Monday, April 3, 2023

Kuinka paljon Chaturbate-mallit tienaavat

 

Kuinka paljon Chaturbate-mallit tienaavat

Päivitetty viimeksi 2.4.2023

Chaturbate (päivitetty 2023)

Chaturbate on yksi Internetin johtavista videokamerasivustoista. Siinä on kaikki, mitä mikä tahansa malli, fani tai tytäryhtiö voi pyytää, mukaan lukien erinomainen liikenne, hyödylliset ominaisuudet ja korkea tulojen osuus. Sillä on hieno yhteisö, ja on mahdollista nähdä uusia malleja alkavan joka päivä.

Yhteenveto

 • Yksi, ellei suosituimmista cam-sivustoista verkossa
 • Kaikki 18+ voivat esiintyä sivustolla
 • Voi katsella kameroita ilmaiseksi, mallit voivat myös mennä yksityiseen fanien kanssa
 • Sovelluksia ja botimalleja voidaan käyttää parantamaan huonekokemustaan

Aloita tästä

Napsauta tästä rekisteröityäksesi Chaturbateen

Chaturbatesta on tullut yksi suurimmista videokamerasivustoista ympäri maailmaa. Kaikki yli 18-vuotiaat voivat alkaa esiintyä ja ansaita rahaa nopeasti tuhansille käyttäjille suunnatuilla online-esityksillä. Monet ihmiset tulevat tänne, koska aloittaminen on helppoa; Monet eivät kuitenkaan tiedä kuinka paljon rahaa Chaturbate-mallit tienaavat.

Totuus on, että Chaturbaten keskimääräinen malli ansaitsee noin 20 dollaria ja 60 dollaria riippuen siitä, kuinka hyviä he ovat ja kuinka paljon ihmiset katsovat heidän esityksiään sillä hetkellä, kun he esiintyvät. Kaksi edellistä tekijää ovat olennaisia, mutta tärkein asia, joka sinun tulee pitää mielessä, on, että ansaitset enemmän riippuen siitä, kuinka monta tuntia päätät aloittaa lähetyksen.

Chaturbate-esiintyjäksi tuleminen ei ole vaikeaa. Se on vaivatonta. Voit kirjaimellisesti aloittaa esiintyjäurasi milloin tahansa, jos sinulla on oikeat varusteet (kamera, hyvä nettiyhteys ja tietokone, joskus puhelin toimii).

Jos luet tätä artikkelia, olet luultavasti ajatellut ryhtyä Chaturbate-malliksi. Olemme jo kertoneet, että aloittaminen on hyvin yksinkertaista, mutta sinun tulee ottaa huomioon tekijät, jotka mainitsemme alla, jotta saat kaiken irti verkkokameran suorituskyvystäsi alusta alkaen.

Katsotaan…

Miksi sinun pitäisi luottaa meihin

Vaikka monet verkossa esitettävät arvostelut, oppaat tai tiedot tulevat yhden mallin, kumppanin tai fanin näkökulmasta, tietomme juontaa juurensa henkilökohtaisesta työskentelystä satojensisällöntuottajien kanssa. Nokkamalleista taloudellisiin hallitsejiin meillä on lisätty faktantarkistustaso, joka tulee vain kokemuksen myötä.

Liityt tuhansien päivittäisten lukijoiden joukkoon, jotka tulevat tänne oppimaan tarkalleen , kuinka pääset alkuun sisällöntuottajana ja ansaitset enemmän sisällöntuottajana.

Nauttia!

Rahan ansaitseminen chaturbate-mallina

Mallit voivat ansaita paljon esiintyessään Chaturbatessa, mutta kuten kaikissa muissakin yrityksissä, joissa aloitat, tulee olemaan pitkä matka ennen kuin sinulla on hyvä tulolähde. Jokainen malli on erilainen monella tapaa (aikataulu, fanikunta jne.), mikä tarkoittaa, että useimmat ansaitsevat erilaisia ​​​​summia rahaa.

On mahdotonta sanoa, kuinka paljon keskimääräinen kameratyttö voi ansaita Chaturbatessa. Voimme kuitenkin kertoa, että huippumallit ansaitsevat yleensä paljon palkkia muutaman tunnin esiintymisestä. Esimerkiksi Chaturbaten parhaiten palkatut naismallit ansaitsevat tällä hetkellä jopa 1200 rahaketta tunnissa, mikä on noin 50-60 dollaria tunnissa (jep, se on paljon). Selitämme myöhemmin artikkelissa, kuinka tunnukset toimivat Chaturbatessa.

Napsauta tästä rekisteröityäksesi Chaturbateen !

Kuinka paljon voit ansaita päivässä Chaturbatessa?

Jälleen hyvin sijoitettu nokkatyttö tienaa noin 60 dollaria tunnissa. Jos he viettävät vähintään 3 tai 4 tuntia päivässä, he ansaitsevat 240 dollaria, mikä tekee 7200 dollaria kuukaudessa.

Tietenkin tämä riippuu siitä, kuinka paljon työskentelet katsojien lisäämiseksi ja esitysten parantamiseksi. Monet ihmiset luopuvat vakituisesta työstään verkkokameramallin uraa varten, ja se on okei, mutta he tekevät sen usein ilman tarpeeksi tietoa asiasta. Kyllä, vakiintunut nokkamalli voi ansaita paljon rahaa kuukaudessa, joten tämä on täydellinen sivuhätä.

Haluatko lisätä tulojasi?

Jos haluat tosissasi ansaita rahaa , Model Shopilla on koulutusohjelmat sinulle. Näytämme sinulle, kuinka voit kasvattaa tulojasi, kasvattaa yleisöäsi ja luoda pitkän aikavälin menestyssuunnitelma. Kattava lähestymistapamme antaa sinulle kaiken mitä tarvitset viedäksesi urasi uudelle tasolle. Joten, mitä sinä odotat? Aloita tänään ja katso tulokset itse!

Parasta tässä on, että ansaitset rahaa samalla kun pidät hauskaa, ja olet myös oma pomosi. Kukaan ei kerro sinulle, milloin sinun tulee esiintyä, mutta alla annamme sinulle erinomaisia ​​neuvoja, jotta voit aloittaa verkkokameramalliurasi oikealla jalalla.

Fakta: Tytöt tienaavat enemmän kuin pojat

Kun olet mies, verkkokameramalliksi ryhtyminen ei ole huono idea, mutta sinun tulee olla tietoinen siitä, että et ansaitse niin paljon rahaa kuin tyttö. Tytöt ovat kannattavampia videokamera-alalla, ja monet kaverit kieltäytyvät verkkokameramallin urasta, koska he esiintyvät enimmäkseen yleisölle, joka koostuu yksinomaan homomiehistä.

Tämä ei ole huono asia, mutta jos olet mies ja haluat ansaita rahaa, sinun täytyy alkaa avata mieltäsi ja miettiä erilaisia ​​mahdollisuuksia.

Napsauta tästä rekisteröityäksesi Chaturbateen !

Jos olet mies ja haluat aloittaa webcam-esiintyjän työskentelyn, voit harkita sen tekemistä myös pariskuntana. Myös pariskunnat voivat ansaita huomattavan summan, joten on parempi harkita kaikkia mahdollisuuksia ennen päätöksen tekemistä.

Kaverit voivat silti ansaita hieman ylimääräistä rahaa kuun loppuun mennessä, jos heistä tulee suosittuja esiintyjiä. Voit ansaita $300 ja $1000 esiintyessäsi Chaturbatessa.

Päätä aikataulustasi

Kun olet nokkamalli, päätät, kuinka monta tuntia käytät siihen. Tietysti saat paremman suorituskyvyn, kun käytät enemmän tunteja, mutta se riippuu jokaisesta yksilöstä. Keskimääräiset verkkokameraesiintyjät viettävät noin 3 tuntia päivässä esityksiinsä, mikä tarkoittaa, että voit ansaita vähintään 100 dollaria, kun olet kerännyt uskollisenyleisön.

Jotkut ihmiset viettävät enemmän tunteja kameralla, mutta se riippuu siitä, kuinka paljon vapaa-aikaa sinulla on tai kuinka paljon haluat käyttää. Cam-tytöt tekevät pitkiä esityksiä (noin 8 tuntia päivässä, kuvitelkaa), mutta siitä voi helposti tulla äärimmäisen ylivoimaista, jos ei osaa miellyttää yleisöä tuon huomattavan ajan.

Suosittelemme, että omistat tälle 3–5 tuntia joka päivä, jotta saat hyvän alun Chaturbaten. Ansaitset enemmän rahaa kuin osa-aikatyöllä. Monet tytöt käyttävät kameraamista sivuhulinana esimerkiksi opintojensa maksamiseen.

Yksi asia, joka saa teidät uskollisia fanejanopeasti, on myös aikataulun päättäminen. Sinun tulee esiintyä, kun tiedät ihmisten näkevän sinut esimerkiksi yöllä. Se riippuu yksinomaan sinusta, ja kestää jonkin aikaa selvittääksesi, mitkä tunnit ovat kannattavampia suorittaa.

Kun olet selvittänyt, mitkä tunnit toimivat sinulle parhaiten, sinun tulee pysyä vakaana ja suorittaa vain vahvistetun aikataulun mukaisesti. Siitä on paljon apua, koska katsojasi tietävät tarkalleen, milloin he löytävät sinut!

https://shop.cammodelagency.com/product/take-their-money/ 

Lisätietoja Chaturbate Tokeneista

Nyt kun tiedät perusasiat, sinun on aika ottaa yhteyttä Chaturbaten tokeneihin. Mutta ensin, jos et tiedä mitä nämä ovat…

Ensinnäkin useimmat Chaturbaten ihmiset etsivät "freemium"-ohjelmia. Freemium-show on julkinen suoratoisto, jossa esiintyy, ja ihmiset antavat sinulle kuponkeja tai vinkkejä, jotta esität erilaisia ​​asioita kameran edessä. Katsojat voivat ostaa tunnuksia esiintymältäsi verkkosivustolta, ja sitten he käyttävät niitä haluamiinsa malleihin.

Sinun pitäisi tietää, että Chaturbate pitää prosenttiosuuden kokonaistuloistasi (50 prosenttia), mikä tarkoittaa, että verkkosivusto ansaitsee yhtä paljon kuin sinä. Jos olet hyväksynyt tämän, sinun pitäisi tietää, että 20 rahaketta tienaavat noin 1 dollarin, mikä tarkoittaa, että ansaitaksesi vähintään 100 dollaria, sinun on kerättävä 2000 tokenia. Kaiken kaikkiaan Chaturbate -merkki on noin 5 sentin arvoinen.

Meillä on kätevä token-laskin, joka löytyy täältä .

Miten nostat tulosi?

chaturbate-kumppaniohjelma

Chaturbate tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja tulojesi nostamiseen. Voit tehdä sen kahdesti kuukaudessa, ja vaihtoehtoja ovat suora talletus, Paxum, Firstchoice Pay tai shekki-/pankkimaksut. E-lompakot, kuten PayPal, eivät ole ystävällisiä aikuisille tarkoitettujen verkkosivustojen kanssa, joten et voi käyttää niitä.

Miksi sinun pitäisi harkita Chaturbaten käyttöä sivuhustrina?

On monia syitä jatkaa verkkokameramallin uraa. Jos etsit tapoja ansaita ylimääräistä rahaa, mutta sinulla ei ole onnea, tämä on luultavasti vastaus ongelmiisi. On aika jättää kaikki epävarmuustekijäsi taakse ja pohtia kaikkia mahdollisuuksia, joita sinulla voi olla, jos sinusta tulee verkkokameran esiintyjä. Kaiken kaikkiaan sinulla on seuraavat edut:

 • Voit työskennellä missä haluat – Kyllä, voit tehdä töitä missä tahansa, kunhan sinulla on hyvä internetyhteys ja oikeat työkalut. Vinkkinä, sinun pitäisi joskus hankkia seksileluja , kun olet alkanut esiintyä Chaturbatessa. Chaturbate myy leluja verkkosivuillaan, ja osa niistä pitää asioita kiinnostavana sinulle ja esiintyjille.
 • Olet pomosi – kukaan ei kerro sinulle, mitä sinun tulee tehdä ja milloin sinun tulee tehdä. Monet nuoret cam-tytöt osaavat hoitaa liiketoimintansa poikkeuksellisesti, mutta tämä voi olla huijausta. Oman pomosi olemiseen liittyy paljon vastuita, joten ole varovainen!
 • Saat palkan kahdesti kuukaudessa– Kuten olemme jo kertoneet, voit nostaa tulosi kahden viikon välein. Chaturbate on luotettava verkkosivusto, ja he maksavat sinulle sen, mitä sinun pitäisi saada juuri ajoissa. Ei tule viivästyksiä tai mitään; rahasi ovat aina tililläsi, kun päätät nostaa.
 • Hallitset täysin yksityisyyttäsi – Jos yksityisyys on yksi huolenaiheistasi, sinun pitäisi tietää, että Chaturbatessa on geoblock-ominaisuus, jonka avulla voit estää tiettyjä kaupunkeja, osavaltioita ja jopa maita. Kenenkään kotikaupungissasi ei tarvitse tietää verkkokameramallin urastasi! Tämä on myös ominaisuus, joka on useimmilla webbikamerasivustoilla. Se on erinomainen etu!

Oletko jo päättänyt aloittaa?

Napsauta tästä rekisteröityäksesi Chaturbateen !

Jos olet päättänyt ja haluat aloittaa verkkokameran urasi, tarvitset seuraavia asioita aloittelijana:

 1. Tietokonelaite , jossa on erinomainen Internet-yhteys, joten voit suoratoistaa ilman ongelmia. Monet ihmiset kieltäytyvät viiveistä, mutta voit ratkaista ongelman nopeasti myöhemmin aloittamisen jälkeen.
 2. Hyvä kamera . Kyllä, tätä kutsutaan "verkkokameran suorituskyvyksi", mutta teräväpiirtokamera toimii parhaiten, koska ne ovat toistaiseksi vanhentuneita.
 3. Hienoja asuja , tai jos haluat, voit mennä alasti. Siitä ei tule valittamista!

Jos tarvitset lisätietoja Chaturbatesta ,meillä on täydellinen mallikatsaus täältä .

Saat lisätietoja Chaturbatesta ja lukea alustan täydellisen yleiskatsauksen ja arvostelun napsauttamalla tätä . Jos olet kiinnostunut liittymään Chaturbateen, napsauta tätä rekisteröityäksesi ja alkaa ansaita rahaa jo tänään.

Lisätietoja Chaturbatesta :

jutella

Chaturbate on yksi Internetin johtavista videokamerasivustoista. Siinä on kaikki, mitä mikä tahansa malli, fani tai tytäryhtiö voi pyytää, mukaan lukien erinomainen liikenne, hyödylliset ominaisuudet ja korkea tulojen osuus. Sillä on hieno yhteisö, ja on mahdollista nähdä uusia malleja alkavan joka päivä.

Alusta

★ ★ ★ ★ 

Tuki

★ ★ ★ ★ 

Maksu

★ ★ ★ ★ 

Liikenne

★ ★ ★ ★ 

Yhteenveto

 • Yksi, ellei suosituimmistacam-sivustoista verkossa
 • Kaikki 18+ voivat esiintyä sivustolla
 • Voi katsella kameroita ilmaiseksi, mallit voivat myös mennä yksityiseen fanien kanssa
 • Sovelluksia ja botimalleja voidaan käyttää parantamaan huonekokemustaan

No comments:

Post a Comment