vanga. Mnozí v Bulharsku stále pamatovat příběh, když urednik ztratil svůj Kufrik s důležitými dokumenty. Policie a speciální služby nemohl NAJIT případ, Także museli požádat o pomoc Vanga. Případ byl nalezen, a prorokyně získal s dopisem vděčnosti. Obecně lze RICI, že orgány socialistického Bulharska zacházeno odlišně Vanga.

 Na straně jedné, Komunistická ideology vyrobené úřady bojují proti "čarodějnici." Na druhou stranu, místní elity si uvědomil, že by Mohly vytvářet zisk na Vanga. Speciální služby vzal její návštěvníky pod kontrolou a začal sbírat 10 Levs for bulharských contain 50 $ - od zahraničních návštěvníků. Ekonomové spočítali, že Vanga přinesl 9 milionu Levs bulharské státní pokladny. V roce 1967 byl Vanga zaměstnán na neexistující pozici jako "státní urednik." Její život vzal Takový obrat vzhledem k úsilí vyvíjené dcerou tehdejšího Bulharský lídr Todor Živkov, Lyudmila Zhivkova. Ludmila se o zajímal esoterických nauk a navštívil prorokyně mnohokrát.

Lyudmila Tesi velké popularité v zemi. Ona vyvinula velmi vřelé přátelství s Vanga sama. Na začátku roku 1979 Vanga řekl že, Lyudmila Zhivkova zemře při autonehodě. Speciální služby snažili zabránit tragédii, ale nepomohlo to. Zhivkova přežil autonehodu, ale pak zemřel o dva roky později. V roce 1987 kdy Todor Zhivkov ještě vládnout zemi,
Vanga předpovídá zásadní změny per národ přijít. Rekla, že Bulharsko bude mít další brzy vudce, prominentní vědce, který by nebyl zastáncem doktríny Leninova.

 V roce 1992 bulharský filosof želju Zelev se dostal k moci v zemi. Socialistického režimu v Bulharsku zhroutil a země ve pokračovala SVEM vývoji těchto norem EU a NATO. Vanga byla předpovídá hlavní politické Deni na CELEM světě.
Ona předpověděl invazi sovětských vojsk v Československu, atentáty na americký prezident John F. Kennedy, indické premiéři Indira a Rajiv Gandhi, Kolaps Anastasio Somoza diktatury v Nikaragui a mnoho ďalších historických události.

 V současné Dobe mnoho Rusu, jestli Vanga proroctví o Rusku se má stát skutečnosti nejaky to, nebo ne. V roce 1979 během svého setkání se spisovatelem Valentin Sidorov, Vanga řekl: "Všechno bude tát, jako kdyby led, jediný zůstanou nedotčeny - Vladimírova sláva, sláva Ruska príliš mnoho per přinesl OBET..

Nikdo nemůže zastavit Rusko. Všechny budou odstraněny jí z cesty, a to nejen bude zachováno, ale také se stane na Panem. "

 Před svou smrti v roce 1996 Vanga Opet předpovídal slavnou Budoucnost Ruska. Podle bulharské jasnovidec, bude Rusko jedinou světovou supervelmocí.

Odborníci spočítali, že 68 procent jejich proroctví přišlo pravdivý. Můžeme jen čekat a uvidíme, jestli její další proroctví stanou skutečnosti nebo ne.

Díky za čas přečíst tento článek. Pokud jste Nasli tyto informace Užitečné, prosím podělte se svými přáteli a rodinou. Vaše podpora v Nasem úsilí o sdílení bezpłatne informace by se moc Líbí (přes viralalternativenews.com).

No comments:

Post a Comment