Wednesday, April 13, 2016

Baba YANGA, 2016 göre, "Müslümanlar Avrupa'yı istila edecek" o yıl olacaktır.

About Rupite bölgede Aziz PETC Bulgar Kilisesi avlusunda toprağa verildi. siyaset Vangelia Pandev Dimitrova'nın Ilgi tesadüfi değildi.
Vanga.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Sırbistan arasında yıllardır anlaşmazlık bir elma oldu Arazi - O, modern Makedonya topraklarında doğdu. Onun Yerli Arazi iki dünya Savasi hangi Bulgarlar ve Sırplar farklı kamplarda mücadele Vardi yaşadı.

 Hep nedeniyle of önceden büyük dünya olaylarının birçoğu beklenen hangi if hassas yirminci yüzyılın en büyük Vizyon Sahib biri olarak tanındı. O, "Balkanların Nostradamus" olarak bölgede biliniyordu.
Vanga Bulgar Bulgaristan Dünya

16 yaşındayken Vanga Babasının sürüden çalınan bir koyunu bulmak yardımcı tahminler yapmaya başladı. About hayvan hırsızlar tarafından ediliyordu Gizli bir bir avluya ayrıntılı açıklamasını sağladı. 30 döndü sonra öngören Her güçlerin şeklini Aldi.

Birçok devlet Adam Vanga ziyaret Etti. Adolf Hitler, one bir gün çağırdı. About oldukça üzgün görünümlü evini terk Etti.

Vanga gibi 2004 tsunami veya Ikiz kuleler saldırısının gibi Önemli küresel şokların birçok 1996'da oldu ve öngördü. Ve Şimdi, son bir ALAMET yerine getirilmesi başlayacak gibi görünüyor:
 Baba Yang, 2016 göre, "Müslümanlar Avrupa'yı ISTIL edecek" about yıl olacaktır.

 Yang Baba, 2018 yılında Çin zaten yıpranmış ABD dışındaki Kursun alarak, dünyanın ilk "süper GÜÇ" olacağını kehanetinde Artı

 About Ayni bir yıl Uzay sondası gezegen Venüs "Yeni Bir Enerji biçimi" keşfedecek ekledi.

Ama bu hikayenin sonu değil, büyük bir Kahin balls Isler ABD dışındaki için Kotuy başlayacak ve "Afro-Amerikan" Başkan kuzey ülkenin "son" Başkan vekili olacağını söyledi. "Afro-Amerikan" Başkan ABD son Başkan vekili olacak



"Vangelia Pandev Dimitrova can Ikiz kulelere saldırı Tahmina,

1989 yılında şöyle dedi: "Traffic jam, traffic jam! Amerika Kardeşler çelik kuşlar tarafından saldırıya uğradıktan sonra düşecek. Kurtlar bir Cali inleyen olacak ve masum kan fışkıran olacaktır." (1989) öngörüldüğü gibi oldu. New York'taki Dünya Ticaret Merkezi kuleleri 11 Eylül 2001 TEROR saldırıları sonrasında çöktü. ". Kardeşler" WTC Towers "Twins" veya dublajlı edildi teröristlerin yolcu uçağı Surdu - "çelik kuş" - kulelerine. "Bush" Açıkçası mevcut ABD Baska soyadı if ilgilidir.


About Tay give sahil, hit 2004 yılında YIKICI tsunami beklenen "Büyük bir dalga her Seyi su altında kaybolur insanlar ve köyler if büyük bir sahil kapsayacaktır."
Harap toprak görüntü sonucu
 About 2023 yılında da Dünya'nın yörüngesinin "Ortadogu 've Ates' kutupları eritebilir" hangi değiştirmek söyledi

Yaşlı kadın şöyle dedi: "Büyük Islam savaş" 2043 yılında, Roma'nın there kontrolu sonuçlanan Suriye'de başlayacak.

 Ayni zamanda orada kesin bir Halifeliği kurulacak ve Avrupa yaşamın herhangi biçimde yoksun bir bir Kita "" neredeyse boş 've wastelands olmak, "varolmaya son verirdiniz" belirtti. "



 kör yaşlı kadın WHO konusu en juice edici Tahmina biri 1980 yılında yapıldı ". Yüzyılın başında 1999 veya 2000 Yili Agustos Ayinde, Kursk su how Kapli olacak ve Tüm dünya üzerinde ağlayarak olacak" tahmini geri sonra bir herhangi mantıklı gelmiyordu.

Yirmi yıl sonra, about korkunç mantıklı. 2000 alt yılının Agustos Ayinde bir kazada can verdi bir Rus nükleer denizaltı hiçbir şekilde suyla Kapli olabilirdi Kursk kentinde, sonra seçildi.


Birçok tahminler arasında, bu tür yabancılar 2130 yılında sualtı yaşamak için adam yardım etmesini sağlamak gibi Bazi oldukça Egzotik vardır,

ya da 3005 yılında Mars'ta olası bir savaş.

Son olarak, beams de en fantastik henüz en kıyamet:

Vanga 3797 dolaylarında, yeryüzünde hiçbir kurtulan olmadığını olacağından emin.

Işte önümüzdeki bir yıl tahminlerin listesini bırakın:

 Ve ne düşünüyorsun dream?

Vanga, about İkinci Dünya Savasi başında Tahmina 1930'larda sırasında Bulgaristan'ın Petrich yerleşti. Onun UNU Bulgaristan genelinde bir çok HIZLI şekilde yayıldı ve bir gün about Kral Boris III tarafından ziyaret edildi. Vanga Savastano Bulgaristan'ın katılımı Kars králi uyardı. Bulgar siyasetçiler dinlemedi: ülke Hitler'i katıldı ve daha sonra mağlup arasında kendini buldu. Sadece toprak parçalanması Bulgaristan kurtarıldı SSCB sonrası himayesi savaş oldu. Vanga ziyaret Bulgar politikacılar, diğer ülkelerden meslektaşlarıyla için peygamber ilgili haberleri yayıldı. Bunun olarak bir sonucu, Vanga bütün dünyada tanındı.

diye Tahmina olayların listesi of kadar hassas, gerçekten etkileyici.
 Kral Boris III kör kadın (about sonra geri one otuzlu idi) 28 Agustos 1943 tarihinde öleceği kral anlattı 1942 ve 1943 yılında one tekrar ziyaret Etti.
 1943 yılının Şubat Ayinde of onun saray üstünde kırmızı bir Bayrak görebiliyordu kral söyledi. Onun tahminleri gerçekleşti. Kral Boris III 28 Ağustos'ta oldu ve kırmızı Bayrak 1944 sonbaharında Sofya'da yukarıda büyüdü.
 Bulgaristan Sosyalist bir ülke haline geldi. Vanga hayatının çoğunu geçirdiği sosyalist Bulgaristan'da, insanlar durugörürler ve mistikler çoğunlukla olumsuz davrandı. Komünistler Vanga sosyalizmin inşası insanları rahatsız edici, batıl yayılan olduğuna inanıyordu.
 About Josef Stalin'in Cehennem dünyaya gideceğini söyledi ne zaman 1952 yılının sonbaharında, peygamber büyük sıkıntı kendini buldu. Vanga uzun SURE olmasa can, bu Tahmina sonucunda HAPS atıldı. peygamberlik gerçek oldu - Sovyet başkomutan gerçekten oldu. Stalin'in ölümü olsa possible, siyasi zulümden peygamber tasarruf etmedi.
Vanga Makedonya (Yugoslavya) bir Yerli olduğu gerçeği Bulgar özel servislerinin kafasında musallat oldu. Bulgaristan Bulgar Gizli Servisi peygamber Batı komşusu bir Ajani olduğuna inanmak için bir sebep verdi Josip Broz Tito'nun Yugoslavya, çok gergin ilişkiler başlamıştı.

1970'lerde, Bulgar özel Hizmetler Vang Kars Odun Malzemeleri toplamaya devam Etti. Onlara bir zamanlar onun evini Aradi ve sosyalist için bir ülke pair büyük miktarda oldu 90,000 levs bulundu.

 Vanga değildi Haps, ama about bir az gelişmiş ve küstah kadın olarak raporlarda tanımlanmıştır. Vanga savundu ülkedeki paragraph duzey yetkililer Vardi. resmi bir Önemli belgeler if evrak çantasını kaybetti Bulgaristan'da çoğu hall hikaye hatırlıyorum. Polis ve özel Hizmetler davayı bulamadı, bu yüzden onlara Vanga yardımını istemek zorunda Kaldi. Dava bulundu ve peygamber Sukran mektubu if ödüllendirildi. Genel olarak, bir sosyalist Bulgaristan makamları farklı Vanga tedavi olduğunu söyleyebiliriz.

 Bir yandan, communist ideoloji. "Cadi" yetkililer mücadele yapılan OTE yandan, Yerel elite onlara Vanga üzerinde penalties yapabiliriz fark Etti. Özel Hizmetler control altında onun ziyaretçiler Aldi ve Bulgar 10 levs ve $ 50 toplamaya başladı - Yabanci ziyaretçilerden. Ekonomistler Vanga Bulgar hazinesine 9 milyon levs getirdi hesapladı. 1967 yılında, Vanga bir şekilde varolmayan pozisyon için istihdam edildi "devlet görevlisi." Hayati Onun daha sonra Bulgar leader Todor Jivkov, Lyudmila Zhivkov kızı tarafından alınan çabaları sayesinde böyle bir halls Aldi. Lyudmila Ezoterik öğretiler Ilgi ve peygamber defalarca ziyaret Etti.

Lyudmila ülkede büyük bir popülerlik keyif. About Vanga kendisi While bir çok sıcak dostluk gelişti. 1979 Yili başında Vanga Lyudmila Zhivkov bir Arabian kazasında öleceğini söyledi. Özel Hizmetler trajediyi önlemek için Calisti, ama yardım etmedi. Zhivkov sermons atlattı, ama sonra iki yıl sonra oldu. 1987 yılında, Todor Jivkov hall ülkeyi yöneten zaman,
Vanga millet gelmesi için büyük değişiklikler öngördü. About Bulgaristan'ın yakında Lenin'in doktrinin bir savunucusu olmaz Bask leader, Seçkin bir bilim Adam sahip olacağını söyledi.

 1992 yılında, Bulgar philosopher Jelyü Jelev ülkede iktidara geldi. Bulgaristan'da sosyalist rejim çöktü ve ülkenin AB ve NATO standartlarına uygun gelişimini sürdürmüştür. Vanga Tüm dünyada Meyde gelen Önemli siyasi olayları Tahmina edildi.
About Çekoslovakya Sovyet birliklerinin Akin ABD Baska John F. Kennedy'nin suikast Tahmina Hint başbakanları ve Indira Rajiv Gandhi, Anastasio Somoza Nicaragua diktatörlük ve diğer birçok tarihi olaylara çöküşü.

 Rusya Hakkında Vanga kehaneti bir gün gerçek ya da değil gidiyor Eger Günümüzde pek çok Ruslar Merak ediyorum. 1979 yılında, Yazar Valentin Sidorov if yaptığı görüşmede, Vanga dedi: "Bütün çözülme olacak, buz gibi, tek bir bakir Kalir - Vladimir'in zafer, Rusya'nın zafer. Çok fazla bir kurban getirilir.

Kims Rusya'yı durduramaz. Tüm yoldan onun tarafından kaldırılacak ve sadece tutulacaktır değil, Ayni zamanda dünyanın efendisi olur. "

 1996 yılında ölümünden önce, Vanga yine Rusya için bir muhteşem gelecek öngördü. Bulgar durugörü göre, Rusya dünyanın süper tek GÜÇ olacak.

Uzmanlar onun kehanetlerinin yüzde 68'i doğru geldiği hesaplanmıştır. Biz sadece beklemek ve diğer one kehanetler gerçek ya da değil olurlarsa görebilirsiniz.

Bu makaleyi okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi yararlı bulduysanız, arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın lütfen. ücretsiz bilgi paylaşmak bizim Caba içinde çok Destek (viralalternativenews.com yoluyla) mutluluk duyacağız.

No comments:

Post a Comment